0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 45 de D’estil

Durant el mes de març, despertant de l’hivern, els presseguers floreixen. Als camps fruiters d’Aitona (Lleida), l’espectacle que s’hi desplega és realment encisador: una catifa de flors rosa tenyeix el paisatge per terra i aire seduint vista i olfacte a parts iguals.

Nosaltres ens hem endinsat en aquest escenari natural privilegiat (a l’entorn del qual s’han dissenyat unes rutes turístiques pensades per viure aquesta experiència sensorial des de dins) per fer el shooting d’aquesta primavera.

Hem escollit aquesta ubicació precisa –i no cap altra– perquè, d’alguna manera, representa un inici, el moment en què els presseguers –i la natura, i l’any!– desperten. És com la metàfora més esclatant de la primavera, tot un espectacle que comença. Potser per això els antics romans consideraven que l’any s’iniciava durant el mes de març. No els mancava raó... En resum: que comença l’espectacle!

Així doncs, des dels camps fruiters d’Aitona, l’Ernest Alda ha fotografiat l’Alba González, de Piùbella Models, vestida amb una deliciosa creació de la dissenyadora Celia Vela i amb maquillatge i estilisme de Cristina Olivas.

En aquesta ocasió, el vídeo del making of és una tasca de Cristina Vela. Si voleu veure’l per captar l’espectacularitat que us expliquem, entreu a www.destil.cat.

 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top