0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 52 de D’estil

Està clar: si existeix alguna tradició relacionada amb l’hivern que resti ben present a la ment col·lectiva és el Nadal. A alguns els agrada més que a d’altres, sí, però l’ambient nadalenc ens impregna a tots; sobretot per una cosa –àpats copiosos a par­t–: pels llums que llueixen arreu, a pobles i ciutats, a carrers i cases, a comerços i jardins...

Aquests llums són els que hem pres per fer la portada número 52. Com si la noia els acabés de treure de les golfes per col·locar-los a casa i s’hi entretingués una estona, tot jugant. Perquè, qui no ho ha fet, en alguna ocasió? Grans i petits, hi juguem. I els admirem llargues estones, talment con el foc de la llar. Són hipnòtics!

La noia que hi juga és la Fàtima Ayats, que ha estat pentinada amb un amor i traça immensos per la Solange Medolla, de la perruqueria Shizen.

Rere la càmera, aquesta vegada, hi ha estat en Roberto Casares, i el vídeo del maquing of ha estat cosa de l’Albert Torres. Si voleu veure com ha anat tot, entreu a www.destil.cat. Bon Nadal!

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top