0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 53 de D’estil

Montse Capel, Moon, és figuerenca, de casa nostra, i per això ens ha fet una especial il·lusió treballar amb ella en aquesta portada en blanc i negre. Però no només, sinó –i sobretot– perquè fa uns retrats i autoretrats (com és el cas) es-pec-ta-cu-lars, que sumen estètica i actitud, forma i fons. Són potents, punyents, rotunds. Parlen. Per això la defineixen tant.

Ella és camaleònica davant la càmera, encarna un personatge, que també ella mateixa caracteritza amb l’ajuda del maquillatge. Darrera, l’objectiu, en canvi, es dilueix, esdevé extrema prudència, autèntic respecte, per no robar ni un pessic de protagonisme al/la model. És la combinació perfecta.

Ens ha semblat ideal recórrer a ella, al seu art, en un moment de crisi i canvi tan bèstia com el que estem vivint, perquè ens recorda que som humans, i que els humans ho som tot: intel·lecte, emoció, cos, ànima...; la trampa i l’esperança del nostre món, a parts iguals, malgrat tots els malgrats.

L’Albert Torres i la Gemma Cabañó han tingut la sort de veure-la treballar en directe, perquè ells n’han fet les fotografies i el vídeo del making of, que teniu disponible a www.destil.cat.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top