0 items
El meu compte

Elegància sostenible al jardí de casa

 

Des de 1955, de generació en generació, l’empresa de la família Andreu ha anat apostant per la cultura del disseny i per la projecció internacional. Fabrica taules i cadires de qualitat i de gran confort per a oficines, espais corporatius i públics, hotels, cafeteries i restaurants...

 

D’entre tot, destaca la seva producció de mobiliari outdoor o d’exterior: cadires, apilables, butaques, banquetes, sofàs i sistemes modulars, gandules, taules i tauletes auxiliars conformen la col·lecció Andreu World Outdoor, uns mobles divins ideats per ser instal·lats en terrasses i jardins. Des dels més funcionals fins als més confortables, tots llueixen un disseny contemporani i elegant, són elaborats a base de materials pensats per resistir als agents climàtics i a l’ús intensiu, requereixen poc manteniment i combinen a la perfecció la naturalitat de l’aire lliure amb la comoditat de l’interior.Ara bé, encara que potser no ho sembli, les coses es compliquen per als arbres que no tenen arrels: un d’uns dos metres d’alçada, per exemple, deixa una petjada de carboni de 3,5 quilos, si acaba essent cremat, i de 16 quilos, si acaba a l’abocador, perquè es descompon molt lentament i, pel camí, crea metà, que és un gas d’efecte hivernacle 25 vegades més potent que el diòxid de carboni. En aquest cas, el millor, sens dubte, és convertir-lo en fusta o en adob.

Responsabilitat social i mediambiental

Andreu World ha incorporat als seus dissenys la certificació LEVEL 2®, l'estàndard internacional que impulsa la responsabilitat social dels dissenys i que permet avaluar d'una forma més oberta els impactes ambientals i socials que s'originen en la fabricació de mobiliari. Suposa, per tant, la màxima garantia de transparència en el procés de producció.

Però això no és tot, perquè la firma també disposa d’una certificació d'ecodisseny (segons la normativa EN ISO 14006) que garanteix que tots els seus productes han estat fabricats mitjançant processos de producció que minimitzen l'impacte i la petjada ambiental, reduint i optimitzant la seva producció per evitar els residus que generen.

Landscape Alu

Resistent i de manteniment senzill, aquesta sèrie de sofàs i gandules s’adapta a tot tipus d’ambients, domèstics o col·lectius, que demanin seients molt confortables i representatius en l’espai. La seva estructura en alumini està pensada per a la seva exposició 100% a l’exterior.

Sand Table

Amb una línia essencial i lleugera i una estructura d’acer tractat, aquesta taula s’integra harmònicament en terrasses urbanes o zones lounge. És resistent i visualment discreta..

Serena Teak

Elegància, naturalitat i contemporaneïtat es fusionen en aquesta cadira elaborada íntegrament amb fusta de teca. El seu trenat de cingles la fa ben confortable i resisteix tots els ambients.

Aire

Lleuger i equilibrat, còmode i summament estable, el mobiliari d’aquesta sèrie s’adapta a qualsevol ambient. Es presenta en formats de butaca i gandula.

Reverse

Taules de mides, alçades, usos i prestacions diverses amb una base de polietilè cent per cent reciclable. Una Reverse pot ser una taula de reunions professional i també la taula per a la terrassa de casa o, en la seva versió Occasional, també pot esdevenir un complement per a sofàs i butaques.

Trenza

Aquesta sèrie la componen cadires, butaques, tamborets i gandules amb una estructura d’acer molt lleugera i un trenat continu de seient i respatller. Compta amb versions apilables pensades per a projectes col·lectius a l’aire lliure.

 

Article publicat al número 56 de D'estil.

 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.

Top