0 items
El meu compte

Amiel&Molins: canyella fina

Amiel & Molins és un restaurant de primera que treballa amb cuina casolana adaptada als temps actuals, cuidant especialment els productes de base, que són fruits de la terra de temporada, així com la presentació dels plats, subtil però minuciosa.

Una vella caserna de la Guàrdia Civil de finals del XIX situada a l’antiga carretera principal de la Jonquera, a Pont de Molins (Alt Empordà), és avui un restaurant de primera que treballa amb cuina casolana adaptada als temps actuals, cuidant especialment els productes de base, que són fruits de la terra de temporada, així com la presentació dels plats, subtil però minuciosa.

Obert des del 2008 de la mà de Pep Piarnau, de 34 anys, Amiel&Molins dóna cabuda a 49 comensals amants de la bona gastronomia i dels vins de qualitat, ja que el restaurant ofereix també una extensa carta enològica que recull totes les denominacions d’origen espanyoles. A més, si així es desitja, l’assessorament està assegurat, perquè, en aquest nou espai gastronòmic, el tracte personalitzat i impecable és també una garantia.

De l’antiga caserna, que manté encara les seves parets de pedra vella i les voltes originals, s’ha transformat una balconada en un espectacular mirador penjant damunt el riu Muga que és el racó més encantador del local, tant de dia com de nit. En aquest petit i inèdit escenari, els plats reposen damunt les estovalles blanques com quadres frescos acabats de pintar, i les copes de cristall acullen les canviants tonalitats dels vins a causa dels raigs de llum que travessen vidriera endins. A l’interior, una sala d’ambient rústic permet degustar cada plat amb una sensació diferent, la de la pedra centenària assentada damunt la terra, la mateixa que dóna els fruits que vesteixen els plats que es poden gaudir: des de creatives amanides fins a excel·lents peixos i carns, passant per foies, arrossos i fideuades amb regust tradicional empordanès. I això sense oblidar les postres, que recullen fruites, pastissos, gelats i sorbets artesans dignes per cloure una carta d’autor que, segur, escriurà alguna pàgina de la història de la nostra gastronomia.

Un espai entranyable per a àpats en privat

Certament, els racons d’aquest restaurant sorprenen a cada pas, perquè, sota la sala interior, al capdavall d’unes escales estretes i misterioses, s’hi amaga un altre espai de luxe pensat especialment per celebrar àpats íntims en privat. Acollits igualment per una volta catalana i gairebé als peus del riu, aquest espai és ideal per festejar bateigs, comunions, aniversaris o qualsevol tipus de celebració en família en grups reduïts de prop de 15 persones.

 

Article publicat al número 10 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-luxe-restaurant.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top