0 items
El meu compte

Caramels Muria Bio

Ecològics per dins i per fora

Ecològics, tant per dins com per fora. Així són els caramels que la marca tarragonina de mels ecològiques Mel Muria ha tret al mercat, els primers d’Europa que estan elaborats amb productes totalment naturals, que no contenen cap estabilitzant i que tenen l’embolcall 100% compostable.

Tot són avantatges nutricionals

Muria Bio ha llançat al mercat una gamma de caramels de mel de quatre sabors: mel i llimona, mel i eucaliptus, mel i pròpolis i mel i gingebre. Mentre els caramels convencionals tenen com a ingredient principal el sucre de remolatxa o de canya ecològica, els nous caramels de Muria Bio s'elaboren amb un 11% de sucre de coco ecològic i, per això, tenen un baix índex glucèmic.

A escala nutricional, Muria Bio ha canviat la típica fórmula de glucosa més sucre de la majoria de caramels que existeixen en l'actualitat al mercat per crear una nova recepta –i un producte més saludable­– basada en melassa d'arròs ecològic (59,1%), mel ecològica (28,6%) i sucre de coco ecològic (10,8%). D’entrada, la melassa d'arròs ecològic té nombrosos avantatges: menys calories, és del tot natural, té un sabor més uniforme i menys fructosa i aporta petits percentatges de ferro, àcid fòlic, tiamina, niacina, vitamina E, calci, potassi i fòsfor. A més, si els caramels de mel ecològics que existeixen actualment al mercat bio contenen glucosa ecològica en estat químic i el 20% o menys de mel ecològica, els de Muria Bio arriben, gairebé, al 30%, el percentatge més alt del mercat.

 

“Muria Bio ha canviat la típica fórmula de glucosa més sucre de la majoria de caramels que existeixen en l'actualitat al mercat per crear una nova recepta i un producte més saludable”

 

Un embalatge compostable

L'envàs i els embolcalls dels caramels de Muria Bio segueixen un model d'economia circular, de manera que es descomponen al final de la seva vida útil per tornar a la natura. El material del packaging es desintegra en tres mesos i és completament biodegradable en sis mesos; i el material de l'embolcall es desintegra en entre sis i vuit setmanes.

Muria Bio ha dissenyat caixes expositores de 12 bosses de 65 grams perquè cada establiment triï el format que més li interessi posar a la venda. Les caixes estan fabricades amb paper cartró, provinent de boscos gestionats de manera sostenible. L’empresa també comercialitza caixes de 10 bosses de 1000 grams d'un sol gust per vendre a granel.

 

“L'envàs i els embolcalls dels caramels de Muria Bio segueixen un model d'economia circular, de manera que es descomponen al final de la seva vida útil per tornar a la natura”

 

Article publicat al número 56 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top