0 items
El meu compte

El progrés de la Història, la història del progrés: el Museu de la Tècnica de l’Empordà

A Figueres, com aquell qui diu, al costat de la redacció de la revista D’estil, hi ha un museu que corprèn. Guarda, al seu interior, una espectacular col·lecció d’estris de la segona onada de la revolució industrial que, en el seu moment, eren innovadors, signe de progrés i tecnologia, i que el temps ha dissolt en l’oblit.

+ INFORMACIÓ

Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Sis cases rurals amb història (i molt encant!) categoritzades per la Generalitat.

+ INFORMACIÓ

La casa dels dinosaures: més a prop dels dinosaures dels Pirineus

Dinosfera és un centre paleoambiental que ofereix una nova perspectiva sobre aquests animals: una exposició sobre la seva reproducció que no us deixarà indiferents.

+ INFORMACIÓ

El Tren dels Llacs: on el temps s’atura

A bord d’uns vagons d’època estirats per una locomotora antiga gaudireu d’un viatge panoràmic mentre creueu tres comarques i voregeu quatre llacs de Lleida.

+ INFORMACIÓ

Can Castell és... el cor de la Garrotxa

El darrer edifici amb parets del castell que dóna nom a Castellfollit de la Roca ofereix una experiència d’alta volada, amb les vistes més corprenedores i abocades sobre el precipici que ha fet famós el poble. Can Castell és, certament, un allotjament que permet descobrir l’essència garrotxina més pura.

+ INFORMACIÓ

Una fàbrica molt mona... i dolça com la regalèssia

Emblema de Badalona, al seu interior encara es produeix l’emblemàtic Anís del Mono de forma pràcticament artesanal, com en els seus inicis, a finals del segle XIX.

+ INFORMACIÓ

La mel més luxosa

La família Muria, experta en apicultura des de fa dos segles, presenta artMuria, una luxosa mel pensada per als paladars més exquisits. Romaní, taronger, alta muntanya i bosc són les quatre varietats d'aquest nou producte impulsat per l'empresa tarragonina, que s’ha marcat com a propòsit donar-les a conèixer arreu del món.

+ INFORMACIÓ

Masos Can Sot: Turisme rural amb molt, molt, molt encant

Al municipi de Pont de Molins, dins una finca de més de 130 hectàrees que alberga la majestuosa Farinera Sant Lluís, hi trobem els Masos Can Sot, una antiga masia d’estil noucentista que ha estat totalment restaurada i habilitada per oferir una estada per enamorar-se.

+ INFORMACIÓ

per quedar-se glaçat!

Sí, sí, tal com ho veieu: Icebarcelona és el primer bar de gel a la platja del món. Inaugurat el novembre del 2007, aquest local tan característic s’ha convertint en un clàssic de la Ciutat Comtal, freqüentat tant per residents com per turistes. És com ser al Pol Nord sense ser-hi.

+ INFORMACIÓ

Museu Cusí: Benvinguts al cor de la farmàcia catalana!

Dels museus peculiars, menuts i exclusius que en més d'una ocasió hem mostrat a D'estil, aquest és un dels que deixa més bocabadats. I no només per la fascinació que desperta en el visitant. El Museu Cusí, emplaçat al bell mig del Masnou, al Maresme, no només se centra en la farmàcia.

+ INFORMACIÓ

Les entranyes de Montserrat: un món d’històries i llegendes

L’interior de la muntanya de Montserrat amaga un espectacular paradís d’espeleotemes que, segons explica la tradició, va inspirar molts artistes, com ara l’arquitecte Antoni Gaudí.

+ INFORMACIÓ

Hotel Can Xiquet: Senzillament es-pec-ta-cu-lar

Ubicat al terme de Cantallops i envoltat per l’extraordinari paisatge de l’Albera, aquest emplaçament destaca per les impressionants vistes que es contemplen des dels grans finestrals de les seves habitacions i per la varietat de serveis que s’hi ofereixen, pensats especialment per fer-hi estades en parella i empresarials.

