0 items
El meu compte

Així hem fet la portada del número 58 de D’estil

La vida no és de color de rosa, no. Tots ho experimentem. Tots ho sabem. La vida és ben policromada. Hi ha espai per a tota la paleta de colors i, de vegades, per a més d’un alhora. Ara bé, el rosa hi és i, de tant en tant (segurament a diari, tot i que no ens n’adonem), apareix i s’expandeix davant nostre com un cotó de sucre (mai més ben dit). En altres ocasions, som nosaltres els que hem de fer esforços per copsar-lo d’entre la grisor.

Ara que la tardor s’omple de tons ocres i daurats (ben bonics, també), ens ha vingut de gust rescatar aquest rosa, aquest cotó de sucre que tant agrada petits i grans, per honorar una llaminadura tan vistosa com dolça, per ensucrar els dies freds que vindran. Sense més.

En aquesta ocasió, la Laura Amado (@lauraamado_) s’ha convertit en el nostre cotó de sucre particular, i la Fina Picola (@finapicolaalsina), de la perruqueria Fina i Montse (@finaimontsepelu), de Sant Joan de les Abadesses, s’ha encarregat del maquillatge i l’estilisme, i, com sempre, ha fet art amb les mans i ens ha entès a la perfecció. Quin cotó de sucre més espectacular! I com n’és, d’interessant, aconseguir simular-lo!

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top