0 items
El meu compte

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Fora de context
Última edició
Halldór Már, el “katalonski” dels ulls blaus

Halldór Már, el “katalonski” dels ulls blaus

N’hi ha que consideren en Halldór Már Stéfansson un islandès vingut a Barcelona. N’hi ha que el veuen com un barceloní nascut a Islàndia. S’ha fet famós a base de tocar la guitarra, cantar i presentar el programa Katalonski a TV3, que tancava la primera temporada amb bons resultats i ja prepara la segona.

Recordant...
Última edició
Els Dalí, més que una família en l’obra del geni empordanès

Els Dalí, més que una família en l’obra del geni empordanès

La família de Salvador Dalí va esdevenir clau per encaminar i donar seguretat i estabilitat a un dels pintors catalans més universals en la seva etapa de formació. A més, conèixer les vicissituds de la relació del geni empordanès amb la seva família és, avui, una eina extraordinària a l’hora d’interpretar la seva producció artística, tant pictòrica com escrita, pel fet que la major part d’aquesta és una constant autobiografia (tot allò que li succeïa en el terreny personal es reflectia en la seva obra creativa). Endinsem-nos-hi, doncs, de la mà de Mariona Seguranyes, autora del volum Els Dalí de Figueres. La família, l'Empordà i l'art.

Retrats emprenedors
Última edició
Una estona amb David Victori: “Cada cop que la meva carrera ha avançat més és quan he fet alguna cosa contraintuïtiva”

Una estona amb David Victori: “Cada cop que la meva carrera ha avançat més és quan he fet alguna cosa contraintuïtiva”

David Victori (Manresa, 1982) és una de les joves promeses de la direcció de cinema, però no només en l’àmbit nacional, sinó més enllà de les nostres fronteres. Autor de diversos curts que han tingut repercussió internacional (Reacción, La Culpa), guanyador del Your Film Festival el 2012 (festival de cinema internacional organitzat pel gegant Youtube i que li va permetre treballar amb Ridley Scott i Michael Fassbender), ha estrenat la seva primera pel·lícula aquest 2018, El Pacto.

Museus peculiars
Última edició
El progrés de la Història, la història del progrés: el Museu de la Tècnica de l’Empordà

El progrés de la Història, la història del progrés: el Museu de la Tècnica de l’Empordà

A Figueres, com aquell qui diu, al costat de la redacció de la revista D’estil, hi ha un museu que corprèn. Guarda, al seu interior, una espectacular col·lecció d’estris de la segona onada de la revolució industrial que, en el seu moment, eren innovadors, signe de progrés i tecnologia, i que el temps ha dissolt en l’oblit: màquines d’escriure, màquines de cosir, rellotges de pèndol, calculadores, planxes, telèfons, llums de petroli...

Racons
Última edició
Refugi antiaeri de Garriguella: un espai de memòria històrica

Refugi antiaeri de Garriguella: un espai de memòria històrica

És un dels nombrosos vestigis representatius de la Guerra Civil, i, juntament amb el camp d’aviació, va ser l’escenari del bombardeig alemany del 6 de febrer de 1939.

Enologia
Última edició
Un brindis per… Torre de Capmany, garnatxa d’Empordà Velles Soleres

Un brindis per… Torre de Capmany, garnatxa d’Empordà Velles Soleres

Una dolçor equilibrada i una aroma única, però, sobretot, molta tradició. Aquesta joia del celler Pere Guardiola ha estat premiada amb el segell Girona Excel·lent i s’ha endut el Vinari d’Or al millor vi dolç, ranci i de postres de Catalunya.Una dolçor equilibrada i una aroma única, però, sobretot, molta tradició. Aquesta joia del celler Pere Guardiola ha estat premiada amb el segell Girona Excel·lent i s’ha endut el Vinari d’Or al millor vi dolç, ranci i de postres de Catalunya.Una dolçor equilibrada i una aroma única, però, sobretot, molta tradició. Aquesta joia del celler Pere Guardiola ha estat premiada amb el segell Girona Excel·lent i s’ha endut el Vinari d’Or al millor vi dolç, ranci i de postres de Catalunya.Una dolçor equilibrada i una aroma única, però, sobretot, molta tradició. Aquesta joia del celler Pere Guardiola ha estat premiada amb el segell Girona Excel·lent i s’ha endut el Vinari d’Or al millor vi dolç, ranci i de postres de Catalunya.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Bassegoda Park: categoria de primera

