0 items
El meu compte

Últimes notícies

Qui ha dit que els gelats no són saludables?

Qui ha dit que els gelats no són saludables?

Amb l’arribada de l’estiu i la calor, a tots se’ns comença a fer la boca aigua pensant en els gelats.

Aigua o isotòniques?

Aigua o isotòniques?

L’aigua constitueix el 70% del nostre organisme, i la seva ingestió després d’haver realitzat exercici físic ens ajuda a recuperar el que hem perdut, tot i que, de vegades, no n’hi ha prou.

Apunta’t a la sucteràpia!

Apunta’t a la sucteràpia!

Les fruites i verdures fresques, tot i que no són, per sí soles, aliments complets, esdevenen una rica font de vitamines, minerals i enzims beneficiosos per a la salut.

L'aliment més dolç

L'aliment més dolç

Us desvetllem unes quantes curiositats històriques sobre el sucre, l’aliment més dolç.

Qui diu que tot el que és bo engreixa?

Qui diu que tot el que és bo engreixa?

El sushi alimenta però no engreixa. Està reconegut com un dels menjars més sans i nutritius i de més fàcil digestió pels seus baixos nivells de calories i greixos i, alhora, ofereix un contingut proteínic elevat.

Que te’l donin amb formatge

Que te’l donin amb formatge

Catalunya és un país de formatges, tant per la seva tradició ramadera com per l’impuls donat pel sector en els darrers trenta anys.

Estèvia, el sucre natural

Estèvia, el sucre natural

L’estèvia no és l’edulcorant del futur, no. És l’edulcorant del present.

Les verdures del mar

Les verdures del mar

La civilització occidental se les ha deixat perdre durant molts anys. Ara comencen a ser apreciades, no només pel seu sabor, sinó (i sobretot) per les seves propietats.

Vianda santa: El bacallà o la Setmana Santa. O no...

Vianda santa: El bacallà o la Setmana Santa. O no...

Quan arriba Setmana Santa, un dels productes que més es consumeix a les nostres taules és el bacallà, fet de totes les maneres possibles.

Amunt els calçots!

Amunt els calçots!

Ha arribat, de nou, l’època dels calçots, que s’inaugura l’últim diumenge de gener, a Valls, amb La Gran Festa de la Calçotada.

Temps de garoines

Temps de garoines

La seva època només s’allarga un parell de mesos, però han adquirit tanta popularitat que la seva extracció està sotmesa a una forta regulació administrativa. Mentre n’hi hagi, degustem-les!

Xocolata 100% natural.

Xocolata 100% natural.

Vols gaudir del plaer que proporciona la xocolata però sense els inconvenients que comporta? Apunta’t a la garrofa!

Bones sí, miraculoses no.

Bones sí, miraculoses no.

Les baies de goji estan de moda. Alerta, però! Cal distingir les seves veritables propietats del pur màrqueting enganyós.

Kamut: El més nutritiu però el menys conegut

Kamut: El més nutritiu però el menys conegut

El kamut és conegut com el cereal dels faraons, ja que fou redescobert dins d’una sitja que reposava en una tomba faraònica mil·lenària, per això la seva procedència es localitza a Egipte.

Dolces però buides

Dolces però buides

Atractives, goloses i divertides. Les llaminadures piquen l’ullet a petits i grans, però rere aquesta aparença tan prometedora s’hi amaguen les anomenades “calories buides”.

L’elixir de la llet d’euga

L’elixir de la llet d’euga

La llet d’euga, el principal aliment dels poltres des del seu naixement, és la més semblant a la nostra llet materna.

La Tramuntana ha tingut un pa

La Tramuntana ha tingut un pa

Els Flequers Artesans de les Comarques Gironines elaboren el que han anomenat el Pa de la Tramuntana.

Sempre torrons

Sempre torrons

T’agradaran o no, però, per Nadal, no solen faltar mai els torrons a taula.

Goma que es menja

Goma que es menja

Al nord d’Europa s’han trobat trossos de resines amb impressions dentals humanes que daten de 7.000 a 2.000 anys abans de la nostra era.

La flor més cara del món

La flor més cara del món

D’entre totes les espècies vegetals que coneixem, n’hi ha una de molt preuada, una gràcies a la qual neix un fruit que és altament cotitzat.

Apuja la febre pels cupcakes

Apuja la febre pels cupcakes

Proliferen per tot arreu i agraden a (quasi) tothom, ni que sigui per la seva atractiva aparença vintage i naïf.

Kombutxa: El te probiòtic

Kombutxa: El te probiòtic

Kombutxa és te fermentat, el primer elaborat, de manera artesanal, amb aigua del Pirineu i ingredients 100% ecològics. Aquesta beguda, dolça i avinagrada alhora, amb carbonatació natural i una història mil·lenària, té molts beneficis per a la salut. A més, és una slow drink vegan friendly.

És te matcha: És te verd

És te matcha: És te verd

És el substitut saludable del cafè que us fascinarà

El bo i millor de la cuina xinesa

El bo i millor de la cuina xinesa

És una de les dietes més saludables d’arreu del món. Us expliquem el per què.

Bols dir?

Bols dir?

Sí! Les receptes per menjar en bols han arribat per quedar-se!

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top