0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 36 de D’estil

L’època nadalenca ens connecta, vulguem o no, amb els torrons, els dolços i la xocolata. I nosaltres en som amants, de la xocolata. De la bona xocolata!

No per menys, de la mà d’en Raúl Cegarra, El Xocolater de Taradell, hem ideat la portada més dolça que hem fet mai. Hem convertit la Mireia Gabarró, de Trendy Models, en un bombó gegant a base de mantega de cacau i cacau en pols, una tasca laboriosa i molt –però que molt– escandalosa, però també realment divertida i amb un resultat que no passa desapercebut.

Rere l’objectiu, aquesta vegada, hi ha estat la Sílvia Pujols. El vídeo del making of del shooting és obra de l’Ernest Alda i l’Albert Torres, i la música, de Pep Sala. El podeu veure llegint el codi QR.

Mireu-lo, rieu i passeu-vos-ho tan bé com nosaltres, que això ha estat una festa, un preludi de Nadal. Quin cacau!

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top