+ INFORMACIÓ

Casa Museu - Cal Gerrer: on convergeixen la història, l’art i el col·leccionisme

D’entre tots els museus que hem mostrat a D’estil, encara no n’havíem trobat cap amb una fusió tan singular com aquesta: peces de ceràmica de la família Arpí, l’obra artística dels germans Cabanas-Alibau i objectes de culte de la Marilyn Monroe. Es-pec-ta-cu-lar!

+ INFORMACIÓ

Altaveus Vifa: per a un so de disseny

Fonamentada en la seva sòlida experiència i l’artesania que atresoren totes les seves referències, Vifa, una marca danesa fundada el 1933, ha sabut fusionar el saber fer tecnològic amb el disseny i l’estètica nòrdics per tal d’oferir uns productes amb un so l’excel·lència del qual ha estat, fins avui, el seu valor central.

+ INFORMACIÓ

Mas El Brugué. I no cal res més!

Un racó rústic i delicat alhora, de pagès i de luxe, per a grans i petits, per a totes les generacions, per als urbanites i els que no ho són, ple de naturalesa i amb les comoditats de la civilització,... Ho té tot. No es necessita més: és el Mas El Brugué!

+ INFORMACIÓ

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Enologia
Última edició
Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

El Nadal és l’època per excel·lència dels grans àpats. Ens reunim amb la família i els amics per celebrar, tots plegats, aquestes dates tan assenyalades, i no cal dir que posem un especial èmfasi en guarnir la taula amb les elaboracions més selectes. Per això, els vins que acompanyin aquests plats han d’estar a l’altura. Us proposem uns maridatges amb vins del celler Pere Guardiola, de Capmany. Bon profit i Bones festes!

Fora de context
Última edició
Marta Ribera: L’antidiva que interpreta, canta i balla

Marta Ribera: L’antidiva que interpreta, canta i balla

Quedem a Girona, a l’escola Girona en Dansa, un dels espais on la Marta Ribera va passar moltes hores quan era adolescent. Ens vol mostrar els seus orígens, perquè, com ella mateixa diu: “Mai els amagaré; sempre estaré agraïda a la Mercedes Ribera i la Sandra Armengol, les meves mestres, i a el Ricard Reguant, per ajudar-me i ensenyar-me”.

Recordant...
Última edició
Catarsi/homenatge a Cristina Cervià

Catarsi/homenatge a Cristina Cervià

“De vegades, les persones ens expliquem per comparació, i jo ja sento que sense la Cristina em podré explicar una mica menys”, ens diu l’actor Martí Peraferrer, company d’ofici de Cristina Cervià. Aquest text, sincer i profund, ens acosta a l’actriu gironina que tants troben a faltar des de fa quasi un any.

Museus peculiars
Última edició
Un museu elevat al quadrat

Un museu elevat al quadrat

Si de petits us agradaven les matemàtiques, heu d’anar al Museu de les Matemàtiques de Catalunya. I, si les odiàveu, també!

Recordant...
Última edició
Adéu, estimat Barbablanca, adéu!

Adéu, estimat Barbablanca, adéu!

Aquest és el “Recordant...” que mai hauríem volgut publicar. Ha marxat massa aviat Martín Rodríguez, el carismàtic i estimadíssim bateria de Sangtraït, el “pastisser indomable”. El 3 de gener moria a causa d’un infart.

Racons
Última edició
El Lluçanès més embruixat

El Lluçanès més embruixat

Us servim en safata un recull d’indrets, entre la llegenda i la realitat, de la terra rosta lluçanesa

Enologia
ARTICLE RECOMANAT
Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

El Nadal és l’època per excel·lència dels grans àpats. Ens reunim amb la família i els amics per celebrar, tots plegats, aquestes dates tan assenyalades, i no cal dir que posem un especial èmfasi en guarnir la taula amb les elaboracions més selectes. Per això, els vins que acompanyin aquests plats han d’estar a l’altura. Us proposem uns maridatges amb vins del celler Pere Guardiola, de Capmany. Bon profit i Bones festes!

