0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 47 de D’estil

En aquesta ocasió, amb l’arribada de la tardor, que ens produeix un xic de tristesa (per què no dir-ho), hem volgut agafar-nos, com si d’un salvavides es tractés, a una portada que ens fes somniar, a una portada que ens permetés deixar de tocar de peus a terra per uns instants, a una portada onírica on la naturalesa i els contes de fades fossin els protagonistes principals.

I, per fer-la, no podíem haver comptat amb unes millors aliades. En primer lloc, amb l’originalitat i la mestria d’El Costurero Real, des d’on creen autèntiques meravelles. En el sí del seu taller barceloní, elaboren cada producte que ofereixen un a un, de principi a fi; des del disseny de cada peça fins a la fabricació del teixit i la confecció. I el resultat és espectacular, com aquestes ales de papallona monarca que hem escollit, una espècie que té la peculiaritat de ser l’única papallona que migra tant cap al nord com cap al sud, essent, a més, dels pocs insectes capaços de travessar el golf de Mèxic (cada tardor recorre gairebé 5.000 quilòmetres per guardar-se de l’hivern més gèlid!).

En segon lloc, la Judit Pérez, de Depilain Express, ha sabut pensar i executar l’estilisme i el maquillatge ideals per transmetre la senzillesa i la màgia que buscàvem, sense excentricitats però amb autenticitat.

La bellíssima pèl-roja Natàlia Morales, que és tota ella exotisme (però un exotisme suau, delicat), s’ha transformat en aquesta monarca tan especial fent una metamorfosi perfecta i una simbiosi amb l’entorn que transmet una dolçor indescriptible, d’aquelles agradables, justes, gens embafadores.

Rere la càmera, algú amb qui fa temps teníem ganes de treballar, una fotògrafa especialment sensible a la bellesa que fa art més que fotos: la Mònica Quintana, qui manté sempre una mirada sublim, amorosa i eternament respectuosa amb l’essència més pura del que retrata.

Podeu veure com ens n’hem sortit, de tot plegat, visionant el vídeo del making of, que és una tasca d’Albert Torres i Cristina Vela. Entreu a  www.destil.cat i somnieu.

 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top