0 items
El meu compte

El progrés de la Història, la història del progrés: el Museu de la Tècnica de l’Empordà

A Figueres, com aquell qui diu, al costat de la redacció de la revista D’estil, hi ha un museu que corprèn. Guarda, al seu interior, una espectacular col·lecció d’estris de la segona onada de la revolució industrial que, en el seu moment, eren innovadors, signe de progrés i tecnologia, i que el temps ha dissolt en l’oblit.

+ INFORMACIÓ

Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Sis cases rurals amb història (i molt encant!) categoritzades per la Generalitat.

+ INFORMACIÓ

La casa dels dinosaures: més a prop dels dinosaures dels Pirineus

Dinosfera és un centre paleoambiental que ofereix una nova perspectiva sobre aquests animals: una exposició sobre la seva reproducció que no us deixarà indiferents.

+ INFORMACIÓ

El Tren dels Llacs: on el temps s’atura

A bord d’uns vagons d’època estirats per una locomotora antiga gaudireu d’un viatge panoràmic mentre creueu tres comarques i voregeu quatre llacs de Lleida.

+ INFORMACIÓ

Can Castell és... el cor de la Garrotxa

El darrer edifici amb parets del castell que dóna nom a Castellfollit de la Roca ofereix una experiència d’alta volada, amb les vistes més corprenedores i abocades sobre el precipici que ha fet famós el poble. Can Castell és, certament, un allotjament que permet descobrir l’essència garrotxina més pura.

+ INFORMACIÓ

Una fàbrica molt mona... i dolça com la regalèssia

Emblema de Badalona, al seu interior encara es produeix l’emblemàtic Anís del Mono de forma pràcticament artesanal, com en els seus inicis, a finals del segle XIX.

+ INFORMACIÓ

La mel més luxosa

La família Muria, experta en apicultura des de fa dos segles, presenta artMuria, una luxosa mel pensada per als paladars més exquisits. Romaní, taronger, alta muntanya i bosc són les quatre varietats d'aquest nou producte impulsat per l'empresa tarragonina, que s’ha marcat com a propòsit donar-les a conèixer arreu del món.

+ INFORMACIÓ

Masos Can Sot: Turisme rural amb molt, molt, molt encant

Al municipi de Pont de Molins, dins una finca de més de 130 hectàrees que alberga la majestuosa Farinera Sant Lluís, hi trobem els Masos Can Sot, una antiga masia d’estil noucentista que ha estat totalment restaurada i habilitada per oferir una estada per enamorar-se.

+ INFORMACIÓ

per quedar-se glaçat!

Sí, sí, tal com ho veieu: Icebarcelona és el primer bar de gel a la platja del món. Inaugurat el novembre del 2007, aquest local tan característic s’ha convertint en un clàssic de la Ciutat Comtal, freqüentat tant per residents com per turistes. És com ser al Pol Nord sense ser-hi.

+ INFORMACIÓ

Museu Cusí: Benvinguts al cor de la farmàcia catalana!

Dels museus peculiars, menuts i exclusius que en més d'una ocasió hem mostrat a D'estil, aquest és un dels que deixa més bocabadats. I no només per la fascinació que desperta en el visitant. El Museu Cusí, emplaçat al bell mig del Masnou, al Maresme, no només se centra en la farmàcia.

+ INFORMACIÓ

Les entranyes de Montserrat: un món d’històries i llegendes

L’interior de la muntanya de Montserrat amaga un espectacular paradís d’espeleotemes que, segons explica la tradició, va inspirar molts artistes, com ara l’arquitecte Antoni Gaudí.

+ INFORMACIÓ

Hotel Can Xiquet: Senzillament es-pec-ta-cu-lar

Ubicat al terme de Cantallops i envoltat per l’extraordinari paisatge de l’Albera, aquest emplaçament destaca per les impressionants vistes que es contemplen des dels grans finestrals de les seves habitacions i per la varietat de serveis que s’hi ofereixen, pensats especialment per fer-hi estades en parella i empresarials.

