0 items
El meu compte

El progrés de la Història, la història del progrés: el Museu de la Tècnica de l’Empordà

A Figueres, com aquell qui diu, al costat de la redacció de la revista D’estil, hi ha un museu que corprèn. Guarda, al seu interior, una espectacular col·lecció d’estris de la segona onada de la revolució industrial que, en el seu moment, eren innovadors, signe de progrés i tecnologia, i que el temps ha dissolt en l’oblit.

+ INFORMACIÓ

Hi havia una vegada... Can Gat Vell

Sis cases rurals amb història (i molt encant!) categoritzades per la Generalitat.

+ INFORMACIÓ

La casa dels dinosaures: més a prop dels dinosaures dels Pirineus

Dinosfera és un centre paleoambiental que ofereix una nova perspectiva sobre aquests animals: una exposició sobre la seva reproducció que no us deixarà indiferents.

+ INFORMACIÓ

El Tren dels Llacs: on el temps s’atura

A bord d’uns vagons d’època estirats per una locomotora antiga gaudireu d’un viatge panoràmic mentre creueu tres comarques i voregeu quatre llacs de Lleida.

+ INFORMACIÓ

Can Castell és... el cor de la Garrotxa

El darrer edifici amb parets del castell que dóna nom a Castellfollit de la Roca ofereix una experiència d’alta volada, amb les vistes més corprenedores i abocades sobre el precipici que ha fet famós el poble. Can Castell és, certament, un allotjament que permet descobrir l’essència garrotxina més pura.

+ INFORMACIÓ

Una fàbrica molt mona... i dolça com la regalèssia

Emblema de Badalona, al seu interior encara es produeix l’emblemàtic Anís del Mono de forma pràcticament artesanal, com en els seus inicis, a finals del segle XIX.

+ INFORMACIÓ

La mel més luxosa

La família Muria, experta en apicultura des de fa dos segles, presenta artMuria, una luxosa mel pensada per als paladars més exquisits. Romaní, taronger, alta muntanya i bosc són les quatre varietats d'aquest nou producte impulsat per l'empresa tarragonina, que s’ha marcat com a propòsit donar-les a conèixer arreu del món.

+ INFORMACIÓ

Masos Can Sot: Turisme rural amb molt, molt, molt encant

Al municipi de Pont de Molins, dins una finca de més de 130 hectàrees que alberga la majestuosa Farinera Sant Lluís, hi trobem els Masos Can Sot, una antiga masia d’estil noucentista que ha estat totalment restaurada i habilitada per oferir una estada per enamorar-se.

+ INFORMACIÓ

per quedar-se glaçat!

Sí, sí, tal com ho veieu: Icebarcelona és el primer bar de gel a la platja del món. Inaugurat el novembre del 2007, aquest local tan característic s’ha convertint en un clàssic de la Ciutat Comtal, freqüentat tant per residents com per turistes. És com ser al Pol Nord sense ser-hi.

+ INFORMACIÓ

Museu Cusí: Benvinguts al cor de la farmàcia catalana!

Dels museus peculiars, menuts i exclusius que en més d'una ocasió hem mostrat a D'estil, aquest és un dels que deixa més bocabadats. I no només per la fascinació que desperta en el visitant. El Museu Cusí, emplaçat al bell mig del Masnou, al Maresme, no només se centra en la farmàcia.

+ INFORMACIÓ

Les entranyes de Montserrat: un món d’històries i llegendes

L’interior de la muntanya de Montserrat amaga un espectacular paradís d’espeleotemes que, segons explica la tradició, va inspirar molts artistes, com ara l’arquitecte Antoni Gaudí.

+ INFORMACIÓ

Hotel Can Xiquet: Senzillament es-pec-ta-cu-lar

Ubicat al terme de Cantallops i envoltat per l’extraordinari paisatge de l’Albera, aquest emplaçament destaca per les impressionants vistes que es contemplen des dels grans finestrals de les seves habitacions i per la varietat de serveis que s’hi ofereixen, pensats especialment per fer-hi estades en parella i empresarials.

