0 items
El meu compte

El més Bandarra de l’estiu

Un homenatge a les àvies que reivindica l’acte de sortir a la fresca amb el seu nou aperitiu


La casa de vermuts El Bandarra ha estrenat recentment dos nous formats del seu aperitiu: Minibar i A la Fresca. Per a les emergències “vermuteres”, una versió de butxaca que es pot dur a sobre, i, per a qui prefereix el vermut una mica més lleuger, El Bandarra A la Fresca, que es rebaixa amb tònica

El vermut, a la butxaca!

Una vermuteria de butxaca que es pot dur a sobre, vagis on vagis, per satisfer qualsevol emergència vermutera. És el Minibar Bandarra, un paquet d’edició limitada que ha creat la casa de vermuts El Bandarra inspirant-se en una caixa de llumins antiga. Conté quatre aperitius monodosi de 10 cl.: El Bandarra Vermell, el Blanc, el Rosé i el nou aperitiu lleuger Bandarra A la Fresca. Les seves reduïdes dimensions permeten portar el vermut literalment a la butxaca. I no només un, sinó quatre!

 

“És un aperitiu a base de vi macerat amb herbes i espècies amb un toc de taronja amarga i aranja”

Bandarra A la Fresca

Aquest nou Bandarra A la Fresca, que s’inclou en format mini al Minibar Bandarra però que existeix també en format de 100 cl., és un aperitiu a base de vi macerat amb herbes i espècies amb un toc de taronja amarga i aranja que, en barrejar-se amb tònica, es transforma en una beguda “més llarga, suau i refrescant que un vermut i més lleugera que un gintònic”, segons afirma la casa “vermutera”.

Aquesta presentació de l’aperitiu ha nascut “per homenatjar les àvies i el seu art inimitable a l’hora de posar-se piripis en les celebracions, perquè només les àvies dominen a la perfecció la mètrica dels culets i les quatre gotes per afrontar tota una festa major amb un somriure exultant i una dignitat irreprotxable”.

By germans Virgili

El Bandarra és una creació dels germans Virgili. Són aperitius molt complets amb una filosofia molt senzilla: rebombori i bon rotllo! Va néixer al celler centenari Casa Berger, fundat el 1878 a Sant Miquel d’Olèrdola (Alt Penedès). Després de dècades elaborant vermut a granel per a petits cellers de barri, l’any 2014, els germans decideixen millorar aquest clàssic i embotellar amb una ampolla pensada per ser reutilitzada. Naixia així El Bandarra, un vermut canalla que vol retre homenatge a la sagrada hora del vermut.

 

Article publicat al número 57 de D'estil.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top