0 items
El meu compte

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Retrats emprenedors
Última edició
Una estona amb Roser Martínez: “Vibro amb el meu projecte, amb les històries, amb la gent..., i m’agrada explicar-ho a través de les joies"

Una estona amb Roser Martínez: “Vibro amb el meu projecte, amb les històries, amb la gent..., i m’agrada explicar-ho a través de les joies"

Roser Martínez és dissenyadora de joies i una enamorada de la seva feina. Al llarg de la seva trajectòria, ha collit triomfs com ser semifinalista de l’Enjoiats 2016 i el 2n Premi Emprenedors Alt Empordà 2018. Ha participat al 080 Barcelona Fashion Market i a desfilades de moda a Madrid i Miami. Les seves peces s’han exposat a París, Niça, Mònaco, Roma i Bucarest, i també tenen el seu lloc en els festivals de cinema del nostre país. Parlem-ne!

Enologia
Última edició
Teniu un anhel?

Teniu un anhel?

Una nova anyada d’Anhel d’Empordà, del celler Pere Guardiola, reivindica que la qualitat de les varietats autòctones no té fronteres.

Capricis
Última edició
Al bon temps… sabates mediterrànies!

Al bon temps… sabates mediterrànies!

La nova col·lecció de primavera-estiu de Paloma Barceló regala el Mediterrani a cada pas. Amb l’arribada del bon temps, vénen ganes de fer combinacions més lleugeres i divertides: samarretes, camises, faldilles, pantalons... i sabates, que no faltin!

Fora de context
Última edició
Clara Peya: amor en (de)construcció

Clara Peya: amor en (de)construcció

Ni hi havia una vegada, ni una princesa rossa, ni esperant un príncep ni blau. Perquè “fa massa que el patriarcat ens obstrueix totes les vies”. Perquè ja és hora que la història l’escriguin unes altres. Altres com dones d’entranya, pell dura i esperit transparent que se saben moltes però minoria. Dones com Clara Peya.

Recordant...
Última edició
Louis Braille

Louis Braille

Des del segle XIX el mètode Braille forma part de la nostra quotidianitat. Tothom sap què és i per a què serveix. Molt pocs, però, saben alguna cosa del seu inventor. Allò cert és que, amb només 12 anys, en Louis Braille va elaborar un sistema de lectura i escriptura per a persones cegues.

Però com va néixer el llenguatge dels cecs? Qui era realment el seu inventor? Quins els seus desigs i neguits, els seus amors, les seves inquietuds? L’escriptora Coia Valls ha dedicat una novel·la, Els camins de la llum (Rosa dels vents), a investigar la seva vida. En aquest article ens apropa al personatge i a les circumstàncies que van envoltar la invenció del sistema Braille...

Museus peculiars
Última edició
Big (big, big) Fun (fun, fun) Museum: un univers de diversió

Big (big, big) Fun (fun, fun) Museum: un univers de diversió

Us imagineu perdre-us en un laberint de milers de cintes de colors? O caminar pel sostre d’un menjador? O ficar-vos dins d’un forn? O escalar muntanyes de gelats? Doncs tot aquest món de fantasia esdevé realitat al Big Fun Museum, al bell mig de la Rambla de Barcelona.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Pur-Impur: restaurant-cocteleria, by Nandu Jubany

Pur-Impur: restaurant-cocteleria, by Nandu Jubany

El nou establiment de Nandu Jubany a Barcelona, que ha obert les seves portes aquest estiu, és un homenatge al producte de qualitat en lletres MAJÚSCULES!

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Bassegoda Park: categoria de primera

Bassegoda Park: categoria de primera

A tan sols 25 quilòmetres de Figueres, si ens endinsem cap a la muntanya amb el desig d’atrapar el camí que dibuixa el riu Muga passant per la població d’Albanyà, trobarem, a més d’un paratge natural magnífic que a cada pas es va tornant més bell, un complex de bungalous excepcional on es respira una tranquil·litat ineludible.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Mas El Brugué. I no cal res més!

Mas El Brugué. I no cal res més!

Un racó rústic i delicat alhora, de pagès i de luxe, per a grans i petits, per a totes les generacions, per als urbanites i els que no ho són, ple de naturalesa i amb les comoditats de la civilització,... Ho té tot. No es necessita més: és el Mas El Brugué!

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Sis cases rurals amb història (i molt encant!) categoritzades per la Generalitat. Despertar-vos escoltant el cant dels ocells, admirar els paisatges empordanesos des de la finestra o passar-vos hores observant com el gat, els conills i les gallines de Can Gat Vell fan de les seves són només alguns dels instants que gaudireu en aquest emplaçament rural amb encant.

Capricis
Mobles d'exterior en Calma... i amplia els teus horitzons!

Mobles d'exterior en Calma... i amplia els teus horitzons!

L’estiu és temps de viure a l’aire lliure, de gaudir dels jardins, els patis, els porxos, les terrasses i els balcons. Dia, tarda i nit. A tothora. És temps de convertir els espais exteriors en prolongacions dels interiors, d’ampliar horitzons. És temps de donar protagonisme als mobles d’exterior.

 

Espais de luxe
La Farinera de Sant Lluís: un escenari de conte de fades

La Farinera de Sant Lluís: un escenari de conte de fades

Després de 30 anys d’oblit i una inversió de cinc milions d'euros, La Farinera Sant Lluís, un edifici modernista considerat bé cultural d'interès local, ha reobert les seves portes aquesta primavera com un espai selecte per a l’organització d'esdeveniments empresarials o privats. El paratge és, certament, idíl·lic.

Enologia
Maridatges de luxe amb Pere Guardiola

Maridatges de luxe amb Pere Guardiola

No hi ha àpats que requereixin tanta dedicació com els que degustem durant l’època nadalenca. Són dies molt assenyalats, en què ens reunim amb la família i ens agrada tastar elaboracions delicioses. Per arrodonir l’experiència, cal saber triar un vi adequat que casi amb cada plat. Us proposem uns maridatges especials amb vins del celler Pere Guardiola, de Capmany.

Recordant...
Agustí Centelles: una vida a primera línia de foc

Agustí Centelles: una vida a primera línia de foc

Centelles és, sens dubte, un dels pioners del fotoperiodisme modern europeu que no podem deixar caure en l’oblit.

Enologia
Joana Rigau Ros: Una dona i un vi, un homenatge a una dona i al vi des del vi

Joana Rigau Ros: Una dona i un vi, un homenatge a una dona i al vi des del vi

Fa gairebé 70 anys que el matrimoni format per Josep Oliveda Casanovas i Joana Rigau Ros va fundar un celler a Capmany que, amb el pas del temps, s’ha convertit en una de les empreses vitivinícoles més reconegudes de l’Alt Empordà.

Retrats emprenedors
Una estona amb Nandu Jubany

Una estona amb Nandu Jubany

Nandu Jubany té 40 anys i en fa 30 que no se separa dels fogons. Forma part de la tercera generació d’una família de restauradors osonencs, però, de ben segur, ell és qui més n’ha sabut treure profit. Tot i que es va iniciar en el sector gairebé per obligació, s’ha convertit en un dels cuiners més brillants de casa nostra practicant “una cuina tradicional posada al dia per un cuiner actual”, fet que li ha portat una estrella Michelin i el premi al millor restaurant de l’any, entre d’altres.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí

Top