+ INFORMACIÓ

Casa Museu - Cal Gerrer: on convergeixen la història, l’art i el col·leccionisme

D’entre tots els museus que hem mostrat a D’estil, encara no n’havíem trobat cap amb una fusió tan singular com aquesta: peces de ceràmica de la família Arpí, l’obra artística dels germans Cabanas-Alibau i objectes de culte de la Marilyn Monroe. Es-pec-ta-cu-lar!

+ INFORMACIÓ

Altaveus Vifa: per a un so de disseny

Fonamentada en la seva sòlida experiència i l’artesania que atresoren totes les seves referències, Vifa, una marca danesa fundada el 1933, ha sabut fusionar el saber fer tecnològic amb el disseny i l’estètica nòrdics per tal d’oferir uns productes amb un so l’excel·lència del qual ha estat, fins avui, el seu valor central.

+ INFORMACIÓ

Mas El Brugué. I no cal res més!

Un racó rústic i delicat alhora, de pagès i de luxe, per a grans i petits, per a totes les generacions, per als urbanites i els que no ho són, ple de naturalesa i amb les comoditats de la civilització,... Ho té tot. No es necessita més: és el Mas El Brugué!

+ INFORMACIÓ

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Experiències
Última edició
Volar en globus

Volar en globus

Emmudir de tanta bellesa Saps des d’on surts i a quina hora, però no saps on aniràs a parar ni exactament quan. Fer un vol en globus és tota una aventura que hauria de ser un imprescindible, una experiència per viure, almenys, un cop a la vida. I encara més si, al darrera, hi ha la gent de Vol de Coloms, uns experts en la matèria que saben com convertir un vol en molt més que un vol.

Recordant...
Última edició
Martí Rouret

Martí Rouret

Martí Rouret destacà des de ben jove, a la seva Escala natal, pel seu compromís cívic i cultural. Tot i ser mestre, es decantà per la política, i arribà a ser diputat del Parlament de Catalunya, secretari general d’ERC, conseller de Sanitat i sotssecretari de la Presidència de la Generalitat.

Fora de context
Última edició
Martí Peraferrer

Martí Peraferrer

Ens trobem amb en Martí Peraferrer (Girona, 1965) al Museu dels Sants, al cor d’Olot. Encaixem de colzes –de mans, aquest any, no es pot– i ens regala el millor dels seus somriures. En té cinquanta i escaig, però les seves faccions i el tall de cabell li regalen un aire de galant, més jove. Té una expressió neta i polida, així com un parlar ferm i sense entrebancs. Després de fer el monòleg de La vida secreta de Tennessee Williams durant una dècada, no li manquen paraules!

Racons
Última edició
El Priorat del Roure

El Priorat del Roure

Després d'anys d'oblit, runes i espolis, el paratge que acull les restes del monestir de Santa Maria del Roure, en el terme de Pont de Molins, torna a ser un lloc de visita obligada per a entendre la importància estratègica d'aquest enclavament empordanès. Situat a la Serra dels Tramonts, avui l'antic Priorat viu una etapa de renaixement gràcies a les campanyes de recuperació que s'hi han fet.

Experiències
ARTICLE RECOMANAT
La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La finca, situada a Pont de Molins, és perfecta per acollir celebracions, trobades i esdeveniments empresarials de tota mena. A més, proposa un catàleg d’activitats creatives per fomentar la cohesió grupal i, en definitiva, un millor funcionament dels equips d’empresa.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Somlom o El Paradís

Somlom o El Paradís

Existeixen espais que conviden a fer una pausa en el camí per descansar, retrobar-se, escoltar-se i aprendre eines per seguir endavant amb força. Aquest n’és un, i està profundament connectat amb la natura. És un regal per al cos, la ment i l’esperit, una font absoluta de benestar.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Bassegoda Park: categoria de primera

Bassegoda Park: categoria de primera

A tan sols 25 quilòmetres de Figueres, si ens endinsem cap a la muntanya amb el desig d’atrapar el camí que dibuixa el riu Muga passant per la població d’Albanyà, trobarem, a més d’un paratge natural magnífic que a cada pas es va tornant més bell, un complex de bungalous excepcional on es respira una tranquil·litat ineludible.

