0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 33 de D’estil

El pecat original té a veure amb la doctrina cristiana de la taca de la humanitat pel pecat com a conseqüència de la caiguda de l’Home. Adam i Eva ens hi porten al Jardí de l’Edèn en revelar-se i mossegar la poma prohibida.

La nostra Eva és, en aquest cas, la Sandra Tena, de Trendy Models. I no està al Jardí de l’Edèn, però podria estar-hi. Els camps són a Ventalló, propietat de Lluís Clotas. L’Arbre del Bé i del Mal tampoc apareix, tot i que, en el seu lloc, hi hem posat una banyera (la banyera del restaurant i disco lounge Síkim) plena a vessar de les pomes i les taronges de Fruites Núria.

El gest de mossegar la poma l’havíem de reflectir, perquè tots som de naturalesa pecadora, no ens enganyem. Però aquest gest (i la postal en general) és també una cant i una al·legoria a la primavera i a la fruita de quilòmetre zero dels nostres pagesos, que bé es mereixen un reconeixement.

Rere l’objectiu, Sergi Espinosa, i maquillant, Bàrbara Jorquera, d’Elle Est Belle Plus Femme.

Podeu veure el making of del shooting llegint el codi QR. Les imatges les ha pres l’Ernest Alda; el muntatge és de l’Albert Torres, i la música, de Pep Sala. Gràcies a tots/es per deixar-vos la pell com ho feu a l’hora d’aconseguir recrear cada portada de D’estil!

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top