0 items
El meu compte

Aplicacions “salvavides”

 

Wunderlist. No hi ha res pitjor que oblidar-se d’una reunió o de realitzar alguna tasca per no tenir-la anotada a l’agenda. Wunderlist és d'aquelles aplicacions que, quan les fas servir, ja no en vols provar d’altres. Senzilla, tant en el disseny com en el funcionament, i gratuïta, funciona a partir de llistes de tasques: pots assignar un nom a la llista i, des d’aquí, crear les diverses notes amb les tasques i subtasques, a les quals pots assignar una data de venciment.

Evernote. Un tot en un molt interessant que et permetrà comptar amb un gestor de tasques i projectes, juntament amb altres funcions addicionals que la fan molt atractiva. Amb aquesta app podràs guardar notes i incloure-les en els teus projectes, però no només notes de text, sinó també notes de veu, imatges, enllaços d’internet i molt més. També disposa d'un sistema de recordatori. Això sí: la nova actualització d’Evernote només permet tenir dos dispositius sincronitzats; si en necessites més, hauràs de pagar una subscripció.

Infuse3. Un reproductor de vídeo que disposa de moltes funcions. Permet ordenar la llista de contingut multimèdia i recopilar les metadades de les teves pel·lícules o música per incloure-les i mostrar-les en pantalla. També disposa d’un excel·lent suport per a molts formats àudio i vídeo, permet afegir vídeos des de plataformes al núvol (com Dropbox) i reproduir vídeos en streaming.

TuneIn Ràdio. Una de les millors aplicacions per escoltar ràdio i podcasts en un iPhone. Disposa d’una base de 100.000 ràdios en viu i la possibilitat de crear la teva pròpia estació per donar podcasts als teus usuaris.

Shazam. Quantes vegades has escoltat una cançó que t’agrada però no saps com es diu? Amb aquesta app se t’ha acabat el problema: s'aprofita del micròfon que porten incorporats la majoria de telèfons mòbils per poder gravar una mostra de la música que s'estigui reproduint i identificar-la.

Tweetbot. La xarxa de microblòguing més famosa del món també té app per a iPhone, i amb una infinitud d’avantatges: et permet afegir diversos comptes amb els quals podràs fer tuits sense problemes, i ofereix l’opció estadística, filtres i un mode de pantalla dividida on pots veure, d’una banda, els tuits i, de l’altra, l’activitat d’una etiqueta, menció, compte, etc.

Snapchat. Cada dia té més adeptes, i és que la forma de comunicació i els filtres que ofereix la fan única. Amb Snapchat pots enviar arxius de tota mena, fotos i vídeos i agregar filtres del tipus stickers o filtres en viu que transformen les cares de les persones en animals, monstres, etc. El seu atractiu consisteix a poder assignar el temps de vida dels missatges.

Kindle. Si t’agraden els llibres digitals, aquesta app pot ser una bona opció. Et permetrà llegir els llibres que compris a Amazon d’una manera fàcil i tal com ho faries en els lectors de la companyia. I el millor: és gratuïta!

1Password. Ideal per emmagatzemar contrasenyes en un iPhone. Ara ja pots crear els comptes que vulguis a les xarxes socials, aplicacions i llocs web utilitzant diferents contrasenyes sense necessitat de recordar-ne més que una, la de la pròpia aplicació, que et permetrà accedir al bagul on es guarden totes les altres.

SwiftKey. Abans de l’arribada de l’iOS 8 era impensable l’ús d’un teclat que no fos l’original d’Apple. Ara, això ja és possible, i un dels millors teclats per a telèfons mòbils és l’SwiftKey, que té un sistema que s’adapta a la forma en què escrius i la manera d’arrossegament per escriure, molt més còmoda.

 

Les clàssiques
WhatsApp. Tot un clàssic de la missatgeria instantània en iPhone. És simple, directe i en cada actualització agrega més funcions. Simplement imprescindible.

Instagram. Xarxa social, app fotogràfica, temple dels posturetes... És igual com se l’anomeni, el cas és que, si t’agrada la fotografia, aquesta és una de les aplicacions que no poden faltar al teu telèfon. Mai compartir fotos i vídeos amb tots els filtres haguts i per haver havia estat tan fàcil.

Facebook. Client oficial de la xarxa social que ha revolucionat el món d’internet amb la seva arribada. Millor a cada actualització, si fas servir aquesta xarxa, aquesta app és imprescindible.

Youtube. No necessita presentació: és un dels millors llocs per veure vídeos i compta amb una app oficial per a iOS.

Spotify. Impossible no esmentar aquest gegant de la música en streaming. Si s’ha consolidat com la millor app per escoltar música no és perquè sí: disposa d’una biblioteca de música enorme on pots trobar tant artistes locals com internacionals, així com alguns que potser no has escoltat mai però que t’atraparan en descobrir-los. La qualitat d’àudio que ofereix és excel·lent i permet guardar les cançons que vulguis per reproduir-les de manera offline.

Google Maps. És una de les millors aplicacions de mapes per a iPhone. Entre les opcions més interessants que ofereix: permet guardar les localitzacions o veure les guardades per altres usuaris, o utilitzar l’Street view, que és genial per conèixer els llocs i guiar-te millor.

 

Article publicat al número 40 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top