0 items
El meu compte

Últimes notícies

Calçots farcits de salsa romesco i tempura amb tinta de calamar

Calçots farcits de salsa romesco i tempura amb tinta de calamar

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà del Txot’s.

Carpaccio de ceps, parmesà, romesco i pinyons

Carpaccio de ceps, parmesà, romesco i pinyons

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà d'El Dynàmic. 

Daus de vedella amb verdures al wok

Daus de vedella amb verdures al wok

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà d'El Dynàmic.

Farcellets de col amb perol i gambes

Farcellets de col amb perol i gambes

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà d'El Dynàmic. 

Pollastre amb escamarlans

Pollastre amb escamarlans

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà del Amiel&Molins. 

Risotto de garoines amb carxofes i cloïsses

Risotto de garoines amb carxofes i cloïsses

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà d'El Dynàmic. 

Saltejat de bolets amb mongetes i calamars i salsa romesco

Saltejat de bolets amb mongetes i calamars i salsa romesco

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà del Txot’s.

Tàrtar de tonyina amb vinagreta de cítrics

Tàrtar de tonyina amb vinagreta de cítrics

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà del Txot's. 

Mandonguilla de bacallà amb cotna

Mandonguilla de bacallà amb cotna

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà de Txot's. 

Amanida oriental

Amanida oriental

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà de Cuina22.

Tàrtar de salmó, anxova i tomàquet sobre premsat de patata

Tàrtar de salmó, anxova i tomàquet sobre premsat de patata

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà de Dadà.

Turbot amb escames de patata

Turbot amb escames de patata

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà de Cuina22.

Múrgoles a la crema amb foie

Múrgoles a la crema amb foie

Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir una proposta de temporada elaborada amb productes frescos de proximitat de la mà del restaurant Amiel&Molins. És fàcil, fàcil, bona, bona, i vistosa, vistosa!

Bacallà gratinat al forn amb mussolina d’all negre

Bacallà gratinat al forn amb mussolina d’all negre

Aquest plat és la cuina de sempre, però amb un toc diferent, distintiu, elegant. Amb un fosc llit de Parmentier de patata lila i mussolina d’all negre, Amiel i Molins ens presenta una reinterpretació del bacallà gratinat d’allò més deliciosa!

Saltejat de bolets de temporada

Saltejat de bolets de temporada

Amiel i Molins ens presenta, en aquesta ocasió, un plat de temporada molt senzill de preparar: un saltejat de bolets que farà les delícies de tothom!

Lluç amb cítrics, salsa de mojito i aire de mar

Lluç amb cítrics, salsa de mojito i aire de mar

Amiel i Molins ens ha preparat un plat espectacular per a aquestes Festes de Nadal. Amb reminiscències del Bulli, de Ferran Adrià, un lluç senzill amb ingredients tan curiosos i sensorials com l’aigua de mar es converteix en una refinada i senzilla elaboració que farà les delícies de tota la familia!

‘Canefes’ (quenelles) de tàrtar de salmó sobre carpaccio de llagostins

‘Canefes’ (quenelles) de tàrtar de salmó sobre carpaccio de llagostins

Amiel i Molins ens ha preparat un plat espectacular per a aquestes Festes de Nadal. Amb reminiscències del Bulli, de Ferran Adrià, un lluç senzill amb ingredients tan curiosos i sensorials com l’aigua de mar es converteix en una refinada i senzilla elaboració que farà les delícies de tota la familia!

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top