+ INFORMACIÓ

Casa Museu - Cal Gerrer: on convergeixen la història, l’art i el col·leccionisme

D’entre tots els museus que hem mostrat a D’estil, encara no n’havíem trobat cap amb una fusió tan singular com aquesta: peces de ceràmica de la família Arpí, l’obra artística dels germans Cabanas-Alibau i objectes de culte de la Marilyn Monroe. Es-pec-ta-cu-lar!

+ INFORMACIÓ

Altaveus Vifa: per a un so de disseny

Fonamentada en la seva sòlida experiència i l’artesania que atresoren totes les seves referències, Vifa, una marca danesa fundada el 1933, ha sabut fusionar el saber fer tecnològic amb el disseny i l’estètica nòrdics per tal d’oferir uns productes amb un so l’excel·lència del qual ha estat, fins avui, el seu valor central.

+ INFORMACIÓ

Mas El Brugué. I no cal res més!

Un racó rústic i delicat alhora, de pagès i de luxe, per a grans i petits, per a totes les generacions, per als urbanites i els que no ho són, ple de naturalesa i amb les comoditats de la civilització,... Ho té tot. No es necessita més: és el Mas El Brugué!

+ INFORMACIÓ

Benvingut/da al portal de la revista D’estil, on trobaràs la publicació en format digital i un munt de propostes més que giren al seu voltant.

Enologia
Última edició
Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

El Nadal és l’època per excel·lència dels grans àpats. Ens reunim amb la família i els amics per celebrar, tots plegats, aquestes dates tan assenyalades, i no cal dir que posem un especial èmfasi en guarnir la taula amb les elaboracions més selectes. Per això, els vins que acompanyin aquests plats han d’estar a l’altura. Us proposem uns maridatges amb vins del celler Pere Guardiola, de Capmany. Bon profit i Bones festes!

Racons
Última edició
La vall salina

La vall salina

A 82 metres sota terra, s’hi amaga un paradís de textures, relleus i colors fruit de la interacció de l’aigua amb la sal, que, a més, va ser una mina activa durant més de 60 anys.

Museus peculiars
Última edició
Un museu elevat al quadrat

Un museu elevat al quadrat

Si de petits us agradaven les matemàtiques, heu d’anar al Museu de les Matemàtiques de Catalunya. I, si les odiàveu, també!

Recordant...
Última edició
Catarsi/homenatge a Cristina Cervià

Catarsi/homenatge a Cristina Cervià

“De vegades, les persones ens expliquem per comparació, i jo ja sento que sense la Cristina em podré explicar una mica menys”, ens diu l’actor Martí Peraferrer, company d’ofici de Cristina Cervià. Aquest text, sincer i profund, ens acosta a l’actriu gironina que tants troben a faltar des de fa quasi un any.

Fora de context
Última edició
Xavier Bosch: Dedicar-se a les lletres… amb totes les lletres!

Xavier Bosch: Dedicar-se a les lletres… amb totes les lletres!

Si les persones es mesuressin pel seu currículum, en aquesta entrevista li faríem reverències a Xavier Bosch, un dels creadors d’Alguna Pregunta Més? i El Gran Dictat; que ha estat director del diari Avui; ha treballat a Catalunya Ràdio, RAC 1, TV3, el diari ARA, La Vanguardia; ha escrit sis novel·les, i ha guanyat premis com l’Ondas –en periodisme– i el Sant Jordi i el Ramon Llull –en literatura–.

Retrats emprenedors
Última edició
Una estona amb Isaac Padrós

Una estona amb Isaac Padrós

“A Catalunya, hi ha més de mig milió de persones amb alguna discapacitat reconeguda. Som molts!” Isaac Padrós (Barcelona, 1979) és estudiant a la Universitat de Girona. Aquesta podria ser la història d’un vailet qualsevol, però Padrós és molt més que això. Té 40 anys i en fa cinc i mig que va quedar cec per un accident. La seva força de voluntat i esperit de superació s’han encomanat a tot el seu entorn. El setembre de 2019, va ser el primer invident del món a fer la volta a Menorca en caiac individual. És president de l’Associació Multicapacitats de Girona i té molts més projectes al tinter.

Experiències
ARTICLE RECOMANAT
La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La Farinera Sant Lluís. Un espai ideal també per a esdeveniments d’empresa!

