0 items
El meu compte

Atemporal. Mobles vegans i conscienciats al 100%

 

El veganisme, l’ecosostenibilitat i el respecte als animals i a tot el medi ambient cada vegada està més a l’ordre del dia. Doncs aquesta filosofia també ha arribat als mobles de l’alta decoració a través d’Atemporal, Ethical Home Interiors.

 

Ja fa alguns anys que la vessant de pensament que enfoca la Humanitat com un tot amb la natura, que aposta per respectar els animals en tots els aspectes i que la naturalesa flueixi i segueixi el seu propi curs ha guanyat una embranzida sense precedents. A mesura que, d’una banda, hi ha qui converteix el planeta en un abocador de residus i explota els seus recursos per sobre del límit de regeneració d’aquests, d’altra banda, hi ha qui aposta pel decreixement, per l’aprofitament màxim dels recursos, per utilitzar materials que no siguin contaminants i que respectin el benestar animal i vegetal.

El veganisme arriba com a filosofia de vida. Però no és només aplicable a la dieta, sinó a tots els aspectes de la pròpia vida: respecte total i absolut per la vida animal, que cap animal pateixi ni mori per una causa humana, com abrigar-se, alimentar-se, provar productes químics o medicaments... Per tant, es pot aplicar en la roba que portem, en els productes que consumim... i en els mobles!

100% conscients dels temps actuals

Atemporal, Ethical Home Interiors és la primera i única empresa de l’Estat espanyol que adopta la filosofia vegana en l’àmbit dels mobles entapissats. Gràcies a això, s’ha convertit en tot un referent en mobiliari vegà, sostenible, ecològic i d’alta decoració. Els seus no són mobles qualssevol, sinó que aposten per ser socialment responsables, que no s’empri cap animal en la fabricació del seu producte de gran qualitat i que el medi ambient rebi l’empremta més petita possible de la seva activitat. Són sofàs i butaques 100% conscienciats dels temps actuals!

Tres col·leccions sota un mateix concepte

Les principals línies de productes d’Atemporal són tres: els “Contemporáneos”, els “Linen” i els “Oruga Concept”, cadascun d’ells impregnat de la filosofia de l’empresa i amb una personalitat pròpia. Conscients que el producte és d’alta decoració i només es veurà a les millors llars –i a les més conscienciades!–, tots ells tenen llargues garanties per demostrar la confiança, cura i amor que aboquen els fabricants a cada sofà i butaca. En alguns casos, la garantia és de per vida!

 

“Atemporal, Ethical Home Interiors és la primera i única empresa de l’Estat espanyol que adopta la filosofia vegana en l’àmbit dels mobles entapissats”

 

Contemporáneos

De formes estilitzades, aquesta col·lecció engloba les tendències actuals i contemporànies en disseny. Inclou models sobris, com l’Hermitage, el Misura o el Soho, i models de formes més atrevides, com el Mimo o el Venus Vintage. Això sí: sense deixar mai enrere la classe i l’elegància. Creatius i funcionals, aquests mobles han estat creats per al segle XXI. Són sofàs perfectes per convertir-se en la peça central de qualsevol menjador!

Linen

Aquesta col·lecció busca avenir-se amb el nom de la marca i esdevenir, precisament, atemporal. Peces que volen destacar la senzillesa i la humilitat, peces discretes però confortables. Són sofàs modulars, butaques i capçals de llit, mobles harmònics, amb un encant i noblesa únics, que valoren més l’autenticitat que la sofisticació. Van un pas més enllà de les modes, dels temps, i fan el seu paper a la perfecció en qualsevol ambient. Són atemporals!

Oruga Concept

Aquesta col·lecció és una genialitat. Només de veure-la, s’identifica el per què del seu nom. De formes rugoses en aparença, és inevitable pensar en una eruga. Això sí: una eruga dissenyada al detall i estudiada per oferir les màximes comoditats als usuaris. De parts modulables, es pot establir una sola peça de sofà, dues, tres, quatre o les que calguin, i a la mida que calgui. Això, afegit al gran ventall de teixits i colors que ofereix Atemporal, fa que cada peça sigui pràcticament única. Sense coixins independents i, és clar, respectuós amb el medi ambient, són els sofàs del futur!

 


La filosofia, aplicada

Les peces dels mobles Atemporal, Ethical Home Interiors es transporten desmuntades i, a ser possible, premsades; així, s’estalvien grans costos de transport en poder encabir més material a cada comanda. La fusta dels seus mobles prové de boscos preparats de manera sostenible, que reemplacen cada arbre tallat per un de nou. Intenten evitar els teixits sintètics, com la poliamida o el polièster, i utilitzen a bastament teixits de fibres vegetals, com el cotó o el lli. A més, només empaqueten amb cartró i plàstic reciclat i reciclable; i no utilitzen material d’oficina, sinó que l’empresa es gestiona tota en línia. Si imprimeixen un catàleg, és clar, ho fan amb paper reciclat. Miren de treballar amb proveïdors al més propers possible, de km 0. Il·luminen la seva fàbrica amb llums LED de baix consum. Ho tenen tot pensat! En definitiva, són tot un exemple que una filosofia de vida es pot aplicar en l’àmbit empresarial.


 

Article publicat al número 51 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top