0 items
El meu compte

El progrés de la Història, la història del progrés: el Museu de la Tècnica de l’Empordà

A Figueres, com aquell qui diu, al costat de la redacció de la revista D’estil, hi ha un museu que corprèn. Guarda, al seu interior, una espectacular col·lecció d’estris de la segona onada de la revolució industrial que, en el seu moment, eren innovadors, signe de progrés i tecnologia, i que el temps ha dissolt en l’oblit.

+ INFORMACIÓ

Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Sis cases rurals amb història (i molt encant!) categoritzades per la Generalitat.

+ INFORMACIÓ

La casa dels dinosaures: més a prop dels dinosaures dels Pirineus

Dinosfera és un centre paleoambiental que ofereix una nova perspectiva sobre aquests animals: una exposició sobre la seva reproducció que no us deixarà indiferents.

+ INFORMACIÓ

El Tren dels Llacs: on el temps s’atura

A bord d’uns vagons d’època estirats per una locomotora antiga gaudireu d’un viatge panoràmic mentre creueu tres comarques i voregeu quatre llacs de Lleida.

+ INFORMACIÓ

Can Castell és... el cor de la Garrotxa

El darrer edifici amb parets del castell que dóna nom a Castellfollit de la Roca ofereix una experiència d’alta volada, amb les vistes més corprenedores i abocades sobre el precipici que ha fet famós el poble. Can Castell és, certament, un allotjament que permet descobrir l’essència garrotxina més pura.

+ INFORMACIÓ

Una fàbrica molt mona... i dolça com la regalèssia

Emblema de Badalona, al seu interior encara es produeix l’emblemàtic Anís del Mono de forma pràcticament artesanal, com en els seus inicis, a finals del segle XIX.

+ INFORMACIÓ

La mel més luxosa

La família Muria, experta en apicultura des de fa dos segles, presenta artMuria, una luxosa mel pensada per als paladars més exquisits. Romaní, taronger, alta muntanya i bosc són les quatre varietats d'aquest nou producte impulsat per l'empresa tarragonina, que s’ha marcat com a propòsit donar-les a conèixer arreu del món.

+ INFORMACIÓ

Masos Can Sot: Turisme rural amb molt, molt, molt encant

Al municipi de Pont de Molins, dins una finca de més de 130 hectàrees que alberga la majestuosa Farinera Sant Lluís, hi trobem els Masos Can Sot, una antiga masia d’estil noucentista que ha estat totalment restaurada i habilitada per oferir una estada per enamorar-se.

+ INFORMACIÓ

per quedar-se glaçat!

Sí, sí, tal com ho veieu: Icebarcelona és el primer bar de gel a la platja del món. Inaugurat el novembre del 2007, aquest local tan característic s’ha convertint en un clàssic de la Ciutat Comtal, freqüentat tant per residents com per turistes. És com ser al Pol Nord sense ser-hi.

+ INFORMACIÓ

Museu Cusí: Benvinguts al cor de la farmàcia catalana!

Dels museus peculiars, menuts i exclusius que en més d'una ocasió hem mostrat a D'estil, aquest és un dels que deixa més bocabadats. I no només per la fascinació que desperta en el visitant. El Museu Cusí, emplaçat al bell mig del Masnou, al Maresme, no només se centra en la farmàcia.

+ INFORMACIÓ

Les entranyes de Montserrat: un món d’històries i llegendes

L’interior de la muntanya de Montserrat amaga un espectacular paradís d’espeleotemes que, segons explica la tradició, va inspirar molts artistes, com ara l’arquitecte Antoni Gaudí.

+ INFORMACIÓ

Hotel Can Xiquet: Senzillament es-pec-ta-cu-lar

Ubicat al terme de Cantallops i envoltat per l’extraordinari paisatge de l’Albera, aquest emplaçament destaca per les impressionants vistes que es contemplen des dels grans finestrals de les seves habitacions i per la varietat de serveis que s’hi ofereixen, pensats especialment per fer-hi estades en parella i empresarials.

