0 items
El meu compte

Almadraba Park: de cara al mar

Situat en un immens mirador privilegiat, des d’on es domina la badia més famosa de la Costa Brava, l’Hotel Almadraba Park és un exclusiu racó de relaxament i desconnexió amb unes instal·lacions impecables i un servei més que professional.

En el balcó obert a la Mediterrània de Roses i les seves platges, la terrassa de l'Hotel l’Almadraba Park, amb la imponent figura de l’edifici al darrera, ressegueix el paisatge de costa i bosc típicament mediterrani. Una imatge tan característica de la Costa Brava no es pot deixar perdre i, per això, les 66 habitacions del complex tenen vistes al mar empordanès, a la badia de Roses, des d’on es poden entreveure les Medes enllà de la costa. Certament, l’Hotel Almadraba Park ofereix una de les estampes vives més captivadores de la platja catalana des d’un mirador privilegiat, a tocar de la civilització i a tocar de la pau que tants busquen. La seva terrassa oberta al cel i al mar on s’aboca, enjardinada i amb piscina, permet el gran luxe de banyar-se mentre es contempla la posta de sol o la serenor encomanadissa d’una tarda de bonança. El relaxament i la filosofia slow prenen força arran de l’experiència típicament mediterrània que ofereix aquest emplaçament connectat directament amb la daurada sorra de la platja de l’Almadrava.
 

Segell Mercader

L’Almadraba Park va obrir les seves portes gràcies a l’empenta econòmica de la dècada dels 60 i la projecció que el turisme al litoral va tenir (i encara té) en el nostre país. La seva fundació venia de la mà del gran Josep Mercader, el patriarca del famós Motel Empordà de Figueres. Ja d’entrada, l’hotel va gaudir d’importància en el món de l’hostaleria gràcies a aquest fet, però, sens dubte, Mercader i el seu equip van saber demostrar la vàlua d’aquest tros de paradís en ple Empordà, una vàlua que encara ara perdura. Tota una dosi d’exclusivitat que es reflecteix en un hotel que ha arribat a allotjar personalitats de la talla de Jordi Pujol, Adolfo Suárez o, fins i tot, la princesa Carolina de Mònaco, per no parlar de l’escriptor Josep Pla o el mateix Salvador Dalí, amics personals de Mercader.
 

Excel·lència a taula

Tenint un precedent tan conegut i prestigiós com el Motel Empordà, estrella Michelin durant tres dècades, la gastronomia de l’Almadraba Park compta amb una selecció a l’alçada. No podia ser d’altra manera. A mig camí entre la tradicional cuina catalana i la innovació culinària, ofereix una extensa carta de productes i vins per maridar amb uns àpats excel·lents. Gran part de les viandes del restaurant s’obtenen fresques, del comerç directe amb agricultors, ramaders i pescadors de l’Empordà mateix. A més, tots els àpats del dia es prenen amb el mar i l’evocador paisatge com a teló de fons i amb un servei impecable, més que professional.
 

Com a casa no, a casa

El bon tracte al client és una de les màximes de la filosofia aplicada per Josep Mercader i estesa a absolutament tot el personal que condueix l’Almadraba Park, abans i ara. El seu equip humà ofereix una bona disposició i atenció, té do de llengües i no només és bon coneixedor de l’entorn, sinó que se l’estima i sap transmetre les meravelles que amaga. Per això hi ha clients que, any rere any (i durant dècades), repeteixen allotjament a l’hotel, perquè anar a parar a l’Almadraba Park no vol dir estar com a casa; vol dir ser a casa.

 

Article publicat al número 26 de D'estil.

 

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-mapa.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top