0 items
El meu compte

Desenrotlla-les ...i descansa

“Per presumir no cal patir”, diuen al lloc web d’Enrolladas. Unes originalíssimes ballarines que es duen enrotllades dins la bossa són la solució perfecta per combatre el mal de peus provocat pels talons de vertigen. També poden esdevenir un regal encantador per delectar les convidades a un casament o per sorprendre en qualsevol ocasió.

El mal de peus és una de les sensacions més desagradables que podem tenir, i molt possiblement el gènere femení n’és més expert que el masculí. Els talons impossibles i els canvis de temporada –quan passem de portar mitjons a no portar-ne, o quan deixem les sandàlies per ajustar-nos les botes– són els candidats perfectes per provocar encetades i dolor, sobretot si es camina molt o no s’està acostumat a portar un calçat determinat.

Davant d’aquest problema, queden dues opcions: o s’utilitzen tiretes, que es veuen, es desenganxen i, a la fi, no treuen el mal de peus, o s’opta per descalçar-se, una sortida antihigiènica, gens glamurosa i, fins i tot, perillosa. Això sense comptar amb la possibilitat d’aguantar el dolor i anar caminant veient les estrelles.

Aquí apareix Enrolladas, unes ballarines 100% flexibles i més que lleugeres pensades per portar a la bossa i treure-les en situacions d’“emergència” sense perdre l’estil ni l’elegància. Al contrari! A més, un cop plegades, ocupen un espai ínfim i costen menys de 10 euros el parell.

 

"Enrolladas són unes ballarines 100% flexibles i més que lleugeres pensades per portar a la bossa i treure-les en situacions d’“emergència” sense perdre l’estil ni l’elegància."

 

Enrolladas en qualsevol situació

Enrolladas es tornen indispensables a l’hora d’anar de viatge, per passejar sense problemes, per córrer d’un lloc a un altre si s’arriba tard, per conduir més còmodament o per relaxar-se entre hores de feina. I són també unes aliades perfectes per anar a qualsevol festa, especialment a casaments i celebracions similars.


Un arc de Sant Martí plegable

Blanques, negres, grises, vermelles, platejades, daurades, de color cava, de color caramel, amb estampat lleopard o amb ratlles de color blau marí. L’assortiment d’aquestes ballarines està pensat per poder-les combinar amb qualsevol estil.


Amb un munt d’extres que són una monada

Enrolladas es poden presentar en una bosseta individual, en una capseta ideal per regalar, voltades amb un llaç i, fins i tot, amb una etiqueta personalitzada. També hi ha l’opció d’aconseguir paquets especials adaptats a les necessitats i als gustos de cadascú. Són una autèntica monada amb una presentació exquisida. I, per si no n’hi hagués prou, l’equip d’Enrolladas compta amb un producte paral·lel anomenat Footsie que consisteix en un guarniment de ganxet fet a mà que es col·loca damunt dels peus i es pot utilitzar per anar descalç per la platja o combinat amb el calçat. Espectacular!

 

Article publicat al número 24 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-novetat.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top