Enologia
ARTICLE RECOMANAT
Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

El Nadal és l’època per excel·lència dels grans àpats. Ens reunim amb la família i els amics per celebrar, tots plegats, aquestes dates tan assenyalades, i no cal dir que posem un especial èmfasi en guarnir la taula amb les elaboracions més selectes. Per això, els vins que acompanyin aquests plats han d’estar a l’altura. Us proposem uns maridatges amb vins del celler Pere Guardiola, de Capmany. Bon profit i Bones festes!

Fora de context
Juan Carlos Casado: L’home dels cels i les estrelles

Juan Carlos Casado: L’home dels cels i les estrelles

Aquí on el veieu, en Juan Carlos Casado és mestre de filologia castellana i francesa, tot i que va començar a estudiar ciències físiques. Entre d’altres coses, es dedica a la docència dins de l’àmbit de la informàtica aplicada, la imatge, la fotografia digital i l’astronomia, però mai s’ha desempallegat de la càmera, que l’ha acompanyat tant professionalment com per oci.

Retrats emprenedors
Una estona amb Diana Ballart, una de les creadores de Chupa Chip, el caramel que analitza la saliva: “Volem que això sigui real, no només per una qüestió empresarial, sinó perquè és un projecte per a les persones”

Una estona amb Diana Ballart, una de les creadores de Chupa Chip, el caramel que analitza la saliva: “Volem que això sigui real, no només per una qüestió empresarial, sinó perquè és un projecte per a les persones”

Un equip de joves emprenedors catalans ha ideat un caramel semblant al clàssic Chupa Chups que analitza la saliva del seu consumidor i en detecta possibles malalties. Es tracta d’una idea tan senzilla com innovadora que els ha portat a recol·lectar tot de premis per Europa i que ara els du a Silicon Valley per prendre un impuls que pot ser definitiu. D’entrada, és una idea que pot revolucionar la prevenció de la diabetis en els infants.

Parlem amb la Diana Ballart, una de les implicades en el projecte, que ens rep a les oficines barcelonines d’Imagine Creativity Center, on treballa ara gràcies al projecte del Chupa Chip.

Complements alimentaris
El foie gras més deliciós...és aquest

El foie gras més deliciós...és aquest

En un bon àpat, ja sigui d’una gran festa amb molts convidats o d’un sopar íntim, el foie gras sempre aporta un punt d’elegància i exquisidesa. Com a entrant, maridat amb un vi lleugerament dolç i un punt àcid o amb un bon cava, i acompanyat d’un bon pa, aquest producte sempre és una bona elecció. I si el foie gras és de Collverd, encara més! Sí, sí i sí!

Espais de luxe
Palo Alto Market: la creativitat elevada a la màxima potència

Palo Alto Market: la creativitat elevada a la màxima potència

El Palo Alto Market és un espai on es reuneixen, el primer cap de setmana de cada mes, un ampli ventall d'interessants propostes que aposten clarament –i rotundament– pel producte d'autor.

Espais de luxe
Auto Rosellón Restaurant: D’establiment de reparació de cotxes a restaurant chic

Auto Rosellón Restaurant: D’establiment de reparació de cotxes a restaurant chic

Basat en la innovadora idea del #NoTag, és una casa de menjars actualitzada que busca el caliu de l’acolliment familiar.

Racons
La vall salina

La vall salina

A 82 metres sota terra, s’hi amaga un paradís de textures, relleus i colors fruit de la interacció de l’aigua amb la sal, que, a més, va ser una mina activa durant més de 60 anys.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top