+ INFORMACIÓ

Casa Museu - Cal Gerrer: on convergeixen la història, l’art i el col·leccionisme

D’entre tots els museus que hem mostrat a D’estil, encara no n’havíem trobat cap amb una fusió tan singular com aquesta: peces de ceràmica de la família Arpí, l’obra artística dels germans Cabanas-Alibau i objectes de culte de la Marilyn Monroe. Es-pec-ta-cu-lar!

+ INFORMACIÓ

Altaveus Vifa: per a un so de disseny

Fonamentada en la seva sòlida experiència i l’artesania que atresoren totes les seves referències, Vifa, una marca danesa fundada el 1933, ha sabut fusionar el saber fer tecnològic amb el disseny i l’estètica nòrdics per tal d’oferir uns productes amb un so l’excel·lència del qual ha estat, fins avui, el seu valor central.

+ INFORMACIÓ

Mas El Brugué. I no cal res més!

Un racó rústic i delicat alhora, de pagès i de luxe, per a grans i petits, per a totes les generacions, per als urbanites i els que no ho són, ple de naturalesa i amb les comoditats de la civilització,... Ho té tot. No es necessita més: és el Mas El Brugué!

+ INFORMACIÓ

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Espais de luxe
Última edició
Can Vilaveda

Can Vilaveda

La casa de turisme rural Can Vilaveda, situada a Vilanant, és un oasi de tranquil·litat perfecte per viure experiències en família, en parella i/o amb els companys.

Retrats emprenedors
Última edició
Una estona amb Mari Suñén i Èric Turró

Una estona amb Mari Suñén i Èric Turró

“No tenim ganes de perdre pistonada, però tampoc ens obsessionem per publicar”

La Mari Suñén (29) i l’Èric Turró (33), tots dos de Manlleu (Osona), són parella, però no només comparteixen vida, experiències, aficions i dos gossos, sinó que, una mica sense voler-ho, s’han acabat convertint en influencers, a Instagram, del món de les furgonetes de l’estil camper.

Complements alimentaris
Última edició
Anxoves o seitons, seitons o anxoves... són el mateix?

Anxoves o seitons, seitons o anxoves... són el mateix?

La resposta és sí, però... És a dir, sí, són el mateix peix, de nom científic, engraulis encrasicholus, però reben noms diferents per la forma en què s’elaboren.

Recordant...
Última edició
Moisès Sidrach

Moisès Sidrach

Serem honestos: aquest és un dels relats més bonics que mai ens han fet arribar per recordar una figura, la del pintor i escultor Moisès Sidrach, tot un artista de cap a peus que va saber viure amb passió – que va saber viure de la seva passió– i que se’n va anar massa aviat.

Retrats emprenedors
Última edició
Una estona amb Joana Santamans

Una estona amb Joana Santamans

Us ho confessarem: conversar amb la Joana Santamans ha estat un goig. I conèixer de primera mà un dels seus espais de treball, allà on pinta, allà on crea, també. Ella, el que diu, com ho diu, l’entorn on es fa, la seva mirada davant la vida... És tota una font d’inspiració! Com els retrats d’animals que pinta, que et deixen sense alè, et connecten amb la natura a l’instant i et recorden que el present és l’únic que tenim. L’únic.

 

Capricis
Última edició
El més Bandarra de l’estiu

El més Bandarra de l’estiu

Un homenatge a les àvies que reivindica l’acte de sortir a la fresca amb el seu nou aperitiu

La casa de vermuts El Bandarra ha estrenat recentment dos nous formats del seu aperitiu: Minibar i A la Fresca. Per a les emergències “vermuteres”, una versió de butxaca que es pot dur a sobre, i, per a qui prefereix el vermut una mica més lleuger, El Bandarra A la Fresca, que es rebaixa amb tònica.

Enologia
ARTICLE RECOMANAT
Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

El Nadal és l’època per excel·lència dels grans àpats. Ens reunim amb la família i els amics per celebrar, tots plegats, aquestes dates tan assenyalades, i no cal dir que posem un especial èmfasi en guarnir la taula amb les elaboracions més selectes. Per això, els vins que acompanyin aquests plats han d’estar a l’altura. Us proposem uns maridatges amb vins del celler Pere Guardiola, de Capmany. Bon profit i Bones festes!

