0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 29 de D’estil

Després del blanc immaculat de la portada anterior, els sentits ens demanaven color. El color que porta la primavera, el color que porta el carnestoltes.

Amb l’arribada del bon temps, a més, ens han vingut ganes de dansar; per això hem anat a la cerca d’una ballarina moderna que, en lloc de sortir d’una capseta de música, rodés enmig d’uns cavallets.

Hem jugat com nens i hem donat voltes i més voltes fins a aconseguir la imatge que us ha de convidar a dansar amb nosaltres. Si voleu, és clar.

La Júlia Bosch (Trendy Models) és la ballarina. Balaguer Estilistas l’ha pentinat i maquillat, i el centre de dansa Marta Coll ens ha cedit el vestuari. En Rafael Moyano ha captat les imatges, i l’Ernest Alda i l’Albert Torres han fet possible el making of, que podeu veure si llegiu el codi QR. Els cavallets us els trobareu al bell mig de la plaça Catalunya de Roses (Carrusel Castillo). Molt agraïts per haver volgut ser la nostra capseta de música particular.

Dansem?

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top