0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 38 de D’estil

Si a alguna cosa s’assembla l’estiu és, potser, a una festa de colors que es viu a l’aire lliure i que està estretament lligada a l’oci i el gaudi, igual que la festivitat Holi, un esdeveniment d’origen hindú per celebrar la primavera, l’amor, la igualtat entre les persones i el triomf del bé per damunt del mal. Aquí, a casa nostra, està perdent tot rerefons religiós i cultural i cada cop és més celebrada per petits i grans.

Per crear la portada d’aquest estiu, ens hem sumat a una d’aquestes celebracions; però no a una qualsevol, no, sinó a una festa Holi solidària en benefici de Muntanyencs per l’Himàlaia, una fundació privada sense ànim de lucre i sense connotació religiosa ni política, formada per muntanyencs solidaris amb els infants de les muntanyes del Nepal, el Pakistan, el Tibet, l’Índia i Bhutan, que està convençuda que l’educació bàsica és la millor garantia per generar progrés econòmic, social, cultural i polític en aquella zona.

L’esdeveniment en qüestió, facilitat per Sat Atma Singh (coreògraf i ballarí, formador de Bhangra, professor de Kundalini Ioga, terapeuta de massatge iòguic i director de la seva pròpia companyia), estava emmarcat dins del Sat Life Festival, a Vilabertran, que, del 17 al 26 de juny, va oferir un calendari farcit d’activitats per celebrar la Vida.

En aquesta ocasió, s’ha sumat a la festa la Gemma Cabañó, de Piùbella Models, que ens ha aportat l’esperit alegre i festiu que necessitàvem per a una portada com la que buscàvem. Rere l’objectiu, hem comptat amb la paciència d’en Víctor Comas, que ha conviscut a la perfecció amb la pols de colors (gulal). I el vídeo del making of del shooting és una tasca conjunta d’en Raimon Alda i jo mateixa (en aquesta vida, hem de saber fer de tot, o, almenys, hem d’intentar-ho), amb edició de l’Albert Torres.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top