Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà de Cuina22.
Ingredients
- 1 carbassó
- 1 pastanaga
- 1 pit de pollastre
- Soja
- Vinagre d’arròs
- Oli de sèsam
- Sèsam blanc i sèsam negre
Elaboració
Per fer l’amanida...
Rentem les hortalisses i les tallem crues el més petit possible. Després, les barregem.
A part, desfilem el pollastre prèviament cuit.
Per fer la vinagreta...
Barregem en un bol la soja, el vinagre d'arròs i l'oli de sèsam.
Presentació
Per muntar l'amanida, col·loquem les verdures barrejades i crues damunt del pollastre desfilat i l'amanim amb la vinagreta.
Finalment, decorem el plat amb grans de sèsam blanc torrat i sèsam negre.
Article publicat al número 21 de D'estil.