Des de les pàgines de D’estil, us volem oferir unes propostes de tapes actuals però elaborades amb productes frescos tradicionals de la mà d'El Dynàmic.
Ingredients per a 2 persones
- 150 gr. de ceps
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre
- Salsa romesco
- Pinyons
- Llimona
- Orenga
- Ruca
Elaboració
Rentem els ceps i els tallem a làmines ben fines.
Preparem un plat amb un raig d’oli d’oliva, un polsim de sal i un altre de pebre i una mica de salsa romesco. Al damunt, hi posem les làmines de cep, que tornarem a salpebrar sense oblidar l’oli i la salsa.
Hi afegim uns quants pinyons i, amb un pelador, ratllem encenalls de parmesà al gust sobre les làmines de cep.
Acabem el plat afegint-hi unes gotes de llimona i orenga.
També el podem decorar amb una mica de ruca.
Article publicat al número 35 de D'estil.