0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 40 de D’estil

Si amb alguna cosa podem identificar el Nadal és amb els llums: amb els llums dels carrers, de les places, de les balconades, de les llars... I, si em permeteu la carrincloneria, amb la llum que desprenen les mirades (i els cors!).

Amb la llum, precisament, hem volgut jugar per crear aquesta portada d’hivern: amb llum de colors i en blanc i negre. Amb projeccions damunt la pell nua de la Kamila Juszczyk, una professional de cap a peus que ha sabut estar a l’alçada de les circumstàncies. No ha estat fàcil, l’“experiment”, però n’estem contents, del resultat. Hem aconseguit crear una pell artificial zebrada per construir la metàfora visual d’aquestes segones (terceres i quartes) pells que duem tots al damunt i que, més enllà de la pròpia epidermis, ens caracteritzen també com a éssers únics i irrepetibles.

En aquesta ocasió, rere la càmera hi ha estat en Robert Reig, d’f:11, i el vídeo del making of del shooting és una tasca conjunta de l’Ernest Alda i l’Albert Torres.
Si voleu saber com hem pres la imatge de la portada (i moltes d’altres), llegiu, sens falta, el codi QR.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top