0 items
El meu compte

Limbik Co. De l’Empordà per als empordanesos

Una cervesa artesanal produïda amb un únic objectiu: despertar emocions. "Una cervesa tocada per la tramuntana”. Així és com defineix el figuerenc Xavi Pujol la gamma de Limbik Co., unes cerveses artesanals que acaben de veure la llum i que, d’entrada, podreu tastar a diferents bars especialitzats de l’Empordà.

 

Aquest jove emprenedor és un enamorat dels paisatges empordanesos i un entusiasta del món cerveser. Arran dels seus estudis de Turisme, va decidir unir aquestes dues passions i el resultat és un producte únic, lligat al territori empordanès per dins i per fora. De fet, el seu principal objectiu en aquests moments és aconseguir que els empordanesos tastin les cerveses Limbik Co. i s’identifiquin amb elles.

 

Vinculada a les emocions

Limbik Co. fa referència al sistema límbic –popularment conegut com el cervell emocional–, que és la xarxa neuronal encarregada de regular les emocions i generar les respostes fisiològiques corresponents. Aquest nom no és casualitat, perquè assaborir una de les cerveses Limbik Co. és sinònim d’experimentar sensacions i/o recordar moments. És una cervesa que va un pas més enllà; ha estat elaborada amb l’objectiu de transmetre emocions. Tasteu-la, no us deixarà indiferents!

 

“Limbik Co. fa referència al sistema límbic –popularment conegut com el cervell emocional–, que és la xarxa neuronal encarregada de regular les emocions i generar les respostes fisiològiques corresponents”

 

Tres cerveses, tres paladars

La gamma de Limbik Co. inclou diferents varietats de cerveses, però cap d’elles supera el 5,6 graus d’alcohol, perquè són unes begudes elaborades especialment per a la temporada estival, que refresquen i poden ser degustades en qualsevol moment. De fet, ens atrevim a dir que reuneixen tots els requisits per convertir-se en la sensació d’aquest estiu, a la comarca!

Ipa ha estat la primera cervesa a sortir al mercat, i és molt lleugera, fresca i afruitada. El llúpol, que és un conservant natural, hi està molt present, però té una quantitat d’alcohol molt baixa, només 4,3 graus. En segon lloc, trobem l’Ipa Citra, que conserva la sensació de frescor de la Session Ipa amb un sabor cítric però, a més, s’hi ha afegit una mica més de malta i un toc amarg, pensant en aquelles persones a qui el llúpol els embafa.

I, per últim, com no podia ser de cap altra manera, dins la gamma Limbik Co. no hi falta una varietat de caràcter més tradicional. L’Ipa clàssica es caracteritza per la seva intensitat, per un equilibrat gust de malta a base d’ordi i un punt final d’amargor. L’Ipa clàssica ofereix el sabor típic que agrada tant als amants de la cervesa de tota la vida.

 

 

Un homenatge a l’Empordà

L’experiència sensorial de degustar qualsevol de les cerveses Limbik Co. comença quan us la serveixen. Preneu-vos uns minuts per admirar la seva etiqueta; en aquell moment, us adonareu que les imatges de cadascuna d’elles pertanyen a llocs tan emblemàtics de l’Empordà com una preciosa cala del Cap de Creus, un skyline de la comarca en què es pot apreciar el puig Neulós i els núvols allargats, típics dels dies de tramuntana, i els Aiguamolls de l’Empordà amb les vistes d’un camp d’ordi. A més, si us ve de gust visitar-los, a la mateixa etiqueta hi trobareu les coordenades. Ja ho veieu, és Empordà 100%!

 

“La gamma de Limbik Co. inclou diferents varietats de cerveses, però cap d’elles supera el 5,6 graus d’alcohol, perquè són unes begudes elaborades especialment per a la temporada estival, que refresquen i poden ser degustades en qualsevol moment”

 


Un logotip d’allò més curiós!

A més d’una elaboració acurada, Limbik Co. també compta amb un logotip que destaca per la seva originalitat. Es tracta d’una il·lustració en què una meitat representa el cervell i, l’altra, el llúpol. I, per acabar d’arrodonir-ho, a dins s’hi ha dibuixat el sistema límbic. És una excel·lent forma de definir el concepte d’aquesta nova marca.


 

Article publicat al número 50 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-vins.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top