0 items
El meu compte

El progrés de la Història, la història del progrés: el Museu de la Tècnica de l’Empordà

A Figueres, com aquell qui diu, al costat de la redacció de la revista D’estil, hi ha un museu que corprèn. Guarda, al seu interior, una espectacular col·lecció d’estris de la segona onada de la revolució industrial que, en el seu moment, eren innovadors, signe de progrés i tecnologia, i que el temps ha dissolt en l’oblit.

+ INFORMACIÓ

Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Sis cases rurals amb història (i molt encant!) categoritzades per la Generalitat.

+ INFORMACIÓ

La casa dels dinosaures: més a prop dels dinosaures dels Pirineus

Dinosfera és un centre paleoambiental que ofereix una nova perspectiva sobre aquests animals: una exposició sobre la seva reproducció que no us deixarà indiferents.

+ INFORMACIÓ

El Tren dels Llacs: on el temps s’atura

A bord d’uns vagons d’època estirats per una locomotora antiga gaudireu d’un viatge panoràmic mentre creueu tres comarques i voregeu quatre llacs de Lleida.

+ INFORMACIÓ

Can Castell és... el cor de la Garrotxa

El darrer edifici amb parets del castell que dóna nom a Castellfollit de la Roca ofereix una experiència d’alta volada, amb les vistes més corprenedores i abocades sobre el precipici que ha fet famós el poble. Can Castell és, certament, un allotjament que permet descobrir l’essència garrotxina més pura.

+ INFORMACIÓ

Una fàbrica molt mona... i dolça com la regalèssia

Emblema de Badalona, al seu interior encara es produeix l’emblemàtic Anís del Mono de forma pràcticament artesanal, com en els seus inicis, a finals del segle XIX.

+ INFORMACIÓ

La mel més luxosa

La família Muria, experta en apicultura des de fa dos segles, presenta artMuria, una luxosa mel pensada per als paladars més exquisits. Romaní, taronger, alta muntanya i bosc són les quatre varietats d'aquest nou producte impulsat per l'empresa tarragonina, que s’ha marcat com a propòsit donar-les a conèixer arreu del món.

+ INFORMACIÓ

Masos Can Sot: Turisme rural amb molt, molt, molt encant

Al municipi de Pont de Molins, dins una finca de més de 130 hectàrees que alberga la majestuosa Farinera Sant Lluís, hi trobem els Masos Can Sot, una antiga masia d’estil noucentista que ha estat totalment restaurada i habilitada per oferir una estada per enamorar-se.

+ INFORMACIÓ

per quedar-se glaçat!

Sí, sí, tal com ho veieu: Icebarcelona és el primer bar de gel a la platja del món. Inaugurat el novembre del 2007, aquest local tan característic s’ha convertint en un clàssic de la Ciutat Comtal, freqüentat tant per residents com per turistes. És com ser al Pol Nord sense ser-hi.

+ INFORMACIÓ

Museu Cusí: Benvinguts al cor de la farmàcia catalana!

Dels museus peculiars, menuts i exclusius que en més d'una ocasió hem mostrat a D'estil, aquest és un dels que deixa més bocabadats. I no només per la fascinació que desperta en el visitant. El Museu Cusí, emplaçat al bell mig del Masnou, al Maresme, no només se centra en la farmàcia.

+ INFORMACIÓ

Les entranyes de Montserrat: un món d’històries i llegendes

L’interior de la muntanya de Montserrat amaga un espectacular paradís d’espeleotemes que, segons explica la tradició, va inspirar molts artistes, com ara l’arquitecte Antoni Gaudí.

+ INFORMACIÓ

Hotel Can Xiquet: Senzillament es-pec-ta-cu-lar

Ubicat al terme de Cantallops i envoltat per l’extraordinari paisatge de l’Albera, aquest emplaçament destaca per les impressionants vistes que es contemplen des dels grans finestrals de les seves habitacions i per la varietat de serveis que s’hi ofereixen, pensats especialment per fer-hi estades en parella i empresarials.

