0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 51 de D’estil

Aquesta foto de portada era un somni que teníem des de feia temps: unir unes aigües tranquil·les i un cel plàcid mitjançant una figura femenina esvelta que dibuixés postures de ioga en l’aire. Però ens mancava trobar el lloc i la model adequats...

I és ben bé que tot té el seu moment, que tot arriba. Quan vam descobrir la piscina desbordant del Mas Prat de Castellar, amb les muntanyes de l’Alta Garrotxa de fons, ens vam enamorar del lloc i hi vam veure la foto de portada. A l’instant. I després, per aquelles coses que no saps ben bé com s’expliquen, ens va venir a la ment l’Ariadna Blánquez, una instructora de ioga, amant de l’escalada, que sap com fondre’s amb l’entorn en cos i ànima. Era la peça clau que necessitàvem!

Així que ho hem pogut fer: gràcies a l’amabilitat i la càlida acollida de la gent del Mas Prat i a l’absoluta disposició de l’Ariadna Blánquez, que és tot amor, aquesta portada tan somniada és ja una realitat. Llevar-nos a dos quarts de sis de la matinada i esperar, pacients, que sortís el sol per captar la imatge en el moment precís va ser tot un regal. No sentim altra cosa que gratitud per haver pogut viure aquesta experiència tan especial, que, de tan bonica, es va tornar un punt mística i tot.

En Xavi Roura va gravar el vídeo de la sessió per a la posteritat, que ha estat editat per l’Albert Torres, i la imatge “màgica” va ser captada, aquesta vegada, per l’Ernest Alda.

Vegeu com va anar tot plegat a www.destil.cat i emocioneu-vos.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top