0 items
El meu compte

El Tren dels Llacs: on el temps s’atura

A bord d’uns vagons d’època estirats per una locomotora antiga gaudireu d’un viatge panoràmic mentre creueu tres comarques i voregeu quatre llacs de Lleida.

+ INFORMACIÓ

El progrés de la Història, la història del progrés: el Museu de la Tècnica de l’Empordà

A Figueres, com aquell qui diu, al costat de la redacció de la revista D’estil, hi ha un museu que corprèn. Guarda, al seu interior, una espectacular col·lecció d’estris de la segona onada de la revolució industrial que, en el seu moment, eren innovadors, signe de progrés i tecnologia, i que el temps ha dissolt en l’oblit.

+ INFORMACIÓ

Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Sis cases rurals amb història (i molt encant!) categoritzades per la Generalitat.

+ INFORMACIÓ

La casa dels dinosaures: més a prop dels dinosaures dels Pirineus

Dinosfera és un centre paleoambiental que ofereix una nova perspectiva sobre aquests animals: una exposició sobre la seva reproducció que no us deixarà indiferents.

+ INFORMACIÓ

Can Castell és... el cor de la Garrotxa

El darrer edifici amb parets del castell que dóna nom a Castellfollit de la Roca ofereix una experiència d’alta volada, amb les vistes més corprenedores i abocades sobre el precipici que ha fet famós el poble. Can Castell és, certament, un allotjament que permet descobrir l’essència garrotxina més pura.

+ INFORMACIÓ

Una fàbrica molt mona... i dolça com la regalèssia

Emblema de Badalona, al seu interior encara es produeix l’emblemàtic Anís del Mono de forma pràcticament artesanal, com en els seus inicis, a finals del segle XIX.

+ INFORMACIÓ

La mel més luxosa

La família Muria, experta en apicultura des de fa dos segles, presenta artMuria, una luxosa mel pensada per als paladars més exquisits. Romaní, taronger, alta muntanya i bosc són les quatre varietats d'aquest nou producte impulsat per l'empresa tarragonina, que s’ha marcat com a propòsit donar-les a conèixer arreu del món.

+ INFORMACIÓ

Masos Can Sot: Turisme rural amb molt, molt, molt encant

Al municipi de Pont de Molins, dins una finca de més de 130 hectàrees que alberga la majestuosa Farinera Sant Lluís, hi trobem els Masos Can Sot, una antiga masia d’estil noucentista que ha estat totalment restaurada i habilitada per oferir una estada per enamorar-se.

+ INFORMACIÓ

per quedar-se glaçat!

Sí, sí, tal com ho veieu: Icebarcelona és el primer bar de gel a la platja del món. Inaugurat el novembre del 2007, aquest local tan característic s’ha convertint en un clàssic de la Ciutat Comtal, freqüentat tant per residents com per turistes. És com ser al Pol Nord sense ser-hi.

+ INFORMACIÓ

Museu Cusí: Benvinguts al cor de la farmàcia catalana!

Dels museus peculiars, menuts i exclusius que en més d'una ocasió hem mostrat a D'estil, aquest és un dels que deixa més bocabadats. I no només per la fascinació que desperta en el visitant. El Museu Cusí, emplaçat al bell mig del Masnou, al Maresme, no només se centra en la farmàcia.

+ INFORMACIÓ

Les entranyes de Montserrat: un món d’històries i llegendes

L’interior de la muntanya de Montserrat amaga un espectacular paradís d’espeleotemes que, segons explica la tradició, va inspirar molts artistes, com ara l’arquitecte Antoni Gaudí.

+ INFORMACIÓ

Hotel Can Xiquet: Senzillament es-pec-ta-cu-lar

Ubicat al terme de Cantallops i envoltat per l’extraordinari paisatge de l’Albera, aquest emplaçament destaca per les impressionants vistes que es contemplen des dels grans finestrals de les seves habitacions i per la varietat de serveis que s’hi ofereixen, pensats especialment per fer-hi estades en parella i empresarials.

