0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 30 de D’estil

Amb la calor de l’estiu, tots tenim ganes d’aigua. De l’aigua del mar. De l’aigua dels rius. De l’aigua de les piscines, dolces o salades. Tant se val. Banyar-nos és un plaer terapèutic, altament relaxant, que ens retorna als orígens, quan érem dins el ventre de la mare. De fet, què som, sinó aigua?

Fa temps que teníem ganes de fer una fotografia aquàtica per a una de les nostres portades, i ha arribat el moment. Amb la idea de renéixer de l’aigua, de recordar l’entorn intrauterí i de despertar sensacions molt profundes, ens hem llançat a una piscina càmera en mà. El resultat el teniu a la portada.

No ha estat una tasca fàcil. Mantenir l’equilibri dins l’aigua amb la posició que buscàvem no resulta precisament senzill. Bravo, Anna Guinea, de Trendy Models, per la professionalitat demostrada. Un altre bravo per a en Rafael Moyano per saber disparar en l'instant precís. I bravo, Albert Torres i Ernest Alda, per aquestes càmeres juganeres. Gràcies també a TorreMirona Sport & Spa per proporcionar-nos l'escenari que necessitàvem.

Com sempre, podeu veure el making of llegint el codi QR. Us ve de gust capbussar-vos amb nosaltres?

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top