0 items
El meu compte

El despertar de tu presencia. Una invitació a la introspecció

 

Són 28 meditacions pensades per realitzar un viatge cap a l’interior i fer aflorar tot el potencial que ens caracteritza.

 

El despertar de tu presencia, de Pilar Aguilera, és fruit de la seva pròpia experiència quan practicava els ensenyaments del mestre zen Thich Nhat Hanh, i també una forma d’agrair-li aquest valuós coneixement, que ara comparteix amb tots nosaltres a través de les pàgines d’aquest llibre.

La llavor del benestar

Al llarg de la nostra existència, viurem situacions de tota mena, i és evident que n’hi haurà de doloroses, però avançar amb fermesa i sense contradiccions dins el nostre interior ens ajudarà a afrontar-les d’una forma positiva i constructiva. Aquest és el gran repte –i, probablement, el més important– que proposa Pilar Aguilera a El despertar de tu presencia.

La lectura d’aquest text és extremadament inspiradora. Darrere de cada frase, de cada paraula, existeix una voluntat clara de transmetre calma i assossec per tal d’assolir allò que tant desitgem: la pau interior. Començar a llegir-lo és fer les primeres passes cap a l’autoconeixement i la construcció d’una llar interior acollidora que permeti ens restar desperts davant de les nombroses meravelles que la vida ens ofereix.

A més, les meditacions que inclou el llibre esdevenen un bon company de viatge en el camí de la vida i conviden a recórrer-lo de forma conscient i plena.

 

“Començar a llegir El despertar de tu presencia és fer les primeres passes cap a l’autoconeixement i la construcció d’una llar interior acollidora que ens permeti restar desperts davant de les nombroses meravelles que la vida ens ofereix”

 

La meditació és el camí

El despertar de tu presencia és un regal doble, perquè, a més del relat escrit, inclou les meditacions en format àudio. El llibre conté 28 capítols que estan estructurats en tres apartats meditatius amb l’objectiu de guiar l’exercici introspectiu. Tot i que la lectura pot començar en qualsevol capítol i les meditacions guiades poden fer-se de forma individual, és recomanable seguir l’estructura proposada per l’autora per tal d’assolir una bona comprensió global del llibre.

La pràctica d’aquestes experiències meditatives resulta senzilla i agradable, perquè el llibre aconsegueix crear un vincle entre cada sessió i els aspectes que ens influeixen en la vida quotidiana, com ara la relació amb el cos, la gestió de les emocions, el contacte amb els elements de la natura i les relacions en l’àmbit laboral i afectiu.

El despertar de tu presencia ens fa sentir com una llavor que necessita germinar de forma saludable, gràcies al qual podem prendre consciència, per exemple, de l’aigua com a element imprescindible per a la nostra existència; de la cura que necessita el cos (perquè és el nostre acompanyant més preuat), i de la importància de tractar la ment com si fos un jardí (perquè també necessita que la reguem, la sembrem i l’abonem). Feliç camí!

 


Fitxa tècnica

Títol: El despertar de tu presencia

Autora: Pilar Aguilera.

Editorial: Kairós.

Data de publicació: setembre de 2019.

Pàgines: 344

PVP: 18 euros


 

Article publicat al número 51 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top