0 items
El meu compte

Múrgoles a la crema amb foie

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir una proposta de temporada elaborada amb productes frescos de proximitat de la mà del restaurant Amiel&Molins. És fàcil, fàcil, bona, bona, i vistosa, vistosa!

 


Ingredients per a 1 persona

  • 10 múrgoles.
  • 1 Una cullerada de mantega.
  • Un raig de conyac.
  • 50 dl. de nata.
  • Sal.
  • Pebre.
  • Foie.
  • Sal negra.
  • Germinats.
  • Flors.

 

Elaboració

Tallem les múrgoles per la meitat i, mentrestant, posem una dent de mantega al foc, en una paella, i deixem que es vagi desfent.

Tot seguit, hi afegim les múrgoles, les salpebrem una mica i les saltegem amb un raig de conyac i un xic de nata fins que aquesta es redueixi, però sense que es tracti d’una cocció molt llarga.

Les emplatem, hi ratllem uns encenalls de foie pel damunt i hi tirem un polsim de sal negra per decorar, a més dels germinats i les flors.

 

Article publicat al número 45 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Top