0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 32 de D’estil

Gairebé inevitablement, a casa nostra, el mes de desembre està associat al Nadal, i el Nadal, a les estrelles, els àngels, els llums i els regals; als Tres Reis i els pessebres, als avets i el Pare Noel... Siguem tradicionals o no, a la nostra memòria col·lectiva hi apareixen un seguit d’icones inconfusibles pels volts d’aquestes dates.

D’entre totes, en aquesta ocasió hem escollit els àngels, éssers mitològics per excel·lència que representen el contacte entre allò diví i allò terrenal. Ens agraden, els àngels! I també les històries que arrosseguen amb ells i tot el món de fantasia que generen.

Però nosaltres, que volem mantenir els peus ferms a terra per poder enlairar el cap ben amunt, hem fugit molt conscientment de la típica postal celestial per crear un àngel 100% femení i més que trapella, divertit i esbojarrat. Un àngel de pell bruna amb ales de plomes blanques però absolutament terrenal (i actual). La Nicole Luque, de Trendy Models, ens ho ha posat molt fàcil a l’hora d’aconseguir-ho. Caracteritzada per Balaguer Estilistes i vestida amb teixits de Celia Vela, s’ha posat d’avant l’objectiu de Rafael Moyano en un entorn molt especial: el taller olotí La catifa vermella, que està especialitzat en el disseny i creació de cadires de disseny úniques.

Podeu veure el making of del shooting llegint el codi QR. Les imatges les ha pres l’Ernest Alda; el muntatge és de l’Albert Torres, i la música, de Pep Sala. Gràcies a tots/es per deixar-vos la pell com ho feu a l’hora d’aconseguir recrear cada portada de D’estil!

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top