0 items
El meu compte

De saló anglès a pub de luxe

El saló anglès del Castell de Peralada ara és el Cotton Club, un nou espai d’oci nocturn que pretén ser referent a l’Empordà i al sud de França i un dels motors socioculturals més importants de la zona.

Dins d’aquest castell del segle XIV conegut per a tothom, concretament al seu subterrani, es desplega tot un món de llums i glamur on la nit corprèn. El Cotton Club, que neix de la reconversió de l’antic saló anglès de la fortificació, ha esdevingut un espai polivalent totalment adaptat a l’estètica d’avui i a les noves demandes del públic on es poden celebrar còctels, festes, espectacles, actuacions i presentacions diverses.

Una majestuosa escalinata condueix cap al lloc, que s’obra amb un mural de disseny contemporani realitzat per l'artista Emilio Lekuona. A dins, tot un seguit de leds, làmpades, taules retroil·luminades i cadires de disseny brillen damunt un fons negre talment com si fossin estrelles en la nit, i, al sostre, diverses cúpules quadrades decorades amb boles de cristall i grans estructures esfèriques de fils vermell passió coronen l’espai amb aires de cabaret.

 

"Dins d’aquest castell del segle XIV conegut per a tothom, concretament al seu subterrani, es desplega tot un món de llums i glamur on la nit corprèn."

 

Dues barres arraconades cedeixen el protagonisme a la resta de la sala: a un costat, una zona de sofàs configura un espai perfecte per prendre una copa relaxadament. Més cap a l’epicentre, taules i cadires juguen amb el blanc i el negre com si fossin cossos celestes enmig de l’univers.

D’entre la decoració, tota de disseny i alta gamma, destaca la silueta d'un banc capitonés entapissat de vermell que, serpentejant, recull els pilars irregulars de la sala i emmarca tot un seguit de miralls bisellats en record de l'antiga decoració.

Al fons, un escenari alçat gràcies a dos graons i una gran pantalla acaben d’aportar l’aire escenogràfic a la sala.

Fins i tot els serveis són dignes de veure. En un intent de contrastar amb la sofisticació del local, estan farcits de pinzellades de colors a mode de grafits.

 

Article publicat al número 7 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-mapa.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top