0 items
El meu compte

El Tren dels Llacs: on el temps s’atura

A bord d’uns vagons d’època estirats per una locomotora antiga gaudireu d’un viatge panoràmic mentre creueu tres comarques i voregeu quatre llacs de Lleida.

+ INFORMACIÓ

El progrés de la Història, la història del progrés: el Museu de la Tècnica de l’Empordà

A Figueres, com aquell qui diu, al costat de la redacció de la revista D’estil, hi ha un museu que corprèn. Guarda, al seu interior, una espectacular col·lecció d’estris de la segona onada de la revolució industrial que, en el seu moment, eren innovadors, signe de progrés i tecnologia, i que el temps ha dissolt en l’oblit.

+ INFORMACIÓ

Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Sis cases rurals amb història (i molt encant!) categoritzades per la Generalitat.

+ INFORMACIÓ

La casa dels dinosaures: més a prop dels dinosaures dels Pirineus

Dinosfera és un centre paleoambiental que ofereix una nova perspectiva sobre aquests animals: una exposició sobre la seva reproducció que no us deixarà indiferents.

+ INFORMACIÓ

Can Castell és... el cor de la Garrotxa

El darrer edifici amb parets del castell que dóna nom a Castellfollit de la Roca ofereix una experiència d’alta volada, amb les vistes més corprenedores i abocades sobre el precipici que ha fet famós el poble. Can Castell és, certament, un allotjament que permet descobrir l’essència garrotxina més pura.

+ INFORMACIÓ

Una fàbrica molt mona... i dolça com la regalèssia

Emblema de Badalona, al seu interior encara es produeix l’emblemàtic Anís del Mono de forma pràcticament artesanal, com en els seus inicis, a finals del segle XIX.

+ INFORMACIÓ

La mel més luxosa

La família Muria, experta en apicultura des de fa dos segles, presenta artMuria, una luxosa mel pensada per als paladars més exquisits. Romaní, taronger, alta muntanya i bosc són les quatre varietats d'aquest nou producte impulsat per l'empresa tarragonina, que s’ha marcat com a propòsit donar-les a conèixer arreu del món.

+ INFORMACIÓ

Masos Can Sot: Turisme rural amb molt, molt, molt encant

Al municipi de Pont de Molins, dins una finca de més de 130 hectàrees que alberga la majestuosa Farinera Sant Lluís, hi trobem els Masos Can Sot, una antiga masia d’estil noucentista que ha estat totalment restaurada i habilitada per oferir una estada per enamorar-se.

+ INFORMACIÓ

per quedar-se glaçat!

Sí, sí, tal com ho veieu: Icebarcelona és el primer bar de gel a la platja del món. Inaugurat el novembre del 2007, aquest local tan característic s’ha convertint en un clàssic de la Ciutat Comtal, freqüentat tant per residents com per turistes. És com ser al Pol Nord sense ser-hi.

+ INFORMACIÓ

Museu Cusí: Benvinguts al cor de la farmàcia catalana!

Dels museus peculiars, menuts i exclusius que en més d'una ocasió hem mostrat a D'estil, aquest és un dels que deixa més bocabadats. I no només per la fascinació que desperta en el visitant. El Museu Cusí, emplaçat al bell mig del Masnou, al Maresme, no només se centra en la farmàcia.

+ INFORMACIÓ

Les entranyes de Montserrat: un món d’històries i llegendes

L’interior de la muntanya de Montserrat amaga un espectacular paradís d’espeleotemes que, segons explica la tradició, va inspirar molts artistes, com ara l’arquitecte Antoni Gaudí.

+ INFORMACIÓ

Hotel Can Xiquet: Senzillament es-pec-ta-cu-lar

Ubicat al terme de Cantallops i envoltat per l’extraordinari paisatge de l’Albera, aquest emplaçament destaca per les impressionants vistes que es contemplen des dels grans finestrals de les seves habitacions i per la varietat de serveis que s’hi ofereixen, pensats especialment per fer-hi estades en parella i empresarials.