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Palau Macelli

Palau Macelli

Oh! Oh! Oh! Travessant els carrers empedrats de la capital medieval de l’Empordà, Castelló d’Empúries, s’arriba a l’emblemàtic Palau Macelli, un edifici històric rehabilitat, construït al segle XVII, que pertanyia a una família noble italiana: els Macelli

Recordant...
ARTICLE RECOMANAT
Moisès Sidrach

Moisès Sidrach

Serem honestos: aquest és un dels relats més bonics que mai ens han fet arribar per recordar una figura, la del pintor i escultor Moisès Sidrach, tot un artista de cap a peus que va saber viure amb passió – que va saber viure de la seva passió– i que se’n va anar massa aviat.

Experiències
ARTICLE RECOMANAT
La Costa Brava... a vista d’ocell

La Costa Brava... a vista d’ocell

Sí: hem volat en avioneta ultralleugera a Torroella de Montgrí i és... una passada! Us ho expliquem!

Experiències
ARTICLE RECOMANAT
La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La finca, situada a Pont de Molins, és perfecta per acollir celebracions, trobades i esdeveniments empresarials de tota mena. A més, proposa un catàleg d’activitats creatives per fomentar la cohesió grupal i, en definitiva, un millor funcionament dels equips d’empresa.

Retrats emprenedors
ARTICLE RECOMANAT
Una estona amb Joana Santamans

Una estona amb Joana Santamans

Us ho confessarem: conversar amb la Joana Santamans ha estat un goig. I conèixer de primera mà un dels seus espais de treball, allà on pinta, allà on crea, també. Ella, el que diu, com ho diu, l’entorn on es fa, la seva mirada davant la vida... És tota una font d’inspiració! Com els retrats d’animals que pinta, que et deixen sense alè, et connecten amb la natura a l’instant i et recorden que el present és l’únic que tenim. L’únic.

 

Experiències
Com en una pel·lícula de Walt Disney

Com en una pel·lícula de Walt Disney

Convertir-se en sirena o tritó per un dia ja no és ciència-ficció. La Sirenas Mediterranean Academy ens ho posa a l’abast.

Espais de luxe
La Farinera de Sant Lluís: un escenari de conte de fades

La Farinera de Sant Lluís: un escenari de conte de fades

Després de 30 anys d’oblit i una inversió de cinc milions d'euros, La Farinera Sant Lluís, un edifici modernista considerat bé cultural d'interès local, ha reobert les seves portes aquesta primavera com un espai selecte per a l’organització d'esdeveniments empresarials o privats. El paratge és, certament, idíl·lic.

Recordant...
El Pla conegut

El Pla conegut

Pels palafrugellencs que hem tingut l’oportunitat de tractar-lo i mantenir amb ell una relació personal, parlar de Pla té un perill que, per altra banda, és difícilment evitable: caure excessivament en l’anècdota. La personalitat de Pla era complexa i, de fet, és motiu de comentaris de tota mena. Ell mateix proposava el parany de la doble personalitat, allò del Pla literari i el Pla real. Ho defineix bé Martinell quan diu que, a Pla el que li agradava més era fer de Pla.

Espais de luxe
Fastvínic: un homenatge sostenible a l'entrepà

Fastvínic: un homenatge sostenible a l'entrepà

Fastvínic és un local de menjar ràpid diferent i únic. A més d’estar alçat en un espai construït amb materials reciclables que no deixen de banda el disseny ni la comoditat, ofereix entrepans elaborats a base de productes catalans de proximitat, ecològics i sostenibles.

Recordant...
Frederic Lloveras, “el príncep de l’aquarel·la”

Frederic Lloveras, “el príncep de l’aquarel·la”

En Frederic Lloveras és de les persones que tenen el privilegi de ser recordades com un gran artista, però també com una gran persona. Com a artista, va ser un dels més distingits representants de la pintura catalana del segle XX.

Capricis
Desenrotlla-les ...i descansa

Desenrotlla-les ...i descansa

“Per presumir no cal patir”, diuen al lloc web d’Enrolladas. Unes originalíssimes ballarines que es duen enrotllades dins la bossa són la solució perfecta per combatre el mal de peus provocat pels talons de vertigen. També poden esdevenir un regal encantador per delectar les convidades a un casament o per sorprendre en qualsevol ocasió.

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top