0 items
El meu compte

Diví Vermut!

Atents/es, perquè us volem descobrir un lloc per incloure a la vostra llista d’espais gastronòmics preferits, d’aquells que s’ajusten a mil i una situacions i que mai no defrauden. Hi preparen unes tapes de luxe amb productes d’alta gamma i hi serveixen uns embotits, uns formatges i uns vins de primera.

Perfecte per anar-hi amb amics o companys de feina, amb la parella o sol/a amb un bon llibre entre les mans (tan se val), Vermut és un bar de tapes de qualitat màxima on s’hi pot anar a dinar, a sopar o a fer un break amb el convenciment que estàs tastant el millor producte del territori, tractat amb un respecte extrem i a un preu inqüestionable.

 

“Vermut és un bar de tapes de qualitat màxima on s’hi pot anar a dinar, a sopar o a fer un break amb el convenciment que estàs tastant el millor producte del territori, tractat amb un respecte extrem i a un preu inqüestionable”

 

Al darrera d’aquest innovador projecte, que vol desmuntar per complet la idea que pressuposa que no és possible prendre un àpat de qualitat sense deixar-s’hi la cartera ni sense fer grans parafernàlies rere els fogons, hi ha Miquel Àngel Manera, un empresari dedicat principalment al món de la indústria càrnica (propietari de les carnisseries Manera) que sap el que significa menjar bé.

Precisament per això, ell és qui ha volgut apostar fort per un concepte de cuina senzilla però directa i sense pretensions de cartró-pedra; una cuina saborosa i cuidada que busca l’essència de cada producte, escollit a consciència entre els millors del territori; una cuina desenfadada i moderna, plena de certeses, que pretén divertir i, sobretot, fer gaudir a partir de petites tastets.

Hamburguesa de pollastre de l’Empordà amb mostassa de Dijon, pop amb cremós de patata, seitons del Cantàbric, salmó salvatge Carpier, ou poché amb Parmentier trufat, bastonets de pa amb cansalada Maldonado, biquini trufat, espatlla de gla Joselito, caneló de rap i gambes, carpaccio de peus de porc amb oli de tòfona o burrata amb ruca i pesto són només alguns dels exemples més deliciosos de la carta del Vermut, que està farcida de capritxos de qualitat aptes tan sols per a paladars que els saben apreciar.

 

“El Vermut és la constatació que és possible prendre un àpat de qualitat sense deixar-s’hi la cartera ni sense fer grans parafernàlies rere els fogons”

 

Simplicitat en el fons i en la forma, en el continent i en el contingut

El local, obert al públic des del mes de setembre de 2014, és petit però acollidor, i, com la cuina que s’hi serveix, modern i pràctic. Despullat, sense trampes. I sense olor d’oli recremat! Això és bàsic, perquè, a la cuina del Vermut, a banda d’usar un oli de gamma alta, es treballa sempre –sempre– amb olis nets.

Amb el blanc, el negre i el vermell com a colors dominants, el comensal pot seure a la barra, en taules altes o en taules més baixes i convencionals. Però, quan arriba el bon temps, la terrassa exterior s’emporta la palma. Una estoneta lliure, una tapa de la casa i una bona copa, i a viure!

 

Article publicat al número 34 de D'estil.

Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-luxe-restaurant.png" >
Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top