Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir una proposta de temporada elaborada amb productes frescos de proximitat de la mà del restaurant Amiel&Molins. És fàcil, fàcil, bona, bona, i vistosa, vistosa!
Ingredients per a 1 persona
- 10 múrgoles.
- 1 Una cullerada de mantega.
- Un raig de conyac.
- 50 dl. de nata.
- Sal.
- Pebre.
- Foie.
- Sal negra.
- Germinats.
- Flors.
Elaboració
Tallem les múrgoles per la meitat i, mentrestant, posem una dent de mantega al foc, en una paella, i deixem que es vagi desfent.
Tot seguit, hi afegim les múrgoles, les salpebrem una mica i les saltegem amb un raig de conyac i un xic de nata fins que aquesta es redueixi, però sense que es tracti d’una cocció molt llarga.
Les emplatem, hi ratllem uns encenalls de foie pel damunt i hi tirem un polsim de sal negra per decorar, a més dels germinats i les flors.
Article publicat al número 45 de D'estil.