+ INFORMACIÓ

Casa Museu - Cal Gerrer: on convergeixen la història, l’art i el col·leccionisme

D’entre tots els museus que hem mostrat a D’estil, encara no n’havíem trobat cap amb una fusió tan singular com aquesta: peces de ceràmica de la família Arpí, l’obra artística dels germans Cabanas-Alibau i objectes de culte de la Marilyn Monroe. Es-pec-ta-cu-lar!

+ INFORMACIÓ

Altaveus Vifa: per a un so de disseny

Fonamentada en la seva sòlida experiència i l’artesania que atresoren totes les seves referències, Vifa, una marca danesa fundada el 1933, ha sabut fusionar el saber fer tecnològic amb el disseny i l’estètica nòrdics per tal d’oferir uns productes amb un so l’excel·lència del qual ha estat, fins avui, el seu valor central.

+ INFORMACIÓ

Mas El Brugué. I no cal res més!

Un racó rústic i delicat alhora, de pagès i de luxe, per a grans i petits, per a totes les generacions, per als urbanites i els que no ho són, ple de naturalesa i amb les comoditats de la civilització,... Ho té tot. No es necessita més: és el Mas El Brugué!

+ INFORMACIÓ

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Museus peculiars
Última edició
Fem un vermut?

Fem un vermut?

Tal com ho llegiu: existeix un museu dedicat íntegrament a la beguda social per excel·lència, el vermut.

Enologia
Última edició
Limbik Co. De l’Empordà per als empordanesos

Limbik Co. De l’Empordà per als empordanesos

Una cervesa artesanal produïda amb un únic objectiu: despertar emocions. "Una cervesa tocada per la tramuntana”. Així és com defineix el figuerenc Xavi Pujol la gamma de Limbik Co., unes cerveses artesanals que acaben de veure la llum i que, d’entrada, podreu tastar a diferents bars especialitzats de l’Empordà.

Fora de context
Última edició
Jaume Funes: L’home que fa pensar

Jaume Funes: L’home que fa pensar

Jaume Funes (Calatayud, 1947, periodista, educador i psicòleg) s’ha dedicat tota la seva vida laboral a estudiar adolescents, en gran part dels casos, conflictius. La seva experiència li ha servit per escriure nombrosos articles, llibres de divulgació sobre la psicologia de l’adolescent i com s’ha d’enfocar el tracte i l’educació a aquest col·lectiu indefinit, inclassificable i, com ell l’anomena, “encantadorament insuportable”.

Racons
Última edició
El Canari del Pirineu

El Canari del Pirineu

Asseguts en uns vagons d’antany, gaudireu dels meravellosos paisatges de la Catalunya Nord mentre creueu 19 túnels i dos ponts excepcionals damunt del Tren Groc.

Retrats emprenedors
Última edició
Una estona amb Clara Esteve: “Crec en la moda d’una forma diferent: penso que cada marca ha de crear un estil, i això és el que he fet amb ATSL"

Una estona amb Clara Esteve: “Crec en la moda d’una forma diferent: penso que cada marca ha de crear un estil, i això és el que he fet amb ATSL"

La Clara Esteve és, com ella mateixa diu, “una apassionada de les desfilades i una workaholic sense remei”. Aquesta dissenyadora de moda, especialitzada en roba íntima i de bany, acaba de presentar, per primera vegada, la nova col·lecció de la seva marca All That She Loves a la 080 Barcelona Fashion d’enguany. Les seves peces es venen en 15 punts de venda físics, ubicats arreu d’Espanya i a tota Europa, mitjançant la seva botiga online. No li perdeu la pista!