+ INFORMACIÓ

Casa Museu - Cal Gerrer: on convergeixen la història, l’art i el col·leccionisme

D’entre tots els museus que hem mostrat a D’estil, encara no n’havíem trobat cap amb una fusió tan singular com aquesta: peces de ceràmica de la família Arpí, l’obra artística dels germans Cabanas-Alibau i objectes de culte de la Marilyn Monroe. Es-pec-ta-cu-lar!

+ INFORMACIÓ

Altaveus Vifa: per a un so de disseny

Fonamentada en la seva sòlida experiència i l’artesania que atresoren totes les seves referències, Vifa, una marca danesa fundada el 1933, ha sabut fusionar el saber fer tecnològic amb el disseny i l’estètica nòrdics per tal d’oferir uns productes amb un so l’excel·lència del qual ha estat, fins avui, el seu valor central.

+ INFORMACIÓ

Mas El Brugué. I no cal res més!

Un racó rústic i delicat alhora, de pagès i de luxe, per a grans i petits, per a totes les generacions, per als urbanites i els que no ho són, ple de naturalesa i amb les comoditats de la civilització,... Ho té tot. No es necessita més: és el Mas El Brugué!

+ INFORMACIÓ

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Museus peculiars
Última edició
Espai Far: on comença i acaba el mar

Espai Far: on comença i acaba el mar

L’antic far de Sant Cristòfol de Vilanova i la Geltrú és un espai museístic que fa memòria, d’aquells imprescindibles per conèixer les arrels marineres de la vila.

Experiències
Última edició
La Costa Brava... a vista d’ocell

La Costa Brava... a vista d’ocell

Sí: hem volat en avioneta ultralleugera a Torroella de Montgrí i és... una passada! Us ho expliquem!

Capricis
Última edició
El més Bandarra de l’estiu

El més Bandarra de l’estiu

Un homenatge a les àvies que reivindica l’acte de sortir a la fresca amb el seu nou aperitiu

La casa de vermuts El Bandarra ha estrenat recentment dos nous formats del seu aperitiu: Minibar i A la Fresca. Per a les emergències “vermuteres”, una versió de butxaca que es pot dur a sobre, i, per a qui prefereix el vermut una mica més lleuger, El Bandarra A la Fresca, que es rebaixa amb tònica.

Racons
Última edició
La Bassa de les Olles (i més)

La Bassa de les Olles (i més)

L’embruix encisador dels racons del Delta. Un paradís a la (nostra) terra. Catalunya és terra de paradisos naturals, però molts són desconeguts, encara.

Espais de luxe
Última edició
Palau Macelli

Palau Macelli

Oh! Oh! Oh! Travessant els carrers empedrats de la capital medieval de l’Empordà, Castelló d’Empúries, s’arriba a l’emblemàtic Palau Macelli, un edifici històric rehabilitat, construït al segle XVII, que pertanyia a una família noble italiana: els Macelli

Retrats emprenedors
Última edició
Una estona amb Mari Suñén i Èric Turró

Una estona amb Mari Suñén i Èric Turró

“No tenim ganes de perdre pistonada, però tampoc ens obsessionem per publicar”

La Mari Suñén (29) i l’Èric Turró (33), tots dos de Manlleu (Osona), són parella, però no només comparteixen vida, experiències, aficions i dos gossos, sinó que, una mica sense voler-ho, s’han acabat convertint en influencers, a Instagram, del món de les furgonetes de l’estil camper.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Somlom o El Paradís

Somlom o El Paradís

Existeixen espais que conviden a fer una pausa en el camí per descansar, retrobar-se, escoltar-se i aprendre eines per seguir endavant amb força. Aquest n’és un, i està profundament connectat amb la natura. És un regal per al cos, la ment i l’esperit, una font absoluta de benestar.

Enologia
ARTICLE RECOMANAT
Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

El Nadal és l’època per excel·lència dels grans àpats. Ens reunim amb la família i els amics per celebrar, tots plegats, aquestes dates tan assenyalades, i no cal dir que posem un especial èmfasi en guarnir la taula amb les elaboracions més selectes. Per això, els vins que acompanyin aquests plats han d’estar a l’altura. Us proposem uns maridatges amb vins del celler Pere Guardiola, de Capmany. Bon profit i Bones festes!

