0 items
El meu compte

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Racons
Última edició
Refugi antiaeri de Garriguella: un espai de memòria històrica

Refugi antiaeri de Garriguella: un espai de memòria històrica

És un dels nombrosos vestigis representatius de la Guerra Civil, i, juntament amb el camp d’aviació, va ser l’escenari del bombardeig alemany del 6 de febrer de 1939.

Fora de context
Última edició
Halldór Már, el “katalonski” dels ulls blaus

Halldór Már, el “katalonski” dels ulls blaus

N’hi ha que consideren en Halldór Már Stéfansson un islandès vingut a Barcelona. N’hi ha que el veuen com un barceloní nascut a Islàndia. S’ha fet famós a base de tocar la guitarra, cantar i presentar el programa Katalonski a TV3, que tancava la primera temporada amb bons resultats i ja prepara la segona.

Recordant...
Última edició
Els Dalí, més que una família en l’obra del geni empordanès

Els Dalí, més que una família en l’obra del geni empordanès

La família de Salvador Dalí va esdevenir clau per encaminar i donar seguretat i estabilitat a un dels pintors catalans més universals en la seva etapa de formació. A més, conèixer les vicissituds de la relació del geni empordanès amb la seva família és, avui, una eina extraordinària a l’hora d’interpretar la seva producció artística, tant pictòrica com escrita, pel fet que la major part d’aquesta és una constant autobiografia (tot allò que li succeïa en el terreny personal es reflectia en la seva obra creativa). Endinsem-nos-hi, doncs, de la mà de Mariona Seguranyes, autora del volum Els Dalí de Figueres. La família, l'Empordà i l'art.

Enologia
Última edició
Un brindis per… Torre de Capmany, garnatxa d’Empordà Velles Soleres

Un brindis per… Torre de Capmany, garnatxa d’Empordà Velles Soleres

Una dolçor equilibrada i una aroma única, però, sobretot, molta tradició. Aquesta joia del celler Pere Guardiola ha estat premiada amb el segell Girona Excel·lent i s’ha endut el Vinari d’Or al millor vi dolç, ranci i de postres de Catalunya.Una dolçor equilibrada i una aroma única, però, sobretot, molta tradició. Aquesta joia del celler Pere Guardiola ha estat premiada amb el segell Girona Excel·lent i s’ha endut el Vinari d’Or al millor vi dolç, ranci i de postres de Catalunya.Una dolçor equilibrada i una aroma única, però, sobretot, molta tradició. Aquesta joia del celler Pere Guardiola ha estat premiada amb el segell Girona Excel·lent i s’ha endut el Vinari d’Or al millor vi dolç, ranci i de postres de Catalunya.Una dolçor equilibrada i una aroma única, però, sobretot, molta tradició. Aquesta joia del celler Pere Guardiola ha estat premiada amb el segell Girona Excel·lent i s’ha endut el Vinari d’Or al millor vi dolç, ranci i de postres de Catalunya.

Museus peculiars
Última edició
El progrés de la Història, la història del progrés: el Museu de la Tècnica de l’Empordà

El progrés de la Història, la història del progrés: el Museu de la Tècnica de l’Empordà

A Figueres, com aquell qui diu, al costat de la redacció de la revista D’estil, hi ha un museu que corprèn. Guarda, al seu interior, una espectacular col·lecció d’estris de la segona onada de la revolució industrial que, en el seu moment, eren innovadors, signe de progrés i tecnologia, i que el temps ha dissolt en l’oblit: màquines d’escriure, màquines de cosir, rellotges de pèndol, calculadores, planxes, telèfons, llums de petroli...

Retrats emprenedors
Última edició
Una estona amb David Victori: “Cada cop que la meva carrera ha avançat més és quan he fet alguna cosa contraintuïtiva”

Una estona amb David Victori: “Cada cop que la meva carrera ha avançat més és quan he fet alguna cosa contraintuïtiva”

David Victori (Manresa, 1982) és una de les joves promeses de la direcció de cinema, però no només en l’àmbit nacional, sinó més enllà de les nostres fronteres. Autor de diversos curts que han tingut repercussió internacional (Reacción, La Culpa), guanyador del Your Film Festival el 2012 (festival de cinema internacional organitzat pel gegant Youtube i que li va permetre treballar amb Ridley Scott i Michael Fassbender), ha estrenat la seva primera pel·lícula aquest 2018, El Pacto.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Mas El Brugué. I no cal res més!