Recordant...
Última edició
Eduard Serra i Güell

Eduard Serra i Güell

El fundador de la revista Alella, la segona del país redactada en català després de Serra d’Or, també va col·laborar amb els Minyons de Muntanya, una associació precursora de l’escoltisme català.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Sis cases rurals amb història (i molt encant!) categoritzades per la Generalitat. Despertar-vos escoltant el cant dels ocells, admirar els paisatges empordanesos des de la finestra o passar-vos hores observant com el gat, els conills i les gallines de Can Gat Vell fan de les seves són només alguns dels instants que gaudireu en aquest emplaçament rural amb encant.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Bassegoda Park: categoria de primera

Bassegoda Park: categoria de primera

A tan sols 25 quilòmetres de Figueres, si ens endinsem cap a la muntanya amb el desig d’atrapar el camí que dibuixa el riu Muga passant per la població d’Albanyà, trobarem, a més d’un paratge natural magnífic que a cada pas es va tornant més bell, un complex de bungalous excepcional on es respira una tranquil·litat ineludible.

Experiències
ARTICLE RECOMANAT
Delicatum. Esdeveniments amb cor

Delicatum. Esdeveniments amb cor

Si teniu una idea, podeu aconseguir una celebració inoblidable de la mà de Delicatum. Un casament de somni en aquell espai que tant us agrada, un càtering exquisit per a una festa privada o la presentació d’una nova línia de productes.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Hors Catégorie: per als amants del ciclisme (i per als que no ho són)

Hors Catégorie: per als amants del ciclisme (i per als que no ho són)

Vet aquí un nou restaurant que ofereix una oferta gastronòmica sana, amb productes de proximitat, en un ambient retro-industrial que enamora i que aspira a convertir-se en un espai de referència per als amants del ciclisme. Tot en un.

Recordant...
Caterina Albert, Víctor Català: la darrera indiketa de l’Empordà

Caterina Albert, Víctor Català: la darrera indiketa de l’Empordà

La complexa personalitat humana de la genial escriptora que va immortalitzar el pseudònim de Víctor Català ve donada per dues coordenades bàsiques: el dret al lliure albir i el dret a la intimitat.

Retrats emprenedors
Una estona amb David Moreno

Una estona amb David Moreno

David Moreno sempre ha tingut clar que no podia parar quiet. També tenia clar cap on s’encaminaria: cap al món de l’espectacle. Té mil cares, mil veus i mil oficis. És un showman amb totes les lletres.

Fora de context
Ariadna Oltra: la sirena de la comunicació

Ariadna Oltra: la sirena de la comunicació

Plató i aigua són la seva recepta secreta per superar reptes a l'abast de pocs i per aconseguir sostenir-se en el difícil món de l'excel·lència. D’això, i de moltes coses més, en parlem als exteriors de TV3, que, ara mateix, és com casa seva.

Espais de luxe
El Reixac: encís rural al cor del Ripollès

El Reixac: encís rural al cor del Ripollès

Gaudint de les vistes de la verda vall des d’un dels seus finestrals o sentint l’escalfor de la llar de foc a ple hivern, no diries mai que seus on fa molts anys s’hi ubicava la menjadora dels porcs, o que, a terra, sota d’un vidre, hi havia el femer, o que una d’aquelles parets separava els diferents tipus de grans... Però sí: El Reixac va ser una casa de pagès, originària del segle XIV, amb galliner, colomar, cabana i casa dels mossos.

Racons
Castanyes fresques tot l'any!

Castanyes fresques tot l'any!

Al Centre de Manipulació de la Castanya de Viladrau cullen i envasen castanyes fresques que fa menys de 24 hores que han estat extretes del castanyer. Situat al bell mig del Parc Natural del Montseny, s’ha convertit en un punt d’autèntic interès gastronòmic i paisatgístic per a tot aquell qui vulgui endinsar-se en un món encara massa desconegut al nostre país.

Espais de luxe
Hotel Llegendes de Girona: dormir entre llegendes

Hotel Llegendes de Girona: dormir entre llegendes

Entrem en un món on passat i present conflueixen creant una atmosfera única. L’Hotel Llegendes de Girona és un nou espai de quatre estrelles, modern i acollidor on podeu trobar-vos amb sant Narcís, la bruixa de la Catedral, el vampir de la Rambla, o el Gerió, entre d’altres.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top