0 items
El meu compte

Bellesa imperfecta By Jordi Parera

 

L’estilista Jordi Parera ha presentat una exposició efímera (de tan sols un dia) al seu espai de Santa Coloma de Farners. L’ha titulat Bellesa imperfecta, es basa en un estudi del rostre i ha estat un autèntic regal per a tots aquells que segueixen la seva trajectòria artística.

 

Ja ho hem dit altres vegades: Jordi Parera és un estilista diferent en tots els aspectes, únic. Ni la seva metodologia de treball (que mescla art i teràpia) ni els espais on desenvolupa la seva feina tenen res a veure amb la perruqueria convencional que coneixem a Occident. A través de noves tècniques que va investigant, després de més de 25 anys d’experiència, i amb la filosofia xinesa com a base, busca l’essència ancestral del seu ofici per ajudar el client a connectar amb el seu interior i a assolir la seva pròpia llibertat deslligant-lo del que marquen les tendències.

 

“Si d’algun concepte és tremendament partidari Jordi Parera és de la bellesa imperfecta. Per això ha decidit titular així la seva exposició”

 

La importància de la bellesa imperfecta

Com a estilista, si d’algun concepte és tremendament partidari Jordi Parera és de la bellesa imperfecta. Per això ha decidit titular així la seva exposició. No podia ser d’altra manera. I, per què? Perquè busca cercar en l’interior de les persones, convidar-les a fer un exercici introspectiu i a connectar amb elles mateixes per trobar la pròpia essència, per la qual cosa fuig de modes i tendències i utilitza productes cosmètics 100% naturals.

 

“Aquest experimentador sense límits ha deixat de banda la perruqueria per esculpir rostres sense nom sobre fusta: fusta nua, fusta envernissada, fusta amb betum de Judea... Fusta”

 

Va d’escultures

Aquesta vegada, aquest artista-estilista de les sensacions, aquest experimentador sense límits, ha deixat de banda la perruqueria per esculpir rostres sense nom sobre fusta: fusta nua, fusta envernissada, fusta amb betum de Judea... Fusta. I, d’aquest exercici d’experimentació (que almenys fa dos anys que dura), n’ha sortit aquesta magnífica exposició efímera, digna de ser admirada, que ha durat només un dia i ha estat com un regal per a tots aquells que coneixen i aprecien la vena artística de Jordi Parera.

L’exposició ha tingut lloc al taller d’aplicació de l’estilista, a Santa Coloma de Farners. Les seves quatre parets cimentades han quedat completament despullades per acollir les set peces de la col·lecció (que, per cert, no estan a la venta). Només el fil musical habitual, les barres d’encens i les espelmes han restat com normalment. I el mirall central infinit, que rebota la llum en penombra de l’estança, el qual, en aquesta ocasió, s’ha lliurat a la peça més monumental i potent de l’exposició: un buda amb aires ètnics sorprenent.

En qualsevol cas, amb exposició o sense, aquest sempre és un espai d’art i calma, de serenor i elements naturals. Un autèntic plaer per als sentits!

 

 

Article publicat al número 43 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top