0 items
El meu compte

Últimes notícies

Mira'ls bé!

Mira'ls bé!

El birdwatching o l'observació d'ocells és l'art del reconeixement de les diferents espècies d'ocells segons el seu plomatge, el seu cant i la seva ubicació. Aquesta afició, que té multituds de seguidors a països com Anglaterra o Estats Units, cada vegada aglutina més adeptes al nostre territori.

Bikram ioga: ioga amb el termòmetre a l’alça

Bikram ioga: ioga amb el termòmetre a l’alça

Està arrasant als Estats Units i cada vegada guanya més adeptes al nostre país. És el Bikram ioga, una tècnica que combina calor i postures de ioga per cultivar el cos i la ment.

Golf tot terreny

Golf tot terreny

Tothom, qui més qui menys, coneix el golf i, en certa manera, sap com funciona aquest esport. Però, i les diferents varietats de golf que existeixen?

Apunta’t als hipopressius

Apunta’t als hipopressius

Diversos estudis científics han demostrat l’efecte negatiu dels exercicis abdominals tradicionals i la relació directa que tenen amb el debilitament del perineu i la faixa abdominal.

NW?

NW?

El nordic walking (NW) o, el que és el mateix, la caminada nòrdica arriba a casa nostra amb força i cada vegada té més adeptes. Vols saber de què es tracta?

Senderisme i trekking: una mica d’història i consells pràctics

Senderisme i trekking: una mica d’història i consells pràctics

El senderisme i el trekking són dues modalitats d’excursionisme amb diferents graus de dificultat que ens permeten acostar-nos al paisatge i a la cultura d’un territori tot practicant esport.

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top