0 items
El meu compte

Com en una pel·lícula de Walt Disney

Convertir-se en sirena o tritó per un dia ja no és ciència-ficció. La Sirenas Mediterranean Academy ens ho posa a l’abast.

Ja no cal imaginar-s’ho. Des del passat mes de juliol, qui ho vulgui, es pot convertir per una estona en sirena o tritó. Així, tal com raja.

La iniciativa l’han portat a terme dos emprenedors de Tarragona, la Susana Seuma i l’Alejandro Rodríguez. Ells són els responsables de la primera acadèmia de sirenes del mediterrani (Sirenas Mediterranean Academy), una de les poques d’aquesta temàtica que existeixen al món. Inspirant-se en una altra acadèmia filipina, han obert aquest centre de nova creació que, més enllà de l’anècdota, pretén ser un espai d’oci, esport i diversió obert a tota la família, sense límit d’edat. Nens i nenes, nois i noies, homes i dones tenen la possibilitat d’experimentar el que se sent canviant les extremitats inferiors per una gran cua de peix.

 

“Inspirant-se en una altra acadèmia filipina, han obert aquest centre de nova creació que, més enllà de l’anècdota, pretén ser un espai d’oci, esport i diversió obert a tota la família”

A banda del vessant lúdic de la disfressa, que està realment aconseguida, lluir com cal una cua de sirena o de tritó sense ofegar-se en l’intent requereix d’una tècnica de natació específica que cal aprendre. Per això, l’acadèmia compta amb cinc monitors degudament formats en la matèria.

De fet, atrevir-se a fer una transformació d’aquestes característiques implica fer un exercici gimnàstic molt complet, ja que els moviments ondulants de la cua contribueixen a tonificar els glutis, els abdominals i les lumbars i, a més, s’exerciten els tríceps, els pectorals i les dorsals, i s’aprèn també a respirar correctament. Això sense tenir en compte el fet que ajuda a lluitar contra l’estrès i l’ansietat i és una gran eina de socialització.

 

“Fent de sirena o de tritó es tonifiquen els glutis, els abdominals i les lumbars i, a més, s’exerciten els tríceps, els pectorals i les dorsals, i s’aprèn a respirar correctament”

 

Ser sirena o llogar-ne una

L’atractiu de la Sirenas Mediterranean Academy no només radica en el fet d’aprendre a nedar com una sirena o un tritó, sinó que, a banda de realitzar cursos, es poden fer el que anomenen batejos, sessions de fotos o activitats en grup, i també hi ha la possibilitat de llogar sirenes i tritons per a espectacles i celebracions públiques i privades.

El bateig de sirena o tritó, per exemple, té un cost de 39 euros. L’activitat dura 90 minuts i inclou una fotografia de record i una copa de cava o un suc natural, a banda d’un certificat de bateig que permet gaudir de promocions i descomptes. Qui ha provat l’experiència, explica que és una sensació molt especial.

 

“Hi ha la possibilitat de llogar sirenes i tritons per a espectacles i celebracions públiques i privades”

 

Compromesos amb la cura del medi ambient

Amb aquest nou projecte, la Susana Seuma i l’Alejandro Rodríguez volen anar molt més enllà de la diversió i l’exercici físic. La seva idea és tractar la sirena com un ésser mitològic per ensenyar la seva història, evolució i significats des d’un punt de vista didàctic i atractiu. Per això col·laboren amb entitats relacionades amb el medi ambient, com la Fundació Mare Terra, amb les quals esperen poder sumar forces per portar a terme actuacions de profit.

 

Foto: Sirenas Mediterranean Academy.

Article publicat al número 31 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-experiencies.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top