0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 54 de D’estil

Després de molt temps de no fer-ho, hem tornat a repetir ull rere l’objectiu, el de la Montse Capel, Moon. I és que ens va agradar tant l’experiència de la foto de la portada anterior, el seu saber fer, el seu art, que l’hem anat a cercar de nou i li hem demanat que, aquesta vegada, en lloc de fer un autoretrat, fotografiés una parella de models connectats per un cordó umbilical simbòlic.

Aquesta és, precisament una altra novetat en la història de D’estil: no pas el fet d’haver fotografiat dos models, sinó el fet d’haver inclòs un noi a la portada (fins a hores d’ara, no ho havíem fet mai, encara!), i un noi, a més, que no és qualsevol, sinó el “nostre” Albert Torres, part de l’equip de la revista i de l’agència de comunicació que l’edita, Oh! Comunicació.

I ja que ho hem fet, ho hem fet doblement, perquè ella, la Gemma Cabañó, també és de casa, de l’equip. Per primera vegada, doncs, dos dels nostres membres han passat de romandre rere la càmera i la pantalla de l’ordinador a exposar-se davant de l’objectiu. Ho hem volgut fer així molt premeditadament, per recordar que, en temps de pandèmia (i sempre, de fet), les persones que tenim més a prop –no necessàriament de forma física, sinó, i sobretot, emocional– esdevenen el més important de la vida. Què faríem, si no, sense els altres? Què faríem sense els que ens estimem? Estiguin, doncs, físicament a prop nostre o no, un cordó umbilical ens uneix a elles, ens transmet suport i caliu i dona sentit als nostres dies, quelcom que ens cal a cabassos.

En aquesta ocasió, l’Estefania Expósito ha immortalitzat aquest shooting tan especial. Podeu veure el vídeo del making of, com sempre, a través de www.destil.cat.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top