0 items
El meu compte

D’ahir però d’avui

 

Els mobles vintage, retro, evoquen el passat però, ara, són ben bé el present. Caracteritzats per un disseny original i per la qualitat dels materials amb els quals estan elaborats, són peces que es fan mirar i que es poden concebre com a obres d’art.

 

La casa italiana Oliver B crea vertaderes meravelles sobre un patró antic però a partir de la investigació més puntera dels materials i els nous paradigmes d’estil. En tot el que dissenyen, l’alta qualitat i l’atenció absoluta sobre el detall són premisses bàsiques, i la millor fusta, el seu material estrella.
 

Armari lacat blanc brillant amb portes de flors. Els grans estampats, sobretot els de flors, són un esclat de color ideal per a qualsevol espai de la llar i, és clar, l’element clau de l’estil vintage. Aquesta peça forma part de la col·lecció Flora, una creació única i irrepetible.
 

Cadira de fusta clara amb respatller. Aquest model, de fusta en la seva totalitat, és tot un clàssic reinventat de la primera meitat del segle XX. La seva simplicitat i senzillesa enamoren.
 

Cadira Lombardo. Aquesta exquisida peça amb potes de fusta està entapissada amb pell de búfal de color camel.
 

Butaca Habana Modern. Basada en un altre clàssic del disseny, té les potes de fusta i està feta amb pell de búfal. La de color camel és la clàssica de les clàssiques.
 

Taula de fusta massissa. Aquesta taula, amb la base d’un to i un sol peu central d’un altre, és un clar elogi a les taules antigues, robustes i contundents.
 

Tamboret amb rosca. D’estil industrial i amb entapissat de pell de búfal, compta amb una rosca per adequar l’alçada. És una altra icona del passat que ara torna.

 

Article publicat al número 37 de D'estil. 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top