0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 41 de D’estil

Gandhi deia: “Si vols canviar el món, canvia’t tu mateix”. Tenia raó. L’inici està en nosaltres mateixos. En aquest sentit, el “poder” resideix dins nostre. Potser no en som del tot conscients, però naixem amb una capacitat enorme de fer que les coses passin, i no sempre la posem en pràctica.

En aquest cas, nosaltres n’hem estat més que conscients. Després de la duresa de l’hivern, teníem unes ganes boges de primavera, de raigs de sol, de flors... Però, com que no venia, com que ronsejava, la vam “crear”. Tal qual.

En un exercici creatiu que pretenia mesclar realitat i ficció, l’il·lustrador Albert Torres va estrenar una de les parets del nostre nou estudi de fotografia de la millor manera: dibuixant-hi un petit paradís primaveral que servís de teló de fons per a la nostra primavera particular, personalitzada en la joveníssima Roser Vila, de Piùbella Models. La seva frescor i innocència ens ha aportat el toc romàntic que buscàvem per donar la benvinguda a l’estació del renaixement per excel·lència.

En aquest shooting, el maquillatge ha anat a càrrec de l’Anna Jorquera, de Deu de 10, i el vestit és de la Celia Vela. Rere la càmera hi ha estat l’Ernest Alda, i el vídeo del making of també és una tasca de l’Albert Torres.

Si voleu veure el vídeo de tot plegat, entreu a www.destil.cat.Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top