+ INFORMACIÓ

Casa Museu - Cal Gerrer: on convergeixen la història, l’art i el col·leccionisme

D’entre tots els museus que hem mostrat a D’estil, encara no n’havíem trobat cap amb una fusió tan singular com aquesta: peces de ceràmica de la família Arpí, l’obra artística dels germans Cabanas-Alibau i objectes de culte de la Marilyn Monroe. Es-pec-ta-cu-lar!

+ INFORMACIÓ

Altaveus Vifa: per a un so de disseny

Fonamentada en la seva sòlida experiència i l’artesania que atresoren totes les seves referències, Vifa, una marca danesa fundada el 1933, ha sabut fusionar el saber fer tecnològic amb el disseny i l’estètica nòrdics per tal d’oferir uns productes amb un so l’excel·lència del qual ha estat, fins avui, el seu valor central.

+ INFORMACIÓ

Mas El Brugué. I no cal res més!

Un racó rústic i delicat alhora, de pagès i de luxe, per a grans i petits, per a totes les generacions, per als urbanites i els que no ho són, ple de naturalesa i amb les comoditats de la civilització,... Ho té tot. No es necessita més: és el Mas El Brugué!

+ INFORMACIÓ

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Recordant...
Última edició
Dr. Josep Dencàs i Puigdollers. Figura històrica del nacionalisme català del segle XX

Dr. Josep Dencàs i Puigdollers. Figura històrica del nacionalisme català del segle XX

El Dr. Josep Dencàs és una figura bàsica per poder comprendre la revolta catalana del 6 d’octubre de 1934. Vist des d’un vessant nacionalista, és comparable amb el procés que vivim actualment.

Fora de context
Última edició
Mireia Sallarès: Les contradiccions d’una vida viscuda

Mireia Sallarès: Les contradiccions d’una vida viscuda

Entre el seu passat i el seu futur, Mireia Sallarès (Barcelona, 1973) hi traça un present tan líquid com l’horitzó que s’albira des de l’Oasis, un bar de platja a cavall entre un descampat i una sorra meitat de Badalona meitat de Montgat.

Enologia
Última edició
Vet aquí un nou Joncària: i és de garnatxa negra!

Vet aquí un nou Joncària: i és de garnatxa negra!

A l’estimada família de monovarietals del celler Pere Guardiola, s’hi afegeix un vi exquisit que sempre voldreu tenir a taula: el Joncària garnatxa negra

Enologia
Última edició
Limbik Co. De l’Empordà per als empordanesos

Limbik Co. De l’Empordà per als empordanesos

Una cervesa artesanal produïda amb un únic objectiu: despertar emocions. "Una cervesa tocada per la tramuntana”. Així és com defineix el figuerenc Xavi Pujol la gamma de Limbik Co., unes cerveses artesanals que acaben de veure la llum i que, d’entrada, podreu tastar a diferents bars especialitzats de l’Empordà.

Racons
Última edició
L’església immortal

L’església immortal

Què poden tenir en comú l’art contemporani més vivaç i dinàmic amb una esglesiola mil·lenària de l’alta muntanya pallaresa? Quan es troben... tot!

Retrats emprenedors
Última edició
Una estona amb El Petit de Cal Eril: “Estic més a prop d’un músic de l’edat mitjana, que anava de castell en castell, buscant-se la vida, que no pas d’un músic dels anys 90."

Una estona amb El Petit de Cal Eril: “Estic més a prop d’un músic de l’edat mitjana, que anava de castell en castell, buscant-se la vida, que no pas d’un músic dels anys 90."

En Joan Pons, el Petit de Cal Eril, ja no és tan petit. Va començar fort, amb una primera maqueta que guanyava el premi a la creativitat del TR3SC. El seu grup ha crescut. Fa dècades que es dedica a la música. Set discos (l’últim, Energia Fosca, d’aquest 2019). És a gairebé tots els festivals de música de Catalunya i ha creat el gènere del “pop metafísic”.

Enologia
ARTICLE RECOMANAT
Vet aquí un nou Joncària: i és de garnatxa negra!

Vet aquí un nou Joncària: i és de garnatxa negra!

