0 items
El meu compte

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Museus peculiars
Última edició
Big (big, big) Fun (fun, fun) Museum: un univers de diversió

Big (big, big) Fun (fun, fun) Museum: un univers de diversió

Us imagineu perdre-us en un laberint de milers de cintes de colors? O caminar pel sostre d’un menjador? O ficar-vos dins d’un forn? O escalar muntanyes de gelats? Doncs tot aquest món de fantasia esdevé realitat al Big Fun Museum, al bell mig de la Rambla de Barcelona.

Capricis
Última edició
Al bon temps… sabates mediterrànies!

Al bon temps… sabates mediterrànies!

La nova col·lecció de primavera-estiu de Paloma Barceló regala el Mediterrani a cada pas. Amb l’arribada del bon temps, vénen ganes de fer combinacions més lleugeres i divertides: samarretes, camises, faldilles, pantalons... i sabates, que no faltin!

Recordant...
Última edició
Louis Braille

Louis Braille

Des del segle XIX el mètode Braille forma part de la nostra quotidianitat. Tothom sap què és i per a què serveix. Molt pocs, però, saben alguna cosa del seu inventor. Allò cert és que, amb només 12 anys, en Louis Braille va elaborar un sistema de lectura i escriptura per a persones cegues.

Però com va néixer el llenguatge dels cecs? Qui era realment el seu inventor? Quins els seus desigs i neguits, els seus amors, les seves inquietuds? L’escriptora Coia Valls ha dedicat una novel·la, Els camins de la llum (Rosa dels vents), a investigar la seva vida. En aquest article ens apropa al personatge i a les circumstàncies que van envoltar la invenció del sistema Braille...

Retrats emprenedors
Última edició
Una estona amb Roser Martínez: “Vibro amb el meu projecte, amb les històries, amb la gent..., i m’agrada explicar-ho a través de les joies"

Una estona amb Roser Martínez: “Vibro amb el meu projecte, amb les històries, amb la gent..., i m’agrada explicar-ho a través de les joies"

Roser Martínez és dissenyadora de joies i una enamorada de la seva feina. Al llarg de la seva trajectòria, ha collit triomfs com ser semifinalista de l’Enjoiats 2016 i el 2n Premi Emprenedors Alt Empordà 2018. Ha participat al 080 Barcelona Fashion Market i a desfilades de moda a Madrid i Miami. Les seves peces s’han exposat a París, Niça, Mònaco, Roma i Bucarest, i també tenen el seu lloc en els festivals de cinema del nostre país. Parlem-ne!

Fora de context
Última edició
Clara Peya: amor en (de)construcció

Clara Peya: amor en (de)construcció

Ni hi havia una vegada, ni una princesa rossa, ni esperant un príncep ni blau. Perquè “fa massa que el patriarcat ens obstrueix totes les vies”. Perquè ja és hora que la història l’escriguin unes altres. Altres com dones d’entranya, pell dura i esperit transparent que se saben moltes però minoria. Dones com Clara Peya.

Enologia
Última edició
Teniu un anhel?

Teniu un anhel?

Una nova anyada d’Anhel d’Empordà, del celler Pere Guardiola, reivindica que la qualitat de les varietats autòctones no té fronteres.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Pur-Impur: restaurant-cocteleria, by Nandu Jubany

Pur-Impur: restaurant-cocteleria, by Nandu Jubany

El nou establiment de Nandu Jubany a Barcelona, que ha obert les seves portes aquest estiu, és un homenatge al producte de qualitat en lletres MAJÚSCULES!

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Mas El Brugué. I no cal res més!

Mas El Brugué. I no cal res més!

Un racó rústic i delicat alhora, de pagès i de luxe, per a grans i petits, per a totes les generacions, per als urbanites i els que no ho són, ple de naturalesa i amb les comoditats de la civilització,... Ho té tot. No es necessita més: és el Mas El Brugué!

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Sis cases rurals amb història (i molt encant!) categoritzades per la Generalitat. Despertar-vos escoltant el cant dels ocells, admirar els paisatges empordanesos des de la finestra o passar-vos hores observant com el gat, els conills i les gallines de Can Gat Vell fan de les seves són només alguns dels instants que gaudireu en aquest emplaçament rural amb encant.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Bassegoda Park: categoria de primera

Bassegoda Park: categoria de primera

A tan sols 25 quilòmetres de Figueres, si ens endinsem cap a la muntanya amb el desig d’atrapar el camí que dibuixa el riu Muga passant per la població d’Albanyà, trobarem, a més d’un paratge natural magnífic que a cada pas es va tornant més bell, un complex de bungalous excepcional on es respira una tranquil·litat ineludible.

Espais de luxe
Hotel Rural & Restaurant Sant Ignasi

Hotel Rural & Restaurant Sant Ignasi

A cavall del casc antic de Ciutadella i les postes de sol argilades de les platges de La Vall s’hi amaga el secret més ben guardat d’un bosc d’alzines centenàries: Sant Ignasi, un dels hotels rurals amb més encant de tot Menorca.

Museus peculiars
El Castell de Mataplana: el castell del Comte Arnau

El Castell de Mataplana: el castell del Comte Arnau

El Castell de Mataplana és un patrimoni excepcional en un entorn únic que ens permet recórrer la història medieval més propera a través d’un mateix fil argumental. És un lloc màgic d’evocació del passat, el punt de trobada amb el personatge-mite del comte Arnau.

Racons
Mira... des de l’estàtua a Colom

Mira... des de l’estàtua a Colom

El monument a Colom de Barcelona és un dels més coneguts del món. La figura del descobridor, de cos sencer i dempeus, sosté una carta de navegar a la mà esquerra i, amb el braç dret –i un dit estirat de 50 centímetres–, fa el gest d’assenyalar la ruta que va cap a Amèrica. Sota seu, al capdamunt de la columna que el sosté, hi ha un racó excepcional per descobrir una altra Barcelona.

Espais de luxe
Eattitude: Alimentar-se per ser feliç

Eattitude: Alimentar-se per ser feliç

Fer dieta no hauria de ser una tortura. Tampoc quelcom temporal, sinó, més aviat, un estil de vida. Eattitude persegueix aquesta idea i, en conseqüència, aporta uns valors diferencials al menjar per emportar, oferint una atractiva opció més que apetitosa dins del món de l’alimentació healthy i vegana. Una experta nutricional i un xef especialitzat en alimentació saludable són els artífexs dels menús equilibrats, energètics i sobretot saborosos que aquest nou espai proposa setmanalment de la mà de tres emprenedors barcelonins.

Recordant...
M. Àngels Anglada: sempre a prop

M. Àngels Anglada: sempre a prop

M.R.G. parlava d’ella i els seus poemes amb tanta definició de perfils i amb tant d’èmfasi sobre la seva tendència clàssica, que, no havent-la vist mai, vaig imaginar-me-la com en realitat era el primer matí que la vaig conèixer a l’aula de grec clàssic de l’institut Ramon Muntaner, des d’on vaig aprendre a estimar Grècia a través de la seva poesia clàssica i la del XX, que ella coneixia tan bé.

Retrats emprenedors
 Una estona amb la Lyona: “vaig saber que volia fer cinema quan vaig veure Eduardo Manostijeras”

Una estona amb la Lyona: “vaig saber que volia fer cinema quan vaig veure Eduardo Manostijeras”

Marta Puig. Lyona. Va néixer a Esparraguera l’any 1979, encara que fa anys que viu a Barcelona. Diu que necessita molt la ciutat, però segurament la ciutat també la necessita a ella. Per talentosa, per entusiasta, per creativa, per inquieta i tastaolletes.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top