0 items
El meu compte

Bassegoda Park: categoria de primera

A tan sols 25 quilòmetres de Figueres, si ens endinsem cap a la muntanya amb el desig d’atrapar el camí que dibuixa el riu Muga passant per la població d’Albanyà, trobarem, a més d’un paratge natural magnífic que a cada pas es va tornant més bell, un complex de bungalous excepcional on es respira una tranquil·litat ineludible.

Bassegoda Park pren el nom de la muntanya que s’alça al seu davant i és un complex de bungalous sorprenent nascut entre les comarques de l’Alt Empordà i l’Alta Garrotxa que té la particularitat de formar part del Parc d’Espais d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa.
 

Tot i la seva “joventut” (es va inaugurar l’1 de juny de 2005 després d’haver sofert una espectacular transformació sobre el que abans era el càmping Bassegoda), aquest espai totalment integrat a la natura et posa a l’abast de les mans la possibilitat de respirar aire pur; d’olorar a terra, a aigua i a herba, i de viure unes postes de sol d’estampa que tenyeixen el seu entorn més immediat d’una forma diferent segons l’estació de l’any que s’estigui succeint.

Bassegoda Park compta amb unes instal·lacions de luxe, cuidades fins a l’últim detall, i amb una gamma de serveis molt completa que busca oferir la màxima qualitat, la qual cosa l’ha portat a ser catalogat com a càmping de primera categoria i a estar seleccionat com a un dels millors càmpings europeus, segons la prestigiosa guia holandesa Camping Life. Un total de quaranta bungalous de fusta plenament equipats (i quatre més de lona) s’escampen al llarg de les nou hectàrees de terreny que ocupa tot convivint amb una zona delimitada per a tendes, caravanes i autocaravanes, i amb una altra destinada a l’acampada de grans grups.

Aquest punt amagat de la geografia catalana és ideal per a la pràctica d’un gran ventall d’activitats en permanent contacte amb l’entorn. La pesca de la truita sense mort, la caça, la recol·lecció de bolets, l’excursionisme, el senderisme, els passejos en 4x4 i les rutes en bicicleta -que, en aquest lloc, prenen especial importància per ser punt d’informació BTT (bicicleta tot terreny) i part d’una de les etapes del sender de gran recorregut GR11- són algunes de les opcions que es poden gaudir sol o amb companyia. La ruta de les ermites preromàniques i romàniques i les piscines naturals que ens regala el riu Muga esdevenen dos més dels seus secrets.

El bar del Bassegoda, un ampli espai amb llar de foc on es poden degustar plats típics de la cuina catalana tradicional -especialment pel que fa a carns i embotits de gran qualitat-, i la seva piscina, que simula un llac cristal·lí enmig de la muntanya, són dos bons racons per gaudir del temps lliure, per observar la flora autòctona i per celebrar vetllades inoblidables. A aquest lloc, l’animació i els jocs infantils prenen un especial protagonisme, perquè, per damunt de tot, busquen el confort i el benestar de tots els membres de la família tot proporcionant-los sensacions difícils de trobar en altres indrets.

Bassegoda Park també compta amb un mini golf, pistes esportives, sala de jocs, servei d’Internet, supermercat i lloguer de bicicletes. Tot plegat per aconseguir que aquest espai privilegiat sigui un espai de primera categoria capaç de delir qualsevol.
 

Casa’t als peus del Bassegoda

El complex de bungalous Bassegoda Park et posa a l’abast la possibilitat de celebrar el teu enllaç en plena natura amb un càtering acuradament seleccionat a base de productes de la terra treballats des de la cuina d’autor més selecta i innovadora.

 

Article publicat al número 4 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-mapa.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top