A l’estimada família de monovarietals del celler Pere Guardiola, s’hi afegeix un vi exquisit que sempre voldreu tenir a taula: el Joncària garnatxa negra

Experiències
ARTICLE RECOMANAT
La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La finca, situada a Pont de Molins, és perfecta per acollir celebracions, trobades i esdeveniments empresarials de tota mena. A més, proposa un catàleg d’activitats creatives per fomentar la cohesió grupal i, en definitiva, un millor funcionament dels equips d’empresa.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Mas Prat... I deixem-ho tot enrere

Mas Prat... I deixem-ho tot enrere

Us imagineu deixar-ho tot enrere i començar una nova vida enmig de les muntanyes i boscos de l’Alta Garrotxa? Amb indrets com el Mas Prat de Castellar, a la Vall de Bianya, ja hi firmem! Des d’aquest emplaçament, en connexió absoluta amb la natura, el temps s’atura. De debò.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Bassegoda Park: categoria de primera

Bassegoda Park: categoria de primera

A tan sols 25 quilòmetres de Figueres, si ens endinsem cap a la muntanya amb el desig d’atrapar el camí que dibuixa el riu Muga passant per la població d’Albanyà, trobarem, a més d’un paratge natural magnífic que a cada pas es va tornant més bell, un complex de bungalous excepcional on es respira una tranquil·litat ineludible.

Espais de luxe
Jordi Parera: filosofia als cabells i puresa en l'entorn

Jordi Parera: filosofia als cabells i puresa en l'entorn

Una perruqueria que no és una perruqueria. Un perruquer que no utilitza productes químics, que rebutja l’escuma i que fuig de les modes, que busca pentinar despentinant i indaga en l’interior de les persones per treballar molt més que el seu exterior.

Retrats emprenedors
 Una estona amb la Lyona: “vaig saber que volia fer cinema quan vaig veure Eduardo Manostijeras”

Una estona amb la Lyona: “vaig saber que volia fer cinema quan vaig veure Eduardo Manostijeras”

Marta Puig. Lyona. Va néixer a Esparraguera l’any 1979, encara que fa anys que viu a Barcelona. Diu que necessita molt la ciutat, però segurament la ciutat també la necessita a ella. Per talentosa, per entusiasta, per creativa, per inquieta i tastaolletes.

Recordant...
Recordant Carme Guasch

Recordant Carme Guasch

Quan penses en una persona estimada que ha mort, no pots evitar preguntar-te què pensaria si veiés com han anat les coses d’ençà que no hi és. Han passat catorze anys de la mort de la meva mare i, si d’una cosa estic convençuda, és que la faria molt feliç saber que a Figueres hi ha una escola que porta el seu nom.

Racons
Corbera d'Ebre: un poble renascut dels desastres de la guerra

Corbera d'Ebre: un poble renascut dels desastres de la guerra

Corbera d’Ebre és testimoni irrefutable dels efectes de la Guerra Civil espanyola. Quasi completament arrasat pels bombardejos, les ruïnes del Poble Vell, amb l’església de Sant Pere com a element més destacat, romanen inalterades per la voluntat dels habitants de mantenir viva la memòria del conflicte bèl·lic i conscienciar els visitants de la necessitat de promoure la pau.

Espais de luxe
Espai sucre, postres amb discurs

Espai sucre, postres amb discurs

Espaisucre és un restaurant diferent; diferent i únic. És, en realitat, l’únic restaurant de postres del món, i el tenim a casa nostra, a Barcelona.

Retrats emprenedors
Una estona amb Montse Aguer

Una estona amb Montse Aguer

Figuerenca de mena, amb arrels també empordaneses, Montse Aguer i Teixidor és un perfil realment agradable de redescobrir a curta distància. A D’estil hem tingut la sort de poder anar més enllà de la seva feina com a directora del Centre d’Estudis Dalinians per conèixer un xic més la seva persona i per parlar, sense complexes, del que sent i del que pensa una dona d’avui que resta totalment oberta al món i a la cultura, i que, per bé, és capaç de ser discreta, però crítica alhora, amb tot el que l’envolta.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top