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Palau Macelli

Palau Macelli

Oh! Oh! Oh! Travessant els carrers empedrats de la capital medieval de l’Empordà, Castelló d’Empúries, s’arriba a l’emblemàtic Palau Macelli, un edifici històric rehabilitat, construït al segle XVII, que pertanyia a una família noble italiana: els Macelli

Complements alimentaris
ARTICLE RECOMANAT
Anxoves o seitons, seitons o anxoves... són el mateix?

Anxoves o seitons, seitons o anxoves... són el mateix?

La resposta és sí, però... És a dir, sí, són el mateix peix, de nom científic, engraulis encrasicholus, però reben noms diferents per la forma en què s’elaboren.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Bassegoda Park: categoria de primera

Bassegoda Park: categoria de primera

A tan sols 25 quilòmetres de Figueres, si ens endinsem cap a la muntanya amb el desig d’atrapar el camí que dibuixa el riu Muga passant per la població d’Albanyà, trobarem, a més d’un paratge natural magnífic que a cada pas es va tornant més bell, un complex de bungalous excepcional on es respira una tranquil·litat ineludible.

Experiències
ARTICLE RECOMANAT
La Costa Brava... a vista d’ocell

La Costa Brava... a vista d’ocell

Sí: hem volat en avioneta ultralleugera a Torroella de Montgrí i és... una passada! Us ho expliquem!

Espais de luxe
Hotel Masia La Palma i... desconnecta!

Hotel Masia La Palma i... desconnecta!

Voltada d’una pau aclaparadora, on només se sent el lleu carrisqueig de quatre grills mal comptats, es troba una antiga masia reconvertida en hotel rural amb encant. És la Masia La Palma, una casa senyorial de principis del segle XIX.

Retrats emprenedors
Una estona amb Anna Vives:  “Sumant capacitats es solucionen les discapacitats”

Una estona amb Anna Vives: “Sumant capacitats es solucionen les discapacitats”

L’Anna Vives és la primera de trigèmins. Nascuda a Barcelona el 16 d’abril de 1985, ha vist complert un dels seus somnis més preuats: viure amb normalitat. Ella és una noia encantadora. Riallera, atenta, educada, sincera i capaç. Molt capaç.

Recordant...
El Tísner des de l'enyor més pròxim

El Tísner des de l'enyor més pròxim

Quan es compleixen cent anys del naixement d’Avel·lí Artís-Gener (Barcelona, 1912-2000), el seu fill ens recorda com era en persona, en família, al natural. Aquest creador incansable –escriptor i periodista, caricaturista, pintor, escenògraf, polític, tertulià...

Retrats emprenedors
Una estona amb Carles Coll

Una estona amb Carles Coll

Sense més, em disposo a entrevistar, doncs, d’una forma amena i propera, el director d’orquestra Carles Coll. És una entrevista –o una conversa, més aviat– amb el fundador de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i de l’Orquestra Filharmònica de Catalunya, cofundador i codirector, també, juntament amb Francesc Cassú, de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya. 

Retrats emprenedors
Una estona amb Leti Rodríguez: “No hauríem de perdre mai el gaudir el moment”

Una estona amb Leti Rodríguez: “No hauríem de perdre mai el gaudir el moment”

De periodista precoç a Social Media Manager de la Fàbrica Moritz de Barcelona, de fashion victim a autora del llibre Com sobreviure a les xarxes socials? (Ara Llibres, 2016). Leti Rodríguez (Lloret de Mar, 1983) és un cul inquiet, una amant de la cervesa, la reina del 2.0 i l’encunyadora del terme #SocialMierder. No l’havíeu clissada? No pot ser! O potser és que la coneixíeu com a @letibop? Però són la mateixa persona? Descobrim-ho…

Retrats emprenedors
Una estona amb Mohamed El Amrani: “Jo volia resoldre problemes a partir d’un concepte tan pràctic com recuperar el diàleg real del carrer”

Una estona amb Mohamed El Amrani: “Jo volia resoldre problemes a partir d’un concepte tan pràctic com recuperar el diàleg real del carrer”

En Mohamed és un d’aquells que sempre –sempre– ha viscut amb passió, i que sempre –sempre– ha tingut moltes inquietuds, les quals s’han traduït en múltiples col·laboracions, idees i projectes.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top