0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 56 de D’estil

Potser hem estat poc originals, no us dic pas que no: quan comença l’esclat de la primavera als camps de casa nostra, tothom, qui més qui menys, es fa fotos enmig dels conreus de colze, enmig d’aquest esclat groc de llum. I sí: nosaltres hem fet el mateix. Ens venia de gust, perquè, de vegades, no cal ser diferent; de vegades, cal, simplement, relaxar-se i fer el que el cos et demani, i, en aquest cas, el cos i els ulls ens hi duien, als camps de colze.

Així doncs, hem portat la Marina Alegrí, aquesta noia fràgil de mirada potent, a navegar entre grocs –i entre bombolles de sabó carregades de frescor!– i n’ha sortit això. Ens ho hem passat bé, hem rigut i ens hem carregat de primavera, que tanta falta ens fa dins del cor. Rebrotem com ella i seguim en aquests temps estranys en què –potser– ja veiem la llum.

Rere la càmera, hi ha hagut l’Ernest Alda; el vídeo del making of del shooting, l’ha gravat en Xavi Roura, i el muntatge l’ha fet un altre jove crac de l’equip: en Jordi Gasull.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top