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Somlom o El Paradís

Somlom o El Paradís

Existeixen espais que conviden a fer una pausa en el camí per descansar, retrobar-se, escoltar-se i aprendre eines per seguir endavant amb força. Aquest n’és un, i està profundament connectat amb la natura. És un regal per al cos, la ment i l’esperit, una font absoluta de benestar.

Experiències
ARTICLE RECOMANAT
La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La finca, situada a Pont de Molins, és perfecta per acollir celebracions, trobades i esdeveniments empresarials de tota mena. A més, proposa un catàleg d’activitats creatives per fomentar la cohesió grupal i, en definitiva, un millor funcionament dels equips d’empresa.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Bassegoda Park: categoria de primera

Bassegoda Park: categoria de primera

A tan sols 25 quilòmetres de Figueres, si ens endinsem cap a la muntanya amb el desig d’atrapar el camí que dibuixa el riu Muga passant per la població d’Albanyà, trobarem, a més d’un paratge natural magnífic que a cada pas es va tornant més bell, un complex de bungalous excepcional on es respira una tranquil·litat ineludible.

Recordant...
El Tísner des de l'enyor més pròxim

El Tísner des de l'enyor més pròxim

Quan es compleixen cent anys del naixement d’Avel·lí Artís-Gener (Barcelona, 1912-2000), el seu fill ens recorda com era en persona, en família, al natural. Aquest creador incansable –escriptor i periodista, caricaturista, pintor, escenògraf, polític, tertulià...

Recordant...
És fàcil recordar Carles Sabater

És fàcil recordar Carles Sabater

Parlar de Carles Sabater és parlar d’una part de la historia del nostre país i també de les històries personals i particulars de moltes persones que vam tenir la sort de viure en directe els concerts que el grup Sau va portar a terme a casa nostra. Històries que es van crear i formar amb cadascun dels discos del grup i que ara moltes persones reconeixen com a part de la seva vida.

Recordant...
Anna Freud - Una dona extraordinària sota l’ombra del seu pare

Anna Freud - Una dona extraordinària sota l’ombra del seu pare

A propòsit de la recent publicació de Fresas silvestres para Miss Freud, d’Elisabet Riera, l’autora ens traça una pinzellada sobre aquest personatge tan fascinant com desconegut, una dona que va viure sempre sota l’ombra del seu pare, el creador de la psicoanàlisi.

Espais de luxe
La Farinera de Sant Lluís: un escenari de conte de fades

La Farinera de Sant Lluís: un escenari de conte de fades

Després de 30 anys d’oblit i una inversió de cinc milions d'euros, La Farinera Sant Lluís, un edifici modernista considerat bé cultural d'interès local, ha reobert les seves portes aquesta primavera com un espai selecte per a l’organització d'esdeveniments empresarials o privats. El paratge és, certament, idíl·lic.

Retrats emprenedors
Una estona amb Laura Vinuesa

Una estona amb Laura Vinuesa

Nascuda a Toses (Girona), va arribar al món un 23 d’agost de 1955 al voltant de les tres de la matinada; per tant, justet, però encara dins del signe de Lleó. Procedent d’una família humil però molt honesta i treballadora, va exercir de professora durant uns anys per passar-se a dedicar de ple a la família.

Retrats emprenedors
Una estona amb David Victori: “Cada cop que la meva carrera ha avançat més és quan he fet alguna cosa contraintuïtiva”

Una estona amb David Victori: “Cada cop que la meva carrera ha avançat més és quan he fet alguna cosa contraintuïtiva”

David Victori (Manresa, 1982) és una de les joves promeses de la direcció de cinema, però no només en l’àmbit nacional, sinó més enllà de les nostres fronteres. Autor de diversos curts que han tingut repercussió internacional (Reacción, La Culpa), guanyador del Your Film Festival el 2012 (festival de cinema internacional organitzat pel gegant Youtube i que li va permetre treballar amb Ridley Scott i Michael Fassbender), ha estrenat la seva primera pel·lícula aquest 2018, El Pacto.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top