0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 28 de D’estil

Potser us heu sorprès. O potser no. Potser us ha fascinat. O potser no. El que està clar és que aquesta portada és diferent. I molt. Ho és perquè l’hem tenyit d’un sol color, perquè hem fet art damunt la pell, perquè la model s’ha despersonalitzat en un floc de neu gèlid, perquè hi hem inclòs una altra model poc convencional, una model canina...

No ha estat fàcil fer-la: moltes idees esbojarrades, moltes voltes, moltes provatures, moltes hores i molts riures. Però ja es tracta d’això, de deixar-nos anar, d’unir sinèrgies i de passar-nos ho bé perquè vosaltres també pugueu fer-ho.

Us mostrem unes quantes instantànies de com vam aconseguir la portada que teniu al davant. Si voleu moviment, llegiu el codi QR.

Gràcies a la Laura Paradell (Trendy Models) per deixar que la convertim en un floc de neu de cap a peus; a la Fàtima Carrión, per fer aquesta obra d’art damunt la pell; a l’Alberto Malaccorto, per la direcció d’art; a en Rafael Moyano, per les fotografies, i a l’Albert Torres i l’Ernest Alda pel making of de tot plegat.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top