0 items
El meu compte

Degustar Barcelona amb els cinc sentits

El Gourmet Bus és un concepte turístic innovador i pioner a nivell internacional que posa a l'abast dels visitants una forma diferent de degustar Barcelona. A més de fer un recorregut panoràmic i guiat per la ciutat en autocar, ofereix un sopar gastronòmic a bord preparat pel cuiner amb estrella Michelin Carles Gaig.

El Gourmet Bus permet, sens dubte, recórrer els carrers de la ciutat comtal d’una forma diferent: gaudint dels plats més representatius de la cuina de Carles Gaig, amb una estrella Michelin. El Grup Julià, empresa espanyola especialitzada en transport de viatgers i serveis turístics, i Turisme de Barcelona, organisme oficial de promoció turística de la ciutat, s’han unit en un per portar a terme aquesta trencadora proposta, que es va posar en marxa el passat 26 de juliol i ofereix serveis de forma regular tots els dies de l'any (excepte Nadal i Any Nou), en dos torns (a dos quarts de sis de la tarda i a les nou del vespre), a un preu de 95 euros (amb un 20% de descompte per als infants).
 

Un restaurant de prestigi sobre rodes

L’autocar on es porta a terme l’experiència del Gourmet Bus està especialment concebut per prestar el servei de restauració que requereix. Dissenyat per l’interiorista Josep Cortina, disposa de 12 taules per a dues i quatre persones, arribant a un total de 34 butaques, quatre de les quals són a la planta superior del vahicle. També inclou una cuina, elevador de plats i sanitaris diferenciats.

Per a l’ocasió, Gaig ha creat un menú degustació amb tres entrants freds i tres calents, un plat principal i postres. El menú, adaptat per satisfer el màxim nombre de cultures possible, inclou aigua, una copa de vi i una de cava, i el càtering es presenta en forma de show cooking.
 

Una completa ruta turística amb totes les comoditats

La visita turística que es porta a terme a través del Gourmet Bus permet vistes panoràmiques gràcies a la seva alçària de dos pisos i als seus sostres transparents. A més, està guiada de manera individual mitjançant l'ús de la tecnologia més avançada: la tablet. Un seguit d’iPad, integrats a les taules en cadascuna de les posicions i connectats a un GPS, permeten a cada usuari seguir les explicacions sobre el recorregut i els llocs visitats mitjançant uns auriculars d’alta gamma, amb la possibilitat d'escollir entre onze idiomes. La tauleta incorpora informació addicional dels punts emblemàtics del recorregut, amb fotos i textos, i, fins i tot, dóna la possibilitat de connectar-se a diverses càmeres exteriors que duu incorporades l'autobús, les quals ofereixen imatges dels dos sentits de la marxa i permeten obtenir un altre punt de vista de cada monument visitat.

El Gourmet Bus inicia i acaba el seu trajecte a l’oficina de Julià Travel de Barcelona, a la Ronda Universitat, 5. Durant tres hores, recorre els punts més emblemàtics de Barcelona. Comença a la plaça Universitat i puja per Passeig de Gràcia per visitar la Casa Batlló i la Pedrera. Segueix per l'Avinguda Diagonal fins a la Torre Agbar, a la Plaça de les Glòries. Després passa per l'Arc del Triomf, el Parc de la Ciutadella, el Born, el Port Olímpic, la Barceloneta, la Plaça Espanya i Montjuïc. Un cop acabat el sopar, l'autocar torna al punt de partida passant per la Catedral i la Plaça Catalunya.

La ruta íntegra es pot trobar a http://bit.ly/MU03Hd

 

Article publicat al número 23 de D'estil.

 

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-luxe-restaurant.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top