Eattitude: Alimentar-se per ser feliç
Neix, a Barcelona, un espai innovador amb una intenció molt clara: capgirar la percepció negativa generalitzada de la idea de "fer dieta". Hola a un nou concepte de fast food saludable.
Fer dieta no hauria de ser una tortura. Tampoc quelcom temporal, sinó, més aviat, un estil de vida. Eattitude persegueix aquesta idea i, en conseqüència, aporta uns valors diferencials al menjar per emportar, oferint una atractiva opció més que apetitosa dins del món de l’alimentació healthy i vegana. Una experta nutricional i un xef especialitzat en alimentació saludable són els artífexs dels menús equilibrats, energètics i sobretot saborosos que aquest nou espai proposa setmanalment de la mà de tres emprenedors barcelonins.
Àpats bons, sans i varats
Els menús Eattitude es componen de sucs cold pressed, esmorzars i dinars especials. Els esmorzars es basen en smoothie bowls de fruites (de papaia, de plàtan amb xocolata, de mango i albercoc o de fruits del bosc, entre d'altres), i, els dinars, que varien cada setmana, són saborosos i innovadors plats vegetarians i vegans: tabule de mill i verdures amb ruca i fonoll, tàrtar de llenties i alvocat amb guarnició d’escarola i salsa de salmorejo, amanida de moniato i cogombre amb endívia farcida de pesto blanc, hamburguesa vegetal amb pa taronja i xips de plàtan, espaguetis de carbassó amb paté de mongetes blanques... Per tan sols 10 euros, es pot gaudir d’un menú d’aquestes característiques, que, si inclou un smoothie bowl, costa 2 euros més.
“Eattitude aporta uns valors diferencials al menjar per emportar, oferint una atractiva opció més que apetitosa dins del món de l’alimentació healthy i vegana”
Menú resolt tota la setmana
A aquells que dinen cada dia fora de casa, que no tenen temps de proveir-se d’aliments ecològics i elaborar-se els àpats o que, simplement, no els ve de gust cuinar, Eattitud els ofereix l'opció de comptar amb un menú setmanal sencer elaborat amb ingredients de proveïdors ecològics per 55 euros.
Menjar sa en un espai sa
Les sanes sensacions, la racionalitat i l'actitud healthy que transmet aquest nou concepte de menjar take away han estat també plasmades, com no podria ser d’altra manera, en el local d’Eattitude, situat al centre de Barcelona. La interiorista catalana Bàrbara Aurell ha aconseguit combinar l'equilibri de l’estructura geomètrica de l'espai amb la frescor i el color del producte que s’hi ofereix, de manera que és el mateix espai, per sí sol, el que expressa la seva essència.
Aquest local està pensat perquè els seus visitants puguin experimentar les diverses sensacions que vol transmetre Eattitude, i ho fa a través de diferents textures de materials, de tons clars i sense estridències i de la distribució del propi lloc. Materials com la ceràmica per a les zones de cuina i la barra-taulell, o el sòl de microciment, contribueixen a transmetre una sensació de puresa i simplicitat, d’essència. D’altra banda, un seguit de safates mòbils aporten el dinamisme i la versatilitat que l'espai requereix en cada moment. Tota una experiència healthy!
Article publicat al número 39 de D'estil.
Situació
data-picto="/FitxersWeb/67923/point-mapa.png" >