0 items
El meu compte

Club Tennis Figueres

Tennis i molt més.

L’entitat, que aquest 2016 compleix 50 anys, està culminant un projecte de modernització de totes les seves instal·lacions i entorn.

Anys seixanta. Les victòries i els reconeixements internacionals que comencen a aconseguir els representants del tennis espanyol fan que la premsa en parli i la televisió comenci a retransmetre’n els primers partits. L’afició per aquest esport creix a un ritme vertiginós arreu de l’estat espanyol. I Figueres no n’és una excepció.
 

D’afició juvenil a club de referència

En efecte, a Figueres, aquells anys, la pista del Patronat de la Catequística es veia desbordada per la motivació d’un grup de joves que, insatisfets per no poder gaudir d’una pista pròpia per no haver de fer torns ni tenir horaris restrictius, es posaren d’acord i es reuniren en diferents ocasions amb el propòsit d’impulsar un nou club de tennis a la ciutat. El resultat d’aquelles reunions no es féu esperar gaire: després que el 14 d’octubre del 1966 se’n redactessin els estatuts, el 8 de novembre del mateix any, amb l’aprovació de la Federació Espanyola de Tennis, es fundava el Club Tennis Figueres (CTF) amb Lluís Coll com a president.

Des de llavors, l’objectiu principal de la seva junta directiva va ser buscar uns terrenys per construir les pistes i el local social del Club: les pistes de quick del bloc d’apartaments El Cortijo, a Roses, primer; les pistes de terra batuda de Sant Pere Pescador, on van participar als primers campionats de Catalunya per equips amb el nom de Club Tennis Figueres, després, i, finalment, els terrenys situats a Santa Llogaia, prop del Pont del Príncep, on estan situades les seves instal·lacions actualment.

El projecte final s’acabà concretant en quatre pistes de tennis de terra batuda, inaugurades el 1969, i una pista ràpida de ciment, una piscina, un xalet, un parc infantil, un pàrquing i un minigolf, acabats el 1975, moment en què es va dur a terme la constitució de la societat Tenfisa (Tenencias Figuerenses, S. A.), propietària dels terrenys de Santa Llogaia d’Àlguema. Així fou com els socis es convertiren en propietaris d’una acció i dels terrenys del Club.

 

“Sis pistes de terra batuda, una pista de quick, una pista poliesportiva, dues pistes de pàdel de mur i dues pistes de vidre noves, una piscina gran i una de petita, un minigolf, un circuit de bicis i de crossfit, un parc infantil, un gimnàs amb màquines de fitness i musculació, una sala d’activitats dirigides, una pista de vòlei i una de tennis de taula. Això és amb el que compta, d’entrada, el Club Tennis Figueres”

 

Mig segle d’esport, diversió i bon menjar

Avui, el Club disposa d’un ampli ventall d’instal·lacions per a tots els gustos i edats a les quals poden accedir els seus socis sense restriccions: sis pistes de terra batuda, una pista de quick, una pista poliesportiva, dues pistes de pàdel de mur i dues pistes de vidre noves, una piscina gran i una de petita, un minigolf, un circuit de bicis i de crossfit, un parc infantil, un gimnàs amb màquines de fitness i musculació, una sala d’activitats dirigides, una pista de vòlei i una de tennis de taula. A més, compta amb una escola de tennis i de pàdel destinada a alumnes des de quatre anys fins a l’edat adulta, amb més de 60 inscrits, que també ofereix la possibilitat de realitzar classes particulars individuals o per a grups de fins a quatre persones. I, si després de fer esport, teniu gana, no patiu, perquè també hi trobareu un restaurant, on podreu gaudir d’una proposta gastronòmica basada en la cuina tradicional empordanesa. Pura delícia!

 

“Aquest 2016, el Club Tennis Figueres celebra el seu 50è aniversari, durant el qual, a més, es veurà culminat un projecte de modernització de totes les seves instal·lacions i entorn iniciat fa un any i mig”

 

Els campus del Club: tot un clàssic

Els campus per a infants i joves que ofereix el Club durant els diferents períodes de vacances, Setmana Santa, estiu i Nadal són tot un clàssic. El proper promet: del 27 de juny al 9 de setembre, un total d’onze setmanes de diversió.
 

Aniversari feliç

Gràcies al seu esforç, la seva passió i la qualitat de tot allò que ofereix, aquest 2016, el Club Tennis Figueres celebra el seu 50è aniversari, durant el qual, a més, es veurà culminat un projecte de modernització de totes les seves instal·lacions i entorn iniciat fa un any i mig. I, per acabar-ho d’arrodonir, entre el 9 d’abril i l’1 de maig s’hi realitzarà la 30ena edició del mític Torneig de Fires, un torneig puntuable per al Circuit Gironí d’Oberts i que premia els seus campió i subcampió amb premis en metàl·lic.

 

Article publicat al número 37 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-mapa.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top