Bassegoda Park: categoria de primera

A tan sols 25 quilòmetres de Figueres, si ens endinsem cap a la muntanya amb el desig d’atrapar el camí que dibuixa el riu Muga passant per la població d’Albanyà, trobarem, a més d’un paratge natural magnífic que a cada pas es va tornant més bell, un complex de bungalous excepcional on es respira una tranquil·litat ineludible.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Pur-Impur: restaurant-cocteleria, by Nandu Jubany

Pur-Impur: restaurant-cocteleria, by Nandu Jubany

El nou establiment de Nandu Jubany a Barcelona, que ha obert les seves portes aquest estiu, és un homenatge al producte de qualitat en lletres MAJÚSCULES!

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Mas El Brugué. I no cal res més!

Mas El Brugué. I no cal res més!

Un racó rústic i delicat alhora, de pagès i de luxe, per a grans i petits, per a totes les generacions, per als urbanites i els que no ho són, ple de naturalesa i amb les comoditats de la civilització,... Ho té tot. No es necessita més: és el Mas El Brugué!

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Sis cases rurals amb història (i molt encant!) categoritzades per la Generalitat. Despertar-vos escoltant el cant dels ocells, admirar els paisatges empordanesos des de la finestra o passar-vos hores observant com el gat, els conills i les gallines de Can Gat Vell fan de les seves són només alguns dels instants que gaudireu en aquest emplaçament rural amb encant.

Enologia
Vins de Taller: microvins d'etiqueta

Vins de Taller: microvins d'etiqueta

Els Vins de Taller formen part dels anomenats vins de garatge o microvins, produïts en poques quantitats a garatges o tallers reconvertits en cellers a partir de raïms nascuts en vinyes de poques hectàrees que s’arrapen a terrenys amb caràcter.

Experiències
Vi sota el mar

Vi sota el mar

Els amants del vi i de les noves emocions no es poden perdre aquesta experiència: visitar les primeres caves submarines d’Europa, recollir la seva ampolla de vi a deu metres de profunditat i degustar-la a peu de platja amb un maridatge preparat especialment per a l’ocasió.

Museus peculiars
El Museu del Castell de Perelada i els seus tresors

El Museu del Castell de Perelada i els seus tresors

El Museu del Castell de Peralada és un museu pluridisciplinar que conté unes col·leccions de valor incalculable. Relativament poc conegut i situat dins una propietat privada, busca obrir-se al públic general i donar a conèixer el seu ric i divers patrimoni.

Fora de context
Héctor Ruiz: quan l'èxit es porta a dins, en un mateix

Héctor Ruiz: quan l'èxit es porta a dins, en un mateix

Héctor Ruiz Pérez. Figueres, 3 de febrer de 1991. 25 anys. En fa cinc justos que em vaig trobar amb ell al mateix lloc: al parc de les Artigues, a Vilamalla, just davant de casa seva. Estava d’enhorabona: havia guanyat els campionats de Catalunya i d’Espanya d’aigües obertes de 5 i 10 quilòmetres i tenia les maletes a punt per marxar cap al Campionat del Món de Xangai. Aleshores ja em deia que el seu proper gran objectiu eren els Jocs Olímpics de Río de Janeiro 2016.

 

Racons
Les entranyes de la Casa Lleó i Morera

Les entranyes de la Casa Lleó i Morera

La Casa Lleó i Morera és una de les reines del Passeig de Gràcia de Barcelona, una icona de la revolució arquitectònica que va suposar el Modernisme, amb formes inspirades en la naturalesa, la utilització de nous materials i un marcat sentiment nacional.

Enologia
Joana Rigau Ros: Una dona i un vi, un homenatge a una dona i al vi des del vi

Joana Rigau Ros: Una dona i un vi, un homenatge a una dona i al vi des del vi

Fa gairebé 70 anys que el matrimoni format per Josep Oliveda Casanovas i Joana Rigau Ros va fundar un celler a Capmany que, amb el pas del temps, s’ha convertit en una de les empreses vitivinícoles més reconegudes de l’Alt Empordà.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Top