La finca, situada a Pont de Molins, és perfecta per acollir celebracions, trobades i esdeveniments empresarials de tota mena. A més, proposa un catàleg d’activitats creatives per fomentar la cohesió grupal i, en definitiva, un millor funcionament dels equips d’empresa.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Somlom o El Paradís

Somlom o El Paradís

Existeixen espais que conviden a fer una pausa en el camí per descansar, retrobar-se, escoltar-se i aprendre eines per seguir endavant amb força. Aquest n’és un, i està profundament connectat amb la natura. És un regal per al cos, la ment i l’esperit, una font absoluta de benestar.

Espais de luxe
ARTICLE RECOMANAT
Bassegoda Park: categoria de primera

Bassegoda Park: categoria de primera

A tan sols 25 quilòmetres de Figueres, si ens endinsem cap a la muntanya amb el desig d’atrapar el camí que dibuixa el riu Muga passant per la població d’Albanyà, trobarem, a més d’un paratge natural magnífic que a cada pas es va tornant més bell, un complex de bungalous excepcional on es respira una tranquil·litat ineludible.

Enologia
ARTICLE RECOMANAT
Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

Brindem amb... Els maridatges de Pere Guardiola

El Nadal és l’època per excel·lència dels grans àpats. Ens reunim amb la família i els amics per celebrar, tots plegats, aquestes dates tan assenyalades, i no cal dir que posem un especial èmfasi en guarnir la taula amb les elaboracions més selectes. Per això, els vins que acompanyin aquests plats han d’estar a l’altura. Us proposem uns maridatges amb vins del celler Pere Guardiola, de Capmany. Bon profit i Bones festes!

Espais de luxe
Sa Perafita: turisme enològic 100%

Sa Perafita: turisme enològic 100%

Sa Perafita és un mas construït al segle XIV situat en un dels indrets més admirats de la costa Brava: en ple cap de Creus. Al seu interior acull l'exclusiu celler dels vins Martín Faixó i unes habitacions de luxe per practicar enoturisme.

Espais de luxe
Can Mas Albanyà, turisme rural fet a mida

Can Mas Albanyà, turisme rural fet a mida

En una finca que s’estén a banda i banda de la carretera que porta cap a Albanyà (Alt Empordà) hi ha Can Mas, una espectacular masia del segle XIII perfectament restaurada que acull tot aquell que desitja reprendre el contacte amb la natura des d’un lloc idíl·lic i evocador.

Recordant...
Joan colom, el mag que va atrapar el temps

Joan colom, el mag que va atrapar el temps

Aquest setembre ens va deixar Joan Colom, el fotògraf de la Barcelona marginal per excel·lència. Li hem demanat al seu amic (i també fotògraf) Pepe Encinas que ens ajudi a recordar-lo, i ell ha escrit això per a nosaltres/vosaltres.

 

Fora de context
Sílvia Bel: la dolça dama

Sílvia Bel: la dolça dama

Parlem amb Sílvia Bel, la darrera Colometa, en el marc del Teatre Grec, que s'ubica al seu barri d'infantesa, allà on va viure i va anar a escola fins als 11 anys, moment en què es va traslladar a Molins de Rei. Després tornarà a Barcelona per formar-se com a actriu.

Racons
L'altra cara de Pals

L'altra cara de Pals

Fa més de 500 anys, l’arròs estava íntimament lligat a la vida quotidiana d’una bona part de la gent de l’Empordà, en concret, als habitants de Pals. Era justament en aquesta localitat que s’alçava el Molí d’arròs de Pals (datat de 1452), l’únic exemplar d’aquestes característiques de les comarques gironines.

Racons
El cementiri dels Caputxins

El cementiri dels Caputxins

El convent dels caputxins de Figueres s’aixeca el 1757 després que una primera comunitat, ubicada en un senzill edifici a la Muntanyeta, fos desplaçada per la construcció del castell de Sant Ferran.

La vols? Subscriu-te ara!

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull subscriure'm a D'estil durant un any

Vull rebre només el darrer número de D'estil

Vull rebre només el darrer número de D'estil

D'estil a cop d'ull

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top