0 items
El meu compte

Cullerades ecològiques

 

Reduir el consum de plàstic s’ha convertit en una qüestió cabdal. Qualsevol iniciativa en aquesta línia és benvinguda. Aplaudim l’arribada de la cullera eco-friendly Sprout Spoon.

 

Una ampolla de plàstic triga gairebé 500 anys a descompondre’s. És una xifra esgarrifosa, tenint en compte que es consumeixen vint mil envasos per segon al món, i que entre 5 i 13 milions de tones d’aquests acaben al mar o als oceans, on són ingerits per les aus marines i els peixos. I el més greu és que es preveu que, l’any vinent, la producció d’aquest material abasti els 500 milions de tones. És evident, doncs, que la salut del planeta –i la nostra!– està en joc, que la lluita contra els residus plàstics no pot esperar i es mereix un lloc preferent des de tots els àmbits.

Per sort, les iniciatives ecològiques no falten, i a D’estil ens agrada donar-vos-les a conèixer perquè tots plegats construïm un món millor. Aquesta vegada es tracta d’un producte que fascinarà els amants del te: es diu Sprout Spoon i és una cullera ecològica.

 

“Aquesta cullera ecològica, plegable, 100% lliure de plàstics, pinces metàl·liques, lleixius i pesticides és el nou producte que ha llençat la companyia danesa SproutWorld, i que ja podem trobar a casa nostra”

 

Cap a la biodegradabilitat

Aquesta cullera ecològica, plegable, 100% lliure de plàstics, pinces metàl·liques, lleixius i pesticides és el nou producte que ha llençat la companyia danesa SproutWorld, i que ja podem trobar a casa nostra.

No és la primera vegada, però, que aquesta empresa presenta solucions enginyoses tot pensant en el bé del planeta. Fa uns anys, va desenvolupar i patentar els primers llapis que permeten ser plantats per convertir-se en herba, flors o vegetals quan ja no es poden seguir utilitzant.

Ara, seguint la seva línia de productes sostenibles, han presentat aquesta cullera com a alternativa per a dos sectors en què l’eliminació dels plàstics és un dels grans reptes actuals: el de les begudes i l’alimentació i el dels regals promocionals. Només als Estats Units, s’utilitzen 100 milions d’utensilis de plàstic cada dia; a Europa, per la seva banda, la problemàtica és tan gran que la Unió Europea ja ha prohibit el seu ús per al 2020.

Te i molt més!

Sprout Spoon es pot llençar directament a les escombraries perquè es descompon i no deixa toxines perjudicials. A més, està feta amb fibra verge, que li dóna estabilitat dins l’aigua calenta, està disponible en tres varietats de te diferents i també es pot fer amb cacau, sopa o cafè.

Un marxandatge eco-friendly

L’altre punt fort d’aquesta cullera ecològica és la possibilitat de ser emprada com a regal promocional. Sprout Spoon es pot personalitzar amb el logotip i, fins i tot, amb el missatge que cada empresa desitgi. Per tant, és un producte de marxandatge ideal per a restaurants, hotels, companyies aèries i, en definitiva, qualsevol empresa que vulgui promocionar la seva marca i, alhora, mostrar la seva preocupació pel benestar del planeta.

 

“Està disponible en tres varietats de te diferents i també es pot fer amb cacau, sopa o cafè”

 

Article publicat al número 52 de D'estil. 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top