Mas El Brugué. I no cal res més!

Un racó rústic i delicat alhora, de pagès i de luxe, per a grans i petits, per a totes les generacions, per als urbanites i els que no ho són, ple de naturalesa i amb les comoditats de la civilització,... Ho té tot. No es necessita més: és el Mas El Brugué!

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Sis cases rurals amb història (i molt encant!) categoritzades per la Generalitat. Despertar-vos escoltant el cant dels ocells, admirar els paisatges empordanesos des de la finestra o passar-vos hores observant com el gat, els conills i les gallines de Can Gat Vell fan de les seves són només alguns dels instants que gaudireu en aquest emplaçament rural amb encant.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Bassegoda Park: categoria de primera

Bassegoda Park: categoria de primera

A tan sols 25 quilòmetres de Figueres, si ens endinsem cap a la muntanya amb el desig d’atrapar el camí que dibuixa el riu Muga passant per la població d’Albanyà, trobarem, a més d’un paratge natural magnífic que a cada pas es va tornant més bell, un complex de bungalous excepcional on es respira una tranquil·litat ineludible.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Pur-Impur: restaurant-cocteleria, by Nandu Jubany

Pur-Impur: restaurant-cocteleria, by Nandu Jubany

El nou establiment de Nandu Jubany a Barcelona, que ha obert les seves portes aquest estiu, és un homenatge al producte de qualitat en lletres MAJÚSCULES!

Fora de context
Asha miró: La força d’un nom propi

Asha miró: La força d’un nom propi

La indiana catalana. La cara de la interculturalitat. La dona occidental que es rebel·la davant la situació de la dona a Orient. La revolució lenta. Parlar d’Asha Miró és parlar de la força d'un nom propi. Literalment.

 

Retrats emprenedors
Una estona amb Jan Millastre

Una estona amb Jan Millastre

Jan Millastre va tenir, fa 20 anys, un accident en el qual va patir cremades al 90% del seu cos. Arran d’aquell episodi, va arribar a una conclusió: podia enfonsar-se o tirar endavant amb empenta. Va triar la segona opció, i va adoptar una posició de normalització absoluta davant la seva situació. No va plànyer mai el seu cos, mai s’ha privat de fer esport, mai ha frenat els seus desigs ni projectes... Res no és excusa per no dur a terme el que hom vol, i Millastre, fundador de l’associació Kreamics, des d’on assessoren i acompanyen persones que han patit cremades de diversa consideració, n’és un exemple més que clar.

Racons
Refugi del Jardí de la Infància: gironins sota les bombes

Refugi del Jardí de la Infància: gironins sota les bombes

El refugi del Jardí de la Infància, anomenat així perquè estava amagat sota un parc infantil (que encara existeix) és un d’aquells espais de memòria que més posa els pèls de punta.

Espais de luxe
Un secret? Margot house

Un secret? Margot house

A Barcelona, ha obert recentment les seves portes un hotel boutique “secret” que ens ha robat el cor. Ubicat davant la Casa Batlló i la Casa Ametller, en ple passeig de Gràcia, aquest establiment proporciona confort i privacitat en un discret ambient de luxe.

Fora de context
Gaspar Hernández: el periodista amb posat de Lama (Que no és lama)

Gaspar Hernández: el periodista amb posat de Lama (Que no és lama)

Mai m’hagués imaginat que en Gaspar Hernàndez, amb aquest posat de lama que fa, triés un lloc així per passar-hi les hores.

Racons
Una fàbrica molt mona... i dolça com la regalèssia

Una fàbrica molt mona... i dolça com la regalèssia

Emblema de Badalona, al seu interior encara es produeix l’emblemàtic Anís del Mono de forma pràcticament artesanal, com en els seus inicis, a finals del segle XIX.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Top