0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 35 de D’estil

La tardor és temps de canvi, de mudar la pell, de metamorfoSI. Seguint aquesta màxima, ens hem volgut fondre amb la natura per mutar amb ella i encomanar-nos de la llum i les tonalitats que desprèn, càlides i amables, amorosides.

La nostra model, la Cristina Figueras, que llueix un vestit de Ramon Gurillo, de l’espai L’Omet, de Peralada, ha fet arrels a la terra i s’ha confós amb les branques, que, en aquesta època de l’any, perden les fulles i l’estiren cel enllà. És un acte contundent de reafirmació com a ésser, de vida, de connexió amb la Terra i l’Univers.

Per immortalitzar l’estampa, rere l’objectiu hem comptat amb la inestimable col·laboració de la Vane Pujol. Maquillant i pentinant, la Conchi Balaguer, de Balaguer Estilistes, ha creat una obra d’art digna de ser exposada.

Podeu veure el making of del shooting llegint el codi QR. Les imatges les han pres l’Ernest Alda i l’Albert Torres, qui s’ha encarregat també del muntatge del vídeo.

Com sempre, orgullosa de l’equip que, número rere número fa possible aquestes portades tan especials que procurem que expliquin històries, que portin missatge, que enamorin. Gràcies a tots/es!

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top