0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 50 de D’estil

Ho hem dit i escrit moltes vegades: l’estiu és, probablement, l’estació de l’any que més ens agrada. Potser per això ens surten uns números més divertits, desenfadats, frescos... I com que, per a nosaltres, aquesta època és sinònim de sol, mar i lectura, no podíem fer altra cosa que realitzar el shooting d’aquesta portada tan especial (la que fa 50!) dins d’una biblioteca, voltats de llibres, amb banyador i les ulleres i el tub d’esnòrquel.
Però no es tracta d’una biblioteca qualsevol, no: és la biblioteca de casa nostra, la Fages de Climent, que ens ha obert les portes gràcies a la seva directora, la Nati Vilanova, sempre pacient, servicial i atenta amb nosaltres. Un gust comptar amb la seva complicitat!
La joveníssima Aina Muro, pentinada per la perruqueria Fina i Montse, de Sant Joan de les Abadesses i vestida amb un banyador de la marca All That She Loves de la dissenyadora Clara Esteve, s’ha prestat, aquesta vegada, a posar-se davant del nostre objectiu, enfocat per la Gemma Cabañó.
L’experiència ha quedat registrada gràcies a l’Estefania Expósito i en Xavi Roura, en un vídeo editat per l’Albert Torres. Vegeu-lo a www.destil.cat, si n’esteu encuriosits.

 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top