0 items
El meu compte

Diamants de cabell

 

Els avenços tecnològics i el progrés de la ciència ho han fet possible: crear un diamant únic i exclusiu a partir del carboni que contenen els cabells humans.

 

La creació de gemmes i pedres precioses sempre ha estat un dels somnis de la humanitat. La sensual Marilyn Monroe ja deia que, sens dubte, els diamants eren el millor amic de les dones, i, de fet, sempre han estat considerades peces de gran valor i de major elegància, especialment pel públic femení.

Actualment, gràcies als avenços tecnològics i al progrés vertiginós de la ciència, gairebé la totalitat de les principals gemmes emparades per les persones han estat creades a l’interior de laboratoris. L’últim crit en innovació en aquest camp ens el presenta la jove empresa Iris Gem, que, amb tan sols vuit anys de vida, ha aconseguit crear un diamant únic i exclusiu a partir del carboni que contenen els cabells humans. Un grup de científics de Sevilla ha estat l’encarregat de fer realitat quelcom que, fins ara, no era més que una il·lusió, i que, des de fa tres anys, ja és possible.

Iris Gem ofereix la possibilitat de triar el color de la pedra entre àmbar, groc, verd, blau i blanc, així com la seva talla o la seva grandària, que va des de 0,2 fins a 2 quirats. El client també té l’opció d’inscriure qualsevol text o data a la gemma amb tecnologia làser.

Aquests diamants són tan exclusius com la persona de la qual procedeixen, i, en poc temps, s’han convertit en un dels presents més personalitzats del món, ja sigui per regalar a una persona estimada com per mantenir l’essència d’algú que ja no és entre nosaltres. L’any passat es van comercialitzar 450 diamants entre Espanya, Portugal i Japó, una xifra que deixa entreveure l’exclusivitat del producte.

 

"Ja és possible lluir un diamant únic i exclusiu fet a partir del carboni que contenen els cabells humans."

 

De cabell a diamant

Els cabells humans estan formats, principalment, per queratina, una proteïna que conté fins a un 50% de carboni, la font principal de creació d’aquests nous diamants personalíssims, que se sotmeten a les mateixes condicions de pressió i temperatura que segueix la natura durant el procés de creació dels diamants.

El procés tecnològic dura entre 15 i 18 setmanes, depenent de la grandària i del color del diamant, i sense tenir en compte el gruix i el color dels cabells emparats, variables que resulten irrellevants en aquest exercici.

 

Els diamants Iris Gem es poden adquirir des de qualsevol part del món a través de la pàgina www.irisgem.com, i es lliuren al client amb un certificat d’autenticitat que garanteix l’origen de la gemma, i amb un certificat gemmològic que garanteix les característiques gemmològiques del diamant.

 

Article publicat al número 1 de D'estil. 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top