0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 57 de D’estil

D’acord: aquesta vegada se’ns n’ha anat l’olla, amb aquest “disFRUITA”, però no ho hem pogut evitar. Us volíem oferir una portada estiuenca, fresca, esbojarrada, saltada amb fruita groga carregada de sol sobre un fons blau turquesa que ens porta, d’alguna manera, al cel i l’aigua de casa nostra... I hem fet això!

La preciosa Carla García (@carlacrumols), que ha tingut una paciència infinita, ha deixat que fem i desfem fins que hem tingut la imatge que buscàvem; la Fina Picola (@finapicolaalsina), de la perruqueria Fina i Montse (@finaimontsepelu), de Sant Joan de les Abadesses, ens ha entès a la perfecció i ha fet una feina minuciosa, d’artesania pura, creant aquest recollit diví en equilibri amb les fruites, i la Irene Serrano (@makeupbyireneserrano), que s’ha encarregat del maquillatge, ha treballat amb una professionalitat exquisida per aconseguir il·luminar el rostre de la Carla en consonància amb tot el conjunt. Que bé ens ho hem passat, aquesta vegada! Com hem gaudit! Llàstima que, finalment, la pinya ha quedat fora de joc.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top