0 items
El meu compte
Museus peculiars
Museu Cusí: Benvinguts al cor de la farmàcia catalana!

Museu Cusí: Benvinguts al cor de la farmàcia catalana!

Dels museus peculiars, menuts i exclusius que en més d'una ocasió hem mostrat a D'estil, aquest és un dels que deixa més bocabadats. I no només per la fascinació que desperta en el visitant. El Museu Cusí, emplaçat al bell mig del Masnou, al Maresme, no només se centra en la farmàcia. Podria vantar-se de reunir, en un mateix recinte, conceptes a priori allunyats com la farmàcia, la cultura o la història. No en va, es tracta de tres sales que aglutinen el bo i millor de la farmàcia dels últims tres segles –i alguna cosa més!– a partir de la història pròpia de Joaquim Cusí i la seva família. Benvinguts al cor de la farmàcia catalana!

Espais de luxe
La Cuina del Ninot: El vuitè art

La Cuina del Ninot: El vuitè art

Hi ha restaurants diferents, saborosos, originals. I, més enllà, hi ha La Cuina del Ninot. Enmig de l'atapeïda, ruda i massificada Barcelona, és un petit oasi de calma i respir.

Retrats emprenedors
Una estona amb Neil Harbisson: "Tots som taronges; més clars o més foscos, però taronges"

Una estona amb Neil Harbisson: "Tots som taronges; més clars o més foscos, però taronges"

En Neil Harbisson s’ha passat la vida fent-se preguntes sobre el color i ara és ell –que hi veu en blanc i negre– qui respon les qüestions de periodistes i estudiants que fan els seus treballs de recerca o de final de carrera sobre aquesta temàtica.

Espais de luxe
Per quedar-se glaçat!

Per quedar-se glaçat!

Sí, sí, tal com ho veieu: Icebarcelona és el primer bar de gel a la platja del món. Inaugurat el novembre del 2007, aquest local tan característic s’ha convertint en un clàssic de la Ciutat Comtal, freqüentat tant per residents com per turistes. És com ser al Pol Nord sense ser-hi.

Retrats emprenedors
Una estona amb David Victori: “Cada cop que la meva carrera ha avançat més és quan he fet alguna cosa contraintuïtiva”

Una estona amb David Victori: “Cada cop que la meva carrera ha avançat més és quan he fet alguna cosa contraintuïtiva”

David Victori (Manresa, 1982) és una de les joves promeses de la direcció de cinema, però no només en l’àmbit nacional, sinó més enllà de les nostres fronteres. Autor de diversos curts que han tingut repercussió internacional (Reacción, La Culpa), guanyador del Your Film Festival el 2012 (festival de cinema internacional organitzat pel gegant Youtube i que li va permetre treballar amb Ridley Scott i Michael Fassbender), ha estrenat la seva primera pel·lícula aquest 2018, El Pacto.

Espais de luxe
Entra a TorreMirona Sport and Spa... no en sortiràs

Entra a TorreMirona Sport and Spa... no en sortiràs

A TorreMirona, amb saunes, bany de vapor, jacuzzi, piscina de tractament, pediluvi, dutxa bitèrmica, diferents cabines per a tractaments facials i corporals i zones de relaxació, podràs gaudir de noves i agradables sensacions que t’alliberaran de les tensions, l’estrès i la fatiga.

Recordant...
Última edició
Adéu, estimat Barbablanca, adéu!

Adéu, estimat Barbablanca, adéu!

Aquest és el “Recordant...” que mai hauríem volgut publicar. Ha marxat massa aviat Martín Rodríguez, el carismàtic i estimadíssim bateria de Sangtraït, el “pastisser indomable”. El 3 de gener moria a causa d’un infart.

Museus peculiars
Última edició
Un museu elevat al quadrat

Un museu elevat al quadrat

Si de petits us agradaven les matemàtiques, heu d’anar al Museu de les Matemàtiques de Catalunya. I, si les odiàveu, també!

Racons
Última edició
El Lluçanès més embruixat

El Lluçanès més embruixat

Us servim en safata un recull d’indrets, entre la llegenda i la realitat, de la terra rosta lluçanesa

Fora de context
Última edició
Marta Ribera: L’antidiva que interpreta, canta i balla

Marta Ribera: L’antidiva que interpreta, canta i balla

Quedem a Girona, a l’escola Girona en Dansa, un dels espais on la Marta Ribera va passar moltes hores quan era adolescent. Ens vol mostrar els seus orígens, perquè, com ella mateixa diu: “Mai els amagaré; sempre estaré agraïda a la Mercedes Ribera i la Sandra Armengol, les meves mestres, i a el Ricard Reguant, per ajudar-me i ensenyar-me”.

Recordant...
Última edició
Catarsi/homenatge a Cristina Cervià

Catarsi/homenatge a Cristina Cervià

“De vegades, les persones ens expliquem per comparació, i jo ja sento que sense la Cristina em podré explicar una mica menys”, ens diu l’actor Martí Peraferrer, company d’ofici de Cristina Cervià. Aquest text, sincer i profund, ens acosta a l’actriu gironina que tants troben a faltar des de fa quasi un any.

Racons
Última edició
La vall salina

La vall salina

A 82 metres sota terra, s’hi amaga un paradís de textures, relleus i colors fruit de la interacció de l’aigua amb la sal, que, a més, va ser una mina activa durant més de 60 anys.

Experiències
ARTICLE RECOMANAT
La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La finca, situada a Pont de Molins, és perfecta per acollir celebracions, trobades i esdeveniments empresarials de tota mena. A més, proposa un catàleg d’activitats creatives per fomentar la cohesió grupal i, en definitiva, un millor funcionament dels equips d’empresa.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Somlom o El Paradís

Somlom o El Paradís

Existeixen espais que conviden a fer una pausa en el camí per descansar, retrobar-se, escoltar-se i aprendre eines per seguir endavant amb força. Aquest n’és un, i està profundament connectat amb la natura. És un regal per al cos, la ment i l’esperit, una font absoluta de benestar.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Bassegoda Park: categoria de primera

Bassegoda Park: categoria de primera

A tan sols 25 quilòmetres de Figueres, si ens endinsem cap a la muntanya amb el desig d’atrapar el camí que dibuixa el riu Muga passant per la població d’Albanyà, trobarem, a més d’un paratge natural magnífic que a cada pas es va tornant més bell, un complex de bungalous excepcional on es respira una tranquil·litat ineludible.

Enologia
ARTICLE RECOMANAT
Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

El Nadal és l’època per excel·lència dels grans àpats. Ens reunim amb la família i els amics per celebrar, tots plegats, aquestes dates tan assenyalades, i no cal dir que posem un especial èmfasi en guarnir la taula amb les elaboracions més selectes. Per això, els vins que acompanyin aquests plats han d’estar a l’altura. Us proposem uns maridatges amb vins del celler Pere Guardiola, de Capmany. Bon profit i Bones festes!

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top