0 items
El meu compte

El progrés de la Història, la història del progrés: el Museu de la Tècnica de l’Empordà

A Figueres, com aquell qui diu, al costat de la redacció de la revista D’estil, hi ha un museu que corprèn. Guarda, al seu interior, una espectacular col·lecció d’estris de la segona onada de la revolució industrial que, en el seu moment, eren innovadors, signe de progrés i tecnologia, i que el temps ha dissolt en l’oblit.

+ INFORMACIÓ

Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Sis cases rurals amb història (i molt encant!) categoritzades per la Generalitat.

+ INFORMACIÓ

La casa dels dinosaures: més a prop dels dinosaures dels Pirineus

Dinosfera és un centre paleoambiental que ofereix una nova perspectiva sobre aquests animals: una exposició sobre la seva reproducció que no us deixarà indiferents.

+ INFORMACIÓ

El Tren dels Llacs: on el temps s’atura

A bord d’uns vagons d’època estirats per una locomotora antiga gaudireu d’un viatge panoràmic mentre creueu tres comarques i voregeu quatre llacs de Lleida.

+ INFORMACIÓ

Can Castell és... el cor de la Garrotxa

El darrer edifici amb parets del castell que dóna nom a Castellfollit de la Roca ofereix una experiència d’alta volada, amb les vistes més corprenedores i abocades sobre el precipici que ha fet famós el poble. Can Castell és, certament, un allotjament que permet descobrir l’essència garrotxina més pura.

+ INFORMACIÓ

Una fàbrica molt mona... i dolça com la regalèssia

Emblema de Badalona, al seu interior encara es produeix l’emblemàtic Anís del Mono de forma pràcticament artesanal, com en els seus inicis, a finals del segle XIX.

+ INFORMACIÓ

La mel més luxosa

La família Muria, experta en apicultura des de fa dos segles, presenta artMuria, una luxosa mel pensada per als paladars més exquisits. Romaní, taronger, alta muntanya i bosc són les quatre varietats d'aquest nou producte impulsat per l'empresa tarragonina, que s’ha marcat com a propòsit donar-les a conèixer arreu del món.

+ INFORMACIÓ

Masos Can Sot: Turisme rural amb molt, molt, molt encant

Al municipi de Pont de Molins, dins una finca de més de 130 hectàrees que alberga la majestuosa Farinera Sant Lluís, hi trobem els Masos Can Sot, una antiga masia d’estil noucentista que ha estat totalment restaurada i habilitada per oferir una estada per enamorar-se.

+ INFORMACIÓ

per quedar-se glaçat!

Sí, sí, tal com ho veieu: Icebarcelona és el primer bar de gel a la platja del món. Inaugurat el novembre del 2007, aquest local tan característic s’ha convertint en un clàssic de la Ciutat Comtal, freqüentat tant per residents com per turistes. És com ser al Pol Nord sense ser-hi.

+ INFORMACIÓ

Museu Cusí: Benvinguts al cor de la farmàcia catalana!

Dels museus peculiars, menuts i exclusius que en més d'una ocasió hem mostrat a D'estil, aquest és un dels que deixa més bocabadats. I no només per la fascinació que desperta en el visitant. El Museu Cusí, emplaçat al bell mig del Masnou, al Maresme, no només se centra en la farmàcia.

+ INFORMACIÓ

Les entranyes de Montserrat: un món d’històries i llegendes

L’interior de la muntanya de Montserrat amaga un espectacular paradís d’espeleotemes que, segons explica la tradició, va inspirar molts artistes, com ara l’arquitecte Antoni Gaudí.

+ INFORMACIÓ

Hotel Can Xiquet: Senzillament es-pec-ta-cu-lar

Ubicat al terme de Cantallops i envoltat per l’extraordinari paisatge de l’Albera, aquest emplaçament destaca per les impressionants vistes que es contemplen des dels grans finestrals de les seves habitacions i per la varietat de serveis que s’hi ofereixen, pensats especialment per fer-hi estades en parella i empresarials.

+ INFORMACIÓ

Casa Museu - Cal Gerrer: on convergeixen la història, l’art i el col·leccionisme

D’entre tots els museus que hem mostrat a D’estil, encara no n’havíem trobat cap amb una fusió tan singular com aquesta: peces de ceràmica de la família Arpí, l’obra artística dels germans Cabanas-Alibau i objectes de culte de la Marilyn Monroe. Es-pec-ta-cu-lar!

+ INFORMACIÓ

Altaveus Vifa: per a un so de disseny

Fonamentada en la seva sòlida experiència i l’artesania que atresoren totes les seves referències, Vifa, una marca danesa fundada el 1933, ha sabut fusionar el saber fer tecnològic amb el disseny i l’estètica nòrdics per tal d’oferir uns productes amb un so l’excel·lència del qual ha estat, fins avui, el seu valor central.

+ INFORMACIÓ

Mas El Brugué. I no cal res més!

Un racó rústic i delicat alhora, de pagès i de luxe, per a grans i petits, per a totes les generacions, per als urbanites i els que no ho són, ple de naturalesa i amb les comoditats de la civilització,... Ho té tot. No es necessita més: és el Mas El Brugué!

+ INFORMACIÓ

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Retrats emprenedors
Última edició
Una estona amb Elena Montull

Una estona amb Elena Montull

“El que pinto m’ha d’agradar a mi, però també als altres, perquè els vull donar alguna cosa bonica”

Museus peculiars
Última edició
Però sobretot hi ha d’haver-hi un caganer...

Però sobretot hi ha d’haver-hi un caganer...

Vet aquí un museu que reivindica el caganer i les arts populars en general. No us enganyarem: aquest és un dels museus més peculiars que hem visitat mai. De fet, es tracta d’una col·lecció particular ben peculiar; està formada per més de mil caganers (i caganeres!).

Fora de context
Última edició
Cristina Brondo: naturalment

Cristina Brondo: naturalment

Ens trobem al Teatre Eixample de Barcelona. Entro per una sortida d’emergència i recorro les tripes d’aquest teatre petit i familiar que ara, en temps de pandèmia, acull tan sols 150 espectadors, a tot estirar.

Recordant...
Última edició
Martí Rouret

Martí Rouret

Martí Rouret destacà des de ben jove, a la seva Escala natal, pel seu compromís cívic i cultural. Tot i ser mestre, es decantà per la política, i arribà a ser diputat del Parlament de Catalunya, secretari general d’ERC, conseller de Sanitat i sotssecretari de la Presidència de la Generalitat.

Complements alimentaris
Última edició
Perles de caviar... de mel

Perles de caviar... de mel

Les perles de caviar de mel artMuria & Caviaroli, que combinen mel de luxe artMuria i caviar d'oli d'oliva Caviaroli, són una original creació per decorar qualsevol plat i aportar-hi un toc de sabor de mel d’una forma tremendament plàstica i sofisticada.

Racons
Última edició
L’estany que ha tornat a ser (i que ara s’està renovant)

L’estany que ha tornat a ser (i que ara s’està renovant)

És el llac interior més gran de Catalunya, té una superfície de 126 hectàrees i una profunditat mitjana que no arriba als 2 metres i acull una rica diversitat biològica.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Bassegoda Park: categoria de primera

Bassegoda Park: categoria de primera

A tan sols 25 quilòmetres de Figueres, si ens endinsem cap a la muntanya amb el desig d’atrapar el camí que dibuixa el riu Muga passant per la població d’Albanyà, trobarem, a més d’un paratge natural magnífic que a cada pas es va tornant més bell, un complex de bungalous excepcional on es respira una tranquil·litat ineludible.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Somlom o El Paradís

Somlom o El Paradís

Existeixen espais que conviden a fer una pausa en el camí per descansar, retrobar-se, escoltar-se i aprendre eines per seguir endavant amb força. Aquest n’és un, i està profundament connectat amb la natura. És un regal per al cos, la ment i l’esperit, una font absoluta de benestar.

Enologia
ARTICLE RECOMANAT
Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

El Nadal és l’època per excel·lència dels grans àpats. Ens reunim amb la família i els amics per celebrar, tots plegats, aquestes dates tan assenyalades, i no cal dir que posem un especial èmfasi en guarnir la taula amb les elaboracions més selectes. Per això, els vins que acompanyin aquests plats han d’estar a l’altura. Us proposem uns maridatges amb vins del celler Pere Guardiola, de Capmany. Bon profit i Bones festes!

Experiències
ARTICLE RECOMANAT
La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La finca, situada a Pont de Molins, és perfecta per acollir celebracions, trobades i esdeveniments empresarials de tota mena. A més, proposa un catàleg d’activitats creatives per fomentar la cohesió grupal i, en definitiva, un millor funcionament dels equips d’empresa.

Enologia
Limbik Co. De l’Empordà per als empordanesos

Limbik Co. De l’Empordà per als empordanesos

Una cervesa artesanal produïda amb un únic objectiu: despertar emocions. "Una cervesa tocada per la tramuntana”. Així és com defineix el figuerenc Xavi Pujol la gamma de Limbik Co., unes cerveses artesanals que acaben de veure la llum i que, d’entrada, podreu tastar a diferents bars especialitzats de l’Empordà.

Recordant...
Josep Trueta

Josep Trueta

Josep Trueta va néixer a Barcelona l’any 1897, fill i nét de metges, carrera que ell també va cursar. Tot va anar com se suposa que seria una vida normal fins que, ja de cirurgià, casat amb la meva mare i amb tres filles, la Guerra Civil va portar-lo per camins inesperats.

Espais de luxe
Neix Flax & Kale, el germà petit del consolidat Teresa Carles

Neix Flax & Kale, el germà petit del consolidat Teresa Carles

Flax & Kale ofereix una cuina vegetariana gourmet de qualitat i proximitat que té una cura especial pel que fa als processos de cocció dels aliments.

Retrats emprenedors
Una estona amb Txell Costa: "No sé concebre la vida sense sentit de l'humor"

Una estona amb Txell Costa: "No sé concebre la vida sense sentit de l'humor"

“No sé concebre la vida sense sentit de l’humor”

Museus peculiars
Big (big, big) Fun (fun, fun) Museum: un univers de diversió

Big (big, big) Fun (fun, fun) Museum: un univers de diversió

Us imagineu perdre-us en un laberint de milers de cintes de colors? O caminar pel sostre d’un menjador? O ficar-vos dins d’un forn? O escalar muntanyes de gelats? Doncs tot aquest món de fantasia esdevé realitat al Big Fun Museum, al bell mig de la Rambla de Barcelona.

Retrats emprenedors
Una estona amb Núria Roura: “La base de qualsevol dieta ha de ser l’amor i el respecte cap a un mateix”

Una estona amb Núria Roura: “La base de qualsevol dieta ha de ser l’amor i el respecte cap a un mateix”

El que proposa la Núria no són dietes dures ni restrictives, d’aquelles que et fan infeliç, sinó que treballa amb les sensacions i la consciència de les persones per aconseguir canvis globals que van molt més enllà de l’alimentació.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top