0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 31 de D’estil

El mes de setembre ens fa pensar en verema, en collita, en ceps, en raïm, en most, en vi. Per a aquest número, que ve després de l’estiu, havíem de fer una foto de portada que evoqués tot aquest món vitivinícola mil·lenari que és tan nostre.

L’entorn el teníem clar: el celler dels amics de La Vinyeta, un lloc diví i espectacular, 100% empordanès. Necessitàvem fer emergir una elegant dama d’entre les vinyes, embogida per l’emoció de servir una bona copa de vi. El passat i el present units en un mateix espai i per un mateix motiu: fer un bon brindis pel que vindrà.

En aquesta ocasió, la bella dama és la Sílvia Martí, de Trendy Models, perfectament caracteritzada per Balaguer Estilistes, i amb vestuari de Núria Monfort, que ens ha anat com l’anell al dit per fer conjunt amb el color del vi. Rere la càmera fotogràfica, Rafael Moyano.

Com sempre, podeu veure el making of llegint el codi QR. Les imatges les ha pres l’Ernest Alda, i el muntatge és de l’Albert Torres. Un sincer agraïment també per a en Pep Sala, que ha posat música a aquestes escenes tan divertides, on hi va haver pluja i llàgrimes de vi fora